bărbat

Secretul sex appeal-ului la bărbaţi: Ce le atrage cel mai mult pe femei

rela?ie
Cu cât ştie mai bine să povestească, cu atât un bărbat este mai atrăgător pentru femei, susţin cercetătorii


"Am fost surprinşi de cât de consistent şi specific a fost efectul. Ne-am gândit iniţial că ar putea exista o diferenţă între reprezentanţii de gen diferit, fiindcă există o lungă istorie de cercetare care arată existenţa diferenţelor de gen în ceea ce priveşte atractivitatea. Dar ne-am gândit că a fost la fel de probabil să poată fi atrăgătoare pentru ambele sexe capacitatea de povestitor.

Dar modelul "numai pentru bărbaţi şi numai pentru relaţii pe termen lung" ne-a dat peste cap aşteptările", a declarat Melanie Green, co-autorul studiului şi profesor la Universitatea Buffalo, Departamentul de Comunicare.

Dincolo de partea scrisă a experimentului, cercetătorii au rugat, de asemenea, subiecţii să-şi citească propria istorie în faţa mai multor membri de sex opus. Indiferent de calitatea istoriei scrise, atractivitatea individului a depins mai mult de cum a fost prezentată istoria, oral sau în formă scrisă, notează agenţia citată.

În ce priveşte femeile, Green a sugerat că abilitatea de a povesti este o caracteristică apreciată în rândul femeilor, dar care nu o ajută prea mult în competiţia amoroasă.

"Potrivit datelor noastre, bărbaţii pur şi simplu nu par să fie interesaţi dacă femeile sunt povestitori buni sau nu"
, a scris Melanie Green.

"Desigur, există dovezi care sugerează că abilităţile de comunicare sunt importante, în general, pentru persoanele de ambele sexe, dar acest lucru nu pare să aibă o mai importanţă în ”stabilirea” nivelului de atractivitate a femeilor în rândul bărbaţilor"
, a adăugat Green.


Foto: Depositphotos

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod