Tu ai putea ierta infidelitatea? 3 calități de care ai nevoie pentru a lua decizia corectă

Atunci când afli că partenerul te-a înșelat dar, în același timp, își dorește ca relația voastră să continue, te afli într-o stare de spirit similară cu o tornadă.
Tu l-ai putea ierta dacă te înșala? Este nevoie de multa putere ca sa accepti ceea ce s-a intamplat. De ce te-a inselat? O va face din nou?

Sunt primele intrebari pe care ti le vei pune inainte de-a te gandi daca il vei ierta. Si daca il vei ierta, vei trece cu adevarat peste ce s-a intamplat?

Daca te insala, ca sa il poti ierta, ai nevoie de cateva calitati esentiale:


1. Respect de sine


Poate ca respectul tau de sine nu e la cel mai inalt nivel in momentul in care afli ca el te insala. Daca e asa, este de inteles.


Dar daca in viata de zi cu zi esti o persoana plina de incredere in tine, vei reusi sa treci fara probleme peste sentimentul ca te-a inselat din cauza ta. Pentru ca este evident ca nu a fost vina ta. O persoana cu un respect de sine ridicat stie ca infidelitatea nu are legatura cu propria persoana si cu cat de atragatoare este. Insa o persoana care are o parere proasta despre sine ar putea ajunge sa creada ca ea este de vina pentru situatia creata si sa nu mai vada nicio iesire din ea.

2. Optimism


Pozitivismul sau puterea de a vedea paharul pe jumatate plin, si nu pe jumatate gol.  Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod