relație

Studiu: Bărbații psihopați sunt mai atrăgători în ochii femeilor

Ei pot să mimeze calitățile pe care le caută femeile la un partener stabil. E o strategie pe termen scurt care are un preț, spun cercetătorii.
Un nou studiu care analizează legătură dintre psihopați și sexualitate arată că aceștia sunt mai atractivi pentru femei.

Teoretic, fiind incapabili să simtă iubirea sau remușcarea, psihopații nu prea ar avea cum să atragă femeile. Însă cercetătorii au descoperit că, de fapt, situația este exact pe dos: acești indivizi par să intre mai ușor în grațiile femeilor, sunt mai deschiși la relații scurte și au relații sexuale de la vârste mai fragede.

„De exemplu, psihologii care lucrează în închisori știu de mult timp că deținuții cu tendințe psihopatice încearcă cu tenacitate să facă sex și adesea reușesc, prezentând calități atractive, de multe ori simulate, pentru a seduce membri ai echipei de securitate sau cadre ale personalului medical, teoretic instruiți pentru a nu cădea pradă manipulării pe care psihopații o încearcă”, a explicat pentru PsyPost principalul autor al studiului, Kristopher Brazil.
Citește continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod