Semne că te întâlnești cu un bărbat care te respectă

Fiecare femeie visează să întâlnească prințul pe un cal alb. Însă iubirea nu se bazează doar pe fluturii din stomac și atracție, ci și pe respect și înțelegere.
Trebuie să fii apreciată și să te simți iubită. Câteodată, trebuie să-ți reamintești (sau să-ți reamintească cineva) aceste lucruri importante. Iar dacă ai întâlnit un bărbat care te respectă, acesta va face tot posibilul să îți ofere iubirea și confortul de care ai nevoie. Iată cum poți recunoaște un bărbat care te respectă!

Cum știi că te întâlnești cu un bărbat care te respectă?


1. Te acceptă


Indiferent de cât de nesigură ești în propriile forțe și de ce mici ciudățenii ai, un bărbat care te respectă nu o să fugă niciodată. Mai mult, te va accepta așa cum ești și nu va încerca să te schimbe, pentru a te potrivi unui stereotip pe care îl caută.

2. Te provoacă


Partenerul tău are încredere în deciziile și perspectiva ta, însă nu se va teme să-ți spună lucrurile care îl deranjează. Dacă îți este frică să faci anumite schimbări în viața ta, el va fi cel care te împinge de la spate, pentru a te încuraja să-ți asumi riscurile.
Și va fi mereu alături de tine, deoarece vrea să te vadă că reușești să faci ceea ce ți-ai propus.

3. Te încurajează


Un bărbat care te respectă te va încuraja mereu să obții lucrurile pe care ți le dorești cu adevărat. Mai mult, te va și ajuta. Iar dacă te împiedici în calea către succes, va fi lângă tine și te va ajuta să te ridici, pentru a continua drumul.

4. Nu îi este teamă să fie sincer cu tine


Unui gentleman nu îi este frică să-ți spună când nu este de acord cu tine. Cu toate acestea, nu va permite acestor neînțelegeri să influențeze relația voastră și va continua să te respecte. 

5. Te înțelege


Doar după o anumită perioadă poți ajunge să cunoști o persoană. Iar odată ce ai aflat lucrurile care o fac fericită sau care o enervează, îți poți ajusta abordările astfel încât să ai o relație bazată pe respect.
Un bărbat care te respectă va ști când ai nevoie să fii luată în brațe și când vrei să fii lăsată în pace.

6. Are încredere în tine


Relațiile în care unul dintre parteneri domină și controlează nu rezistă prea mult, pentru că lipsește încrederea. Dacă partenerul tău te respectă, va avea încredere în tine și va realiza faptul că nu i-ai provoca niciun rău în mod intenționat.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod