Cuplu fericit

Secretele unei relații fericite: 15 lucruri esenţiale pentru orice cuplu

Cuplu de indragostiti pe plaja

Nu-ți schimba personalitatea! Nu uita că sunteți împreună pentru că el te place așa cum ești! Nu e nevoie să faci schimbări ca să-i faci pe plac, mai ales dacă schimbările nu ți se potrivesc și te fac să te simți nefericită. Unul dintre secretele unei relaţii fericite constă în păstrarea hobby-urilor și încercarea de a le împărtăși cu el. Dacă nu îi vor plăcea, nu-i nicio problemă, rămân în continuare micile tale plăceri.

Nu-ți uita prietenii! Relația cu iubitul tău nu trebuie să anuleze relațiile cu prietenii! Ți-au fost alături mereu, v-ați distrat împreună, te-au ajutat cu o vorbă bună atunci când ai avut nevoie.
Nu-i îndepărta pentru că nu se știe când vei avea nevoie din nou de ei. Prezintă-l pe iubitul tău prietenilor tăi și găsiți ocazii de a vă petrece timpul împreună. În felul acesta vei evita și sentimentul de sufocare ce apare în relațiile de durată.

Nu-l forța să se schimbe! Oamenii au nevoie de timp ca să conștientizeze că trebuie să facă schimbări. Schimbările se fac atunci când se conștientizează nevoia de a modifica anumite aspect ale comportamentului. Dacă sunt lucruri pe care ai vrea să le schimbi la iubitul tău, acționează cu tact!

Nu-l presa pentru că s-ar putea simți lezat, s-ar putea opune și ați putea să ajungeți chiar la sfârșitul relației.

Faceți lucruri împreună! De la simple plimbări până la renovări și planuri de vacanță, fiecare activitate pe care o faceți împreună contribuie și mai mult la întărirea relației voastre, fiind unul dintre secretele unei relaţii fericite.

Fiți alături și la bine și la rău! Viața nu îți oferă întodeauna numai lucruri bune.
Atunci când dă de greu trebuie să-i fii alături și să-l sprijini, să nu dai bir cu fugiții.

Să fii sinceră! Nu-i ascunde lucruri, oricât de grave ar fi. Minciuna are picioare scurte și iese la suprafață atunci când te aștepți cel mai puțin. Dacă ai greșit, spune-i sincer, cere-ți scuze și mergeți mai departe. Știi cum se spune: Greșeala recunoscută este pe jumătate iertată.

Fii dezinteresată și iubește-l fără să aștepți nimic înapoi. Dragostea din interes nu ține prea mult.
Dacă îți dorești să fii iubită, trebuie să răspunzi cu acceași monedă: iubește-l fără rezerve și vei primi ceea ce meriți.

Profitați de lucrurile care vă diferențiază. În felul acesta vă puteţi completa unul pe celălalt şi astfel relaţia voastră se va întări şi mai mult.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod