Soţia perfectă din mintea bărbatului. 8 calităţi pe care să le aibă!

Conceptul de soţie perfectă a evoluat în mod semnificativ în ultimul secol, odată cu emanciparea femeilor şi ascensiunea feminismului. Mai poate exista o reţetă universală pentru cea mai bună soţie?
Conceptul de soţie perfectă a evoluat în mod semnificativ în ultimul secol, odată cu emanciparea femeilor şi ascensiunea feminismului. Mai poate exista o reţetă universală pentru cea mai bună soţie? Iată ce atribute posedă soţia perfectă în mintea bărbatului modern.

Unele fantezii despre soţia ideală s-au demodat sau transformat în mod puternic, iar în lista preferinţelor celor mai mulţi bărbaţi se găsesc şi cerinţe noi pentru soţia perfectă.

Soţia perfectă: Profesionistă în pat?

Satisfacţia sexuală rămâne o prioritate pentru bărbaţi, dar cei mai mulţi nu se mai aşteaptă de la soţie să fie o profesionistă în pat: vor doar o minte deschisă. Femeile care sunt dispuse să experimenteze şi să înveţe lucruri noi în pat pot alunga din dormitor rutina, o problemă prin care trec aproape toate cuplurile.

As în bucătărie?

Mitul soţiei bucătar de talie internaţională a suferit o transformare similară. Cei mai mulţi bărbaţi apreciază tot mai puţin o femeie care îşi petrece timpul liber în bucătărie, pentru ca apoi să fie prea obosită pentru sex sau pentru o conversaţie stimulantă. Preferă să mânânce în oraş, dar să aibă alături o parteneră fericită.

Inteligenţă şi independenţă

O echipă de psihologi britanici a ajuns la concluzia că secretul succesului în cuplu este tocmai... o femeie mai inteligentă decât bărbatul. Studiul publicat in "European Journal of Operation Research" pune accentul pe inteligenţa femeilor ca factor deosebit de important în fericirea cuplului. O femeie independentă, cu propriile interese şi activităţi, este şi un partener de conversaţie mai interesant pe termen lung.

Sinceritate

Piatră de temelie în orice relaţie pe termen lung, sinceritatea este o calitate căutată întotdeauna de bărbaţi la soţia perfectă. Dincolo de micile minciuni nevinovate, sinceritatea contribuie la o relaţie fericită, în care ambii parteneri ştiu de gândeşte celălalt şi pot face paşi pentru a atinge împreună fericirea în cuplu.

Susţinere

Încurajarea şi susţinerea soţului este una dintre calităţile soţiei perfecte ce au rămas neschimbate de pe vremea bunicii. O soţie de nota 10 îşi susţine soţul şi îi oferă suportul moral pe care poate că nu îl obţine niciodată de la prieteni, alte rude şi colegii de serviciu.

Atitudine pozitivă

Femeia care ştie să aprecieze calităţile soţului şi să nu-l facă niciodată să se simtă inadecvat cu privire la micile defecte are una dintre cele mai importante calităţi la o soţie perfectă. Atitudinea pozitivă, însoţită de deschiderea către experienţe noi, sunt poate un lucru la care bărbaţii se gândesc mai rar. Dacă sunt întrebaţi, cei mai mulţi recunosc că ar prefera o femeie veselă, nu una care se plânge tot timpul.

Soţia perfectă: Încredere în sine

Inteligenţa şi independenţa sunt completate la soţia perfectă de încrederea în sine. Ca orice femeie, soţia perfectă adoră să primească complimente din partea soţului, dar nu devine deprimată pe loc atunci când se aşteaptă să le primească, iar soţul nu observă coafura nouă sau silueta sexy, obţinută cu multă muncă.

Loialitate

O trăsătură a soţiei perfecte care s-a păstrat neatinsă de-a lungul timpului este loialitatea. Nu contează dacă soţia este un fotomodel, atunci când nu pot avea încredere în ea, bărbaţii se distanţează emoţional, iar căsnicia poate deveni rapid un factor de stres, nu o împlinire.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod