Unde sa intalnesti barbati disponibili?

Intalnirile pe nevazute se petrec in mai multe feluri. Cineva da cuiva numarul tau de telefon; o prietena suna sa te anunte ca iubitul ei vine cu un amic. Alt gen de intalnire pe nevazute este atunci cand te hotarasti sa-ti incerci norocul cu "vocea" care a gresit numarul de telefon.

Intr-un anume fel, e mai bine sa incepi duelul fara asistenti. Adesea este mult mai usor sa stai de vorba cu omul pe care il vezi prima oara singura si nu sub privirea curioasa a unei petitoare - mai ales daca e "confuza" si nu mai stie pe cine cui vinde. Daca vrei sa eviti pierderea unui timp pretios pentru tine cu cei complet fara speranta, este o idee buna ca prima data sa va intalniti la pranz sau la cina, sau dupa-amiaza in loc de seara. Daca merge, poti oricand sa mai stabilesti o intalnire. Altminteri, sa citesti o carte buna sau sa lustruiesti argintaria iti poate imbogati viata mai mult decat o cina gratis cu un plicticos.

Sporturi
Barbatilor le place sportul; poti sa-ti permiti sa nu iti placa si tie? Daca stii sa joci ceva, vei fi acolo unde sunt barbati! Nu este nevoie sa fii foarte priceputa si sa participi la campionate. Trebuie sa te faci ca faci sport alaturi de prietene la fel de nepricepute ca si tine, intrucat acest lucru iti permite sa fii in teren alaturi de ei, sau pe pista, sau pe partii de schi... asa cum spuneam, acolo unde sunt barbatii!

Uneori poti participa la sporturi pur si simplu zacand pe spate. E de ajuns sa-ti iei rogojina, crema de bronzat si o carte buna, sa mergi pe plaja si sa te opresti acolo unde sunt barbatii. Nu te aseza niciodata intr-un grup micut, dragut si sigur de fete. O fata singura pe un prosop pe plaja este un punct de atractie pentru barbati. Si daca nu vine nici unul pe-aproape, cel putin ea, nu are nici un motiv sa planga dupa aceea in perna. Un grup de patru fete sunt ca un stop pentru flirt. Opt fete laolalta il ucid de-a dreptul - doar daca nu cumva o echipa de volei vine sa caute o echipa partenera.

Baruri
Chiar si barbatii care nu vaneaza, schiaza, patineaza, inoata, trag la tinta sau joaca golf tot ridica paharul macar din cand in cand, iar cel mai adesea fac acest lucru in baruri. Ce pacat ca nu e mare lucru de capul barbatilor pe care ii intalnesti in baruri! Daca te vad in bar singura sau cu o prietena, te iau drept altceva decat esti. Isi imagineaza ca te simti un pic singura (de unde le-o fi venit ideea?) si probabil ca esti cam usuratica, altfel de ce ai fi aici?

Asa ca in ochii lor devii marfa ieftina, pe care isi inchipuie ca o pot cumpara cu mai putin decat marfa obisnuita. Acesti "pierde-vara de bar" nu par sa-si dea seama ca, daca tie iti place sa te distrezi putin, nu inseamna ca ai renuntat la fibra ta morala obisnuita. Iar in ce priveste statiunile de vacanta, as zice ca e in regula sa umbli din bar in bar. Nu stiu de ce e altfel, dar asa este.

Petreceri
Ca si barurile, petrecerile sunt considerate in mod traditional ca locuri recunoscute unde poti gasi barbati. Barbatii participa la ele cu interes si chiar sunt dornici sa cunoasca si ei femei. Exista, desigur, mai multe feluri de petreceri. Ai obligatia morala fata de tine insati sa mergi peste tot, de la picnicurile firmei la balurile ambasadelor, daca exista vreo minima sansa sa fie si "el" acolo.

Petrecerile mai sunt si un bun motiv pentru a arata cat mai bine, pentru a purta o rochie noua si a aborda cel mai fermecator zambet, si in general iti slefuiesc personalitatea in raport cu prietenii vechi si noi. Din punctul meu de vedere, cele mai bune petreceri de intalnit barbati sunt dineurile cu putini invitati.

Vacante
Vacantele iti pot scoate in fata o multime de barbati sau pot fi la fel de neproductive ca noroiul. Cel mai bine pare a fi sa nu planuiesti sa cunosti barbati. Atunci s-ar putea sa ti se intample.

Calatoriile de afaceri
Sunt grozav de nostime. Altcineva suporta cheltuielile. De obicei calatoresti la clasa intai. Ai treaba in orasul in care te duci, chiar daca nici o umbra de barbat nu trece pe la fereastra ta. Asa e intotdeauna. Fetele venite cu treaba in oras sunt un joc mai placut decat acele creaturi anoste care ajung undeva si apoi intreaba placid: "Iata-ma-s, nu vrei sa facem ceva impreuna?"

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod