Semne clare că te întâlnești cu un bărbat distrus emoțional

Cu toții trecem prin momente mai puțin plăcute în decursul vieții. Dacă, de regulă, femeile vorbesc despre trăirile lor interioare, bărbații preferă să tacă. Unii se tem să par vulnerabili în fața celorlați, alții cred că nu este deloc bine să se exprime și, prin urmare, sunt obișnuiți să păstreze durerea ascunsă.
Nu trebuie să îți fie teamă sau să încerci să fugi din calea acestui tip de bărbat. Cel mai probabil a avut o traumă în trecut, dar acest lucru nu înseamnă că este o persoană rea. De obicei, el nici măcar nu realizează că este ceva în neregulă. La urma urmei, fiecare dintre noi avem probleme și le rezolvăm în felul nostru. De multe ori, nu pe toate și nu deodată... nu suntem perfecți și nici nu ar trebui.

Atunci când un bărbat este distrus emoțional, există anumite semne subtile pe care poți să le observi și care ar trebui să îți dea de înțeles acest lucru.


Se îndepărtează de tine, fără să își dea seama


Dacă un bărbat a suferit în trecut, va face tot ce este posibil pentru ca acest lucru să nu se mai repete. Înseamnă că va încerca să se îndepărteze de tine, fără ca măcar să realizeze acest lucru. Este o reacție naturală și o face instinctual. Distanțarea este modul său de a se apăra, pentru a nu suferi din nou. Crede că este o opțiune mai bună, decât să înceapă să vorbească despre sentimentele tale. Nu vrea să își asume riscuri, iar iubirea este unul dintre ele.
Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod