Urinatul din picioare și igiena soțului meu ne afectează viața sexuală

De când ne-am căsătorit și locuim împreună am constatat anumite obiceiuri ale soțului meu care mă enervează și care, din cauza discuțiilor generate pe marginea lor, încep să ne afecteze și viața sexuală.

Mai exact încăpățânarea lui de a face pipi din picioare, deși vasul nostru de WC este foarte jos, face ca podeaua băii noastre să fie veșnic stropită de urină, fapt care mă deranjează pe mine, că trebuie să șterg de fiecare dată după el, ca să pot folosi și eu toaleta. El consideră că nu contează câțiva stropi, însă pentru altcineva este neplăcut și urât mirositor, chiar dacă aparent nu se vede.


Bărbații se pare că nu pricep sau nu li se pare deloc important faptul că atunci când o fac din picioare se stropesc și pe ei
Apoi acest mod de a urina nu înseamnă numai murdărirea băii, ci și a lui. Bărbații se pare că nu pricep sau nu li se pare deloc important, faptul că atunci când o fac din picioare se stropesc și pe ei, iar asta are un efect și mai nasol. Pentru că nu stau să se spele după fiecare pipi, normal, nu? Ei, poate că am eu un simț exacerbat sau poate că mi s-a dezvoltat această chestiune de când văd cum folosește baia, cert e că nu mă pot împăca deloc cu rezultatele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod