Unde sa intalnesti barbati disponibili?

In cartea sa, "Scapa de singuratate, renunta la prejudecati", Helen Gurley Brown le invata pe femeile singure cum sa transforme perioada singuratatii intr-una...

In cartea sa, "Scapa de singuratate, renunta la prejudecati", Helen Gurley Brown le invata pe femeile singure cum sa transforme perioada singuratatii intr-una plina de placere si momente savuroase. Si pentru ca trebuie sa incepem cu inceputul, afla din acest capitol unde ii poti gasi pe barbatii disponibili din jurul tau.

La serviciu
Cei mai multi barbati de pe lumea asta pleaca dimineata de acasa si se duc la serviciu - cu exceptia catorva scriitori sau pictori care lucreaza la domiciliu si trebuie descoperiti altfel, a catorva milionari - prea rari si prea exotici ca sa-ti bati capul cu ei - si a unor paraziti care-si petrec zilele la cluburile de tenis - hai sa zicem ca oricum sunt plicticosi. Barbatii fara serviciu poate nu au acum o slujba zilnica, dar mai tarziu vor gasi si ei de lucru. Daca nu, ii poti trece la cei inaccesibili.

De la 9 dimineata pana la 5 dupa-amiaza este o perioada minunata sa descoperi un barbat. Dupa 5, cei mai multi dintre barbatii singuri sunt deja legati de cineva, asa ca nu poti ajunge la ei. Pe moment nu sunt disponibili. Daca tu reusesti sa reprezinti o desfatare pentru ochii lor in timpul zilei, s-ar putea ca, totusi, sa te aleaga pe tine atunci cand "ea" va ramane fara retete noi la bucatarie.

Uneori, la serviciu, o fata poate sa dea peste genul de barbat nepotrivit pentru ea. Atunci trebuie sa-si schimbe slujba. De exemplu, daca esti genul cerebral careia ii plac conferintele de la universitate, dar colegii tai de serviciu sunt doar echipa de oameni din Neanderthal a sefului tau care are o firma de instalatii, gandeste-te sa cauti altceva. Invers, o fata cuminte si sfioasa isi va pierde vreme intr-un studio de inregistrari. Barbatii de acolo sunt schimbatori si alunecosi ca tiparii - o specie salbatica fara nici o legatura cu fetele sfioase.

Asadar, nu este vorba sa te afli pur si simplu in preajma barbatilor, trebuie sa fii acolo unde sunt barbatii potriviti pentru tine. Daca nu vezi la locul de munca pe nimeni cu care ai fi dispusa sa ramai intr-un adapost atomic, atunci probabil ca e vremea sa-ti ceri transferul.

Prietenii prietenilor (sprijin personalizat)
Cred ca cea mai buna metoda cu putinta de a cunoaste barbati este prin intermediul prietenilor, in mod planificat. Cineva alege pe altcineva pentru tine si te alege pe tine pentru el. O femeie maritata are acces la barbati diferiti de ai tai - nu neaparat mai buni, doar diferiti. Cand ii spune unui burlac aratos la o petrecere: "Am o prietena pe care mi-ar placea sa o cunosti. Ce-ar fi sa treci miercuri pe la noi?", nimeni nu-i va pune la indoiala motivele. Spune-i si tu acelasi lucru aceluiasi barbat (despre tine) si nimeni nu se va indoi nici de motivele tale....

Asa ca las-o pe prietena ta sa te ajute cu aruncatul franghiei. La urma, tu faci nodul! Sotii prietenelor maritate pot fi si ei utili, daca vor, dar de obicei sunt al naibii de cooperanti. Poate sa aiba la indemana un posibil Cary Grant si sa nu sufle o vorba. Probabil ca nu are nimic impotriva prietenelor nevestei. Pur si simplu tinde sa-i considere pe burlaci o specie remarcabila, dar pe cale de disparitie si e hotarat sa nu contribuie la diminuarea lor numerica.

Sa primesti cadou un barbat de la o prietena este un mod relativ necomplicat de a-l intalni. Si este foarte respectabil, chiar inocent. A fost ideea lor sa iesiti impreuna, nu-i asa? Poti chiar incerca sa te convingi ca le-ai facut un serviciu. Sa presupunem acum ca un prieten de-al tau - barbat sau femeie - cunoaste pe cineva pe care ti-ar placea sa-l intalnesti, numai ca nu i-a trecut prin minte faptul ca tu ai vrea. Actioneaza. Spune-i cat poti tu de sincer si de fermecator ca vrei sa ti-l prezinte.

Intalniri pe nevazute (esti pe cont propriu)
Cand cineva te invita acasa ca sa cunosti un barbat, este tot un fel de intalnire "oarba", dar cele pe care le aduc in discutie acum sunt mult mai la voia intamplarii. In loc sa va cunoasteti in gradina unor prieteni, protejati si ocrotiti ca niste incepatori, va identificati la ceas la Biltmore dupa garoafa de la rever.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod