dragoste

Semne că te iubește, deși nu a spus-o

Atunci când vine vorba de iubire, nu vrei să te grăbești. Dar ar trebui să știi că există câteva semne că te iubește partenerul, cu toate că nu a spus-o.

Câteodată, aceste lucruri pe care le facem apar înaintea declarațiilor propriu-zise, din simplul motiv că nu ne dăm seama. Iată la ce semne că te iubește poți fi atentă!

Vrei să știi ce simte pentru tine? Iată câteva semne că te iubește, deși nu a spus-o.

 

1. Își petrece timpul cu tine


Există atât de multe modalități de exprimare a iubirii pentru o persoană, modalități care nu implică cele două cuvinte. Atunci când partenerul tău își petrece o perioadă semnificativă de timp făcând cu tine diferite activități (cumpărături, uitat la tv etc.) și ai atenția lui deplină, înseamnă că sentimentele sale sunt destul de serioase, chiar dacă nu este încă pregătit să pună o etichetă iubirii voastre.
Dacă partenerul tău nu face asta pentru tine, nu înseamnă că nu te iubește. Munca este un lucru care ar putea să îi stea în cale. În plus, oamenii au modalități diferite de a-și exprima dragostea.

2. Te susține în diferite moduri


Dacă partenerul tău te susține psihic, emoțional și intelectual, înseamnă că te iubește. Atunci când partenerul tău te susține emoțional, înseamnă că este atent la emoțiile tale. Partenerul tău este interesat de ceea ce simți și de accesarea vieții emoționale pe care o ai.
Dacă partenerul tău își împărtășește emoțiile, atunci ai o dovadă și mai clară că te iubește. În cele din urmă, un partener iubitor te va susține și din punct de vedere intelectual. Acest lucru înseamnă că este interesat de ceea ce spui, de interesele tale și de cum gândești. Este interesat și de schimbul de cunoștințe. Însă doar pentru că un partener nu face toate aceste lucruri, nu înseamnă că nu te iubește. Unii oameni nu se pot conecta emoțional, iar alții pot fi înspăimântați de acest grad de intimitate.

3. Este mereu alături de tine


Atunci când ai nevoie de ceva, un partener iubitor se va strădui să te ajute. Îți va aduce supă când ești bolnavă.
Va veni să te ajute să intri în casă atunci când îți blochezi cheile înăuntru. Sprijinul consecvent este unul dintre semnele importante ale faptului că te iubește. Și nu te va ajuta doar când este convenabil pentru el. Iar dacă are limitări când vine vorba de capacitatea lui de a te ajuta, nu înseamnă că nu te iubește.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod