Semnele infidelitatii

Asa cum am aratat intr-un articol trecut, predispozitia catre infidelitate (si am tratat mai ales „sexul tare”) difera de la o zodie la alta, dar nu numai faptul ca are Soarele, Venus sau Marte ...
Asa cum am aratat intr-un articol trecut, predispozitia catre infidelitate (si am tratat mai ales „sexul tare”) difera de la o zodie la alta, dar nu numai faptul ca are Soarele, Venus sau Marte intr-o anumita zodie face ca un barbat sa fie mai fidel si altul mai putin. Sunt implicate aspectele pe care le fac planetele respective, „stabilitatea” zonei din astrograma care reprezinta legaturile oficializate sau pe termen lung – acelasi barbat poate fi neserios in tinerete, dar odata asezat la casa lui, poate deveni un sot fidel – si multe alte consideratii astrologice pe care numai un specialist in astrologia relatiilor le poate deslusi.

De data aceasta, vreau sa va prezint concluzii rezultate din imbinarea atat a experientei ca astrolog, cat si ca cercetator al sufletului uman.

Va prezint noua semne care ar putea sa va dea de gandit fara a fi nevoie sa faceti o vizita la astrolog sau psiholog. Saptamana viitoare, intr-un alt articol,  voi prezenta si cele noua motive des invocate ca fiind la baza infidelitatii. Impreuna, formeaza ceea ce eu numesc „trusa 99”, pe care orice femeie ar trebui sa o cunoasca si sa o aiba in dotare.

Noua semne ca-ti este infidel


Ai o presimtire ca ceva nu e in regula, dar nu stii ce anume? Inainte de a acuza, uita-te la cele noua semne majore despre care tu si partenerul ar trebui sa stati de vorba.

1. Brusc distant
Nu te mai suna cand este plecat din oras? Umorul tau nu-l mai distreaza? Nu mai apreciaza cu ce te imbraci? Nu-ti observa noua tunsoare? In timp ce ar trebui sa te astepti ca pasiunea initiala sa se raceasca un pic in timp, pierderea brusca a interesului poate fi motiv de ingrijorare.

2. Brusc atent
Infidelii sunt adesea excesiv de atenti, de grijulii. Daca partenerul este instantaneu si neobisnuit de atent, poate ca se confrunta cu remuscari datorate infidelitatii. Fii atenta la daruri „spalatoare de pacat” si la o comportare neobisnuit de indatoritoare. Faptul ca cedeaza in certurile voastre si prezenta unor compromisuri neobisnuite sunt de asemenea semne pentru lucruri ascunse si care creeaza un sentiment de vinovatie.

3. Indiferenta sexuala
Exista multe motive ale scaderii apetitului sexual, incluzand stresul, proasta imagine de sine, medicamentele si depresia. Poate, de asemenea, sa fie o manifestare a altor probleme in relatie. Dar daca presupui ca partenerul si relatia sunt intr-o stare normala, poate ca altcineva ii monopolizeaza atentia si atractia.

4. Schimbari bruste de rutina

Fii atenta daca nu exista o investitie inexplicabila in garderoba sa si un entuziasm nou, deosebit, pentru sala de sport. In cazul in care partenerul tau devine preocupat brusc de aspectul sau ar putea fi din cauza ca e indragostit nebuneste. De fapt, orice schimbari majore in rutina sunt suspecte. Suntem, la urma urmei, sclavii obisnuintei. O consecinta este ca, atunci cand rasturnam obiceiurile, exista intotdeauna un motiv. Acest lucru este destul de evident, dar este un semn pe care multe femei il trec cu vederea. Mass-media moderna este „vinovata” pentru acest indiciu. Barbatul de astazi este obisnuit sa vada „masculi” atragatori pe ecran, deci daca vrea sa impresioneze o femeie cu aspectul lui, el poate imita pe acei barbati cu succes la femei. Fii atenta daca el nu mai este disponibil pentru obisnuitele ore de masa sau merge in delegatie mai des decat pana acum, chiar si in week-end. Un semn de alarma este daca, de obicei, facea baie in fiecare dimineata, dar dintr-o data incepe sa alerge catre dus cand vine de la serviciu sau de la nu stiu ce intalnire de afaceri.
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • jerry86 pe 24 Mar 2010, 22:24
    Semnele infidelitatii !

    Buna seara!...Mi se pare mie sau aici toate fetele si femeile posteaza in victime..? :) Nu inteleg dc genu feminim este fidel...cand spune-ti ca noi inselam....daca nu ar fi femei "gen" nu cred ca s-ar mai ajunge la faze de acest fel. seara buna!...PS: 2 sexe...2 oameni..drepturi egale...fara discrimare....Cu totii gresim,mai mult sau mai putin.:* Semnat:un baiat :)

    0
    0

  • alina22 pe 19 Dec 2009, 13:16
    adevarat

    fiecare barbat reactioneaza altfel dar care stam de mult cu ei ii recunoastem fara sa citim undeva care am fost inselate recunoastem important e daca tatoneaza o aventura sau o amanta si fiecare dintre noi reactionam dupa cum ne dicteaza inima eu am iertat pentru ca i se puse lui pata pe alta si in casa ne intelegem foarte bine si mai avem si doi copii dar daca sar mai intampla nu stiu daca as mai proceda la fel

    0
    0

  • emilia pe 15 Dec 2009, 14:48
    Conteaza ?

    are dreptate Dana,important e sa se poarte bine pt ca daca ne dam noi seama ,ce se intimpla ?Ne ajuta cu ceva sa despicam firul in patru,sa analizam, sa smulgem promisiuni mincinoase ca o termina cu respectiva ?Poate ne ajuta daca hotaram sa nu mai pozam in victime si sa incercam sa vedem unde e vina noastra ,caci undeva trebuiesa fi gresit daca a juns relatia aici.poate am fost acupate cu gospodaria,cu educatia odraslelor comune,cu cariera,s.a.m.d.....Poate am uitat sa ne ingrijim ,sa-l giugiulim cum o faceam inainte,sa-i tinem loc de mama,ca toti masculii astia care inseala o fac in genere ca sa se simta din nou bagati in seama si pe primul loc .E destul de dificil de acceptat ca noi am fost inzestrate de natura cu puterea mintii in timp ce ei au primit puterea fizica si putem sa-i prindem dar ce castigam ?

    0
    0

  • maryana pe 14 Dec 2009, 22:31
    infidelitate

    Chiar toate aceste semne sunt prezente in comportamentul celui care inseala, va spun din propria experienta . Sotul meu , dupa 17 ani de casnicie s-a comportat aidoma celor descrise mai sus. Nu citisem despre asa ceva , dar am perceput fara sa-mi inchipui ca m-ar putea insela . toate aceste schimbari ,care pentru el pareau de neobservat.

    0
    0

  • dana pe 14 Dec 2009, 17:54
    ptr bebe

    mare dreptate ai!

    0
    0

  • dana pe 14 Dec 2009, 17:53
    infidelitate

    ce sa mai? inainte incercam si eu sa-mi bat capul cu chestiile astea fetelor decit sa ne batem capul ca miroase altfel, ca e mai distant, ca e mai apropiat, hai mai bine sa ne traim viata, ca fiecare minut PIERDUT sa vezi cum miroase si cu ce se spala, trece din viata noastra nu a lor apropo, am citit pe 1 for ca oricum te va insela, IMPORTANT E SA SE POARTE BINE CU TINE ptr v. - aceeasi problema o aveam si eu, dar de cind am devenit mai indiferenta vad ca e mai calm si mi-am dat seama ca de fapt imi bteam capul eu prea mult NU MERITA EL, tu insa meriti sa profiti de fircare minutr din viata ta

    0
    0

  • v pe 14 Dec 2009, 15:59
    infidelitate

    la mine problema este altfel.nu mai are nici un interes fata de mine si cauta cearta din orice.dar nu stiu ce are.

    0
    0

  • bebe pe 14 Dec 2009, 12:49
    infidelitate

    nu stiu daca semnele infidelitatii au,un nr definit...nimeni nu poate sti...cert este faptul ca simti cand se apropie asa ceva...din punctul meu de vedere cred,ca anturajul este cel mai distrugator,posibil...ideea este ca trebuie sa fii atent sa deschizi cat mai repede ochii si sa iei masuri imediate...cu,cat trece mai mult,timp pierzi un timp util al vietii tale si este pacat...sterge tot chiar daca este greu si ia-o' de la capat...cine greseste odata greseste mereu...intelege-ti?

    0
    0

  • M pe 14 Dec 2009, 11:25
    Semne ale infidelitatii...

    Si cum il prind?Daca nu recunoaste?

    0
    0

  • andra4iubi pe 14 Dec 2009, 10:44
    Semne ale infidelitatii...

    Oricat de greu ne-ar fi sa acceptam acestea sunt semnele infidelitatii...am simtit pe pielea mea ceea ce nu credeam ca se va intampla, cel putin nu atat de curand...2 ani impreuna nu inseamna mult, insa poate fi suficient! Am regasit aceste semne, mi-au dat de gandit atunci cand nu citisem nici un articol asemanator, simteam si durerea a fost coplesitoare...e bine ca aceste semne sunt puse pe "hartie" pentru ca din nefericire sunt cat se poate de reale....

    0
    0

  • maurica pe 14 Dec 2009, 09:34
    9 semne ale infidelitatii

    celputin 4 dintre aceste semne le-am recunoscut cu ceva timp in urma, la sotul meu.Nu le citisem inca nicaieri ,insa bunul simt si intuitia mea ,m-au pus in garda imediat.Si chiar asa era ,ma insela si ce ma durea mai mult ,era ca mpresia mea nu era doar de sex ,ci ca este si indragostit.Mentionez ca sunt cu el de 30 de ani si imediatat observ orice modificare in comportamentul lui ,Asa este ,articol foarte bun ,felicitari.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod