Sex. 5 trucuri senzuale care pentru el sunt moartea pasiunii

Vrei să-ţi condimentezi viaţa amoroasă, dar nu ştii de unde să începi? Trebuie să ştii că unele lucruri care ţie ţi se par incitante, pe el pot să-l lase rece.
Ceea ce poate fi extrem de incitant pentru un bărbat poate să fie la fel de lipsit de pasiune pentru un altul. Prin urmare, dacă scoţi la înaintare anumite trucuri pe care le consideri incitante s-ar putea să dai greş.


Iată câteva exemple care pot să-i taie cheful de sex:



1. Muşcăturile şi sexul oral nu merg bine împreună!


Chiar dacă uneori ai vrea să condimentezi puţin viaţa voastră amoroasă este de preferat să nu incluzi dinţii în acest scenariu, cu atât mai mult cu cât vorbim despre sexul oral. Da, muşcăturile delicate pot să fie incitante pe lobul urechilor, dar păstrează-le doar pentru aceste zone dacă nu vrei ca el să fie de-a dreptul panicat.


2. Mânuieşte cu grijă testiculele!


Reţine că este o zonă extrem de sensibilă, iar ca să nu dai greş este mai bine să întrebi ca să ştii dacă-i place ceea ce-i faci sau să te ghidezi după senzaţiile pe care le are. Însă, un lucru este cert: trebuie să fii gentilă, să nu foloseşti dinţii şi să le masezi mai cu grijă. O presiune prea puternică asupra lor poate să le creeze un disconfort care taie pofta de sex.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 26 Oct 2015, 19:18
    Foarte interesant

    Imi plac mult sfaturile. E bine sa mai ascultam unele de la altele. Si aici am gasit niste lucruri interesante: http://thefervid.com/ro/2015/10/25/cum-sa-reaprinzi-pasiunea-in-relatia-ta/

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod