Stă în puterea ta să schimbi o relație

De cele mai multe ori începem relația plini de dragoste și speranță că de data asta el sau ea este cel lângă care vom găsi tot ceea ce ne dorim. Că vom putea construi împreună o relație plină de încredere. Că ne vom simți liberi/libere. Că vom putea fi în continuare EXACT AȘA CUM SUNTEM! "Da, mi-a spus mă iubește, deci e de bine, fac bine, sunt bine, DOAMNE CE MĂ BUCUR!"
Și așa și este!

Tot de cele mai multe ori ne trezim într-o dimineață fiindcă NU SE MAI POATE. Am acceptat prea mult! El nu vrea deloc să se schimbe, nu vrea să mă înțeleagă, nu vrea să vorbim despre problema noastră, nu vrea să își ia timp pentru noi, parcă mă desconsideră, cred că mă și înșală sau m-a părăsit deja și sunt din nou singură, acum când NU simt că am puterea să o iau de la capăt.


Și exact așa și este!

De ce? De ce? De ce, majoritatea cuplurilor ajung să treacă prin aceste două experiențe despre care v-am spus? Prima experiență este atât de frumoasă și necesară, mă bucur că există, însă, de ce și partea a doua? De ce chiar dacă cei doi se iubesc sau cel puțin se iubeau, ajung să trăiască această dramă? Ce este de făcut?
Eu când am ajuns la acest moment în relația cu Oltea am făcut trei lucruri.
Aceste 3 lucruri mi-au schimbat viața și ți le împărtășesc aici:


Primul și cel mai important este că am spus STOP!


Am încetat să mai caut să repar, să regăsesc dragostea pierdută sau să caut o altă dragoste. Și nu mi-a fost ușor! Mi-a luat mai mult de 2 săptămâni de când am hotărât să îi spun și până i-am spus. Credeți că este ușor să îi spui cuiva cu care ești căsătorit și împreună de 6 ani că ... nu o mai iubești ... Nu, nu este ușor, însă dacă nu făceam așa, ori rămâneam într-o relație moartă sperând să supraviețuiesc până la final având micile mele evadări și plăceri, ori ieșeam din relație făcând aceleași lucruri, însă sperând că de data asta o să găsesc parteneră perfectă, relația care va funcționa până la capăt ...
(definiția nebuniei).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod