Cuplu fericit

Secretele unei relații fericite: 15 lucruri esenţiale pentru orice cuplu

Visul oricărei fete este să aibă o relație fericită. Vrei să știi care sunt secretele unei relaţii fericite? Află cele 15 lucruri esențiale pentru orice cuplu
Să ai încredere în partenerul tău. Într-o relație fericită, totul pornește de la încrederea pe care și-o acordă reciproc cei doi parteneri. Fără încredere nu se poate vorbi de o relație, fără respectul pe care și-l datorează cei doi parteneri o relație nu poate exista. Nu este vorba numai de loialitate și de fidelitate, ci de sentimentul că te poți baza pe iubitul tău oricând, oriunde, fără să fie nevoie să o ceri.

Să-ți respecți partenerul. Amândoi aveți același statut, sunteți pe picior de egalitate în relație, indiferent de câștigurile financiare ale fiecăruia și de pregătirea intelectuală sau profesională.
Aveți aceleași drepturi și aceleași obligații și fiecare dintre voi are obligația de a respecta nevoile și dorințele partenerului său și, în același timp, să primească la schimb același tratament.

Să-i acorzi susținere. Oricine are momente în care are nevoie de sprijin. Indiferent dacă este nevoie de un ajutor concret sau numai de o vorbă bună, partenerii sunt datori să se sprijine unul pe celălalt fără să întrebe “De ce?”, acesta fiind unul dintre secretele unei relaţii fericite şi de durată.

Într-o relație fericită nu există planuri de rezervă. Iubește-l fără rezerve și așteaptă de la el același lucru.
Iubirea nu se drămuiește, se dăruiește total, tot timpul. În dragoste nu există jumătăți de măsură.

Să fii atrasă de partenerul tău. Latura sexuală joacă un rol foarte important în orice relație. Ea trebuie exploatată constant.

Certurile trebuie să aibă un scop constructiv. Nu vă certați ca să demonstrați unul altuia care dintre voi are dreptate. Discuțiile în contradictoriu sunt benefice, atâta timp cât scopul lor este de a găsi soluția unei probleme. Așadar, folosiți argumentele și bunul simț în locul vocii ridicate și al jignirilor.

Să nu te stresezi! Nu-ți pierde timpul analizând la microscop toate lucrurile care se întâmplă în relația voastră.
Acordă atenție lucrurilor importante și învață să ignori micile imperfecțiuni. Nu poți programa totul, unele lucruri se întâmplă în ritmul lor și fără nicio logică aparentă. Nu te învinovăți și nu-l învinovăți pe el pentru asta!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod