S-ar putea să o pierzi într-o zi. Cum îți dai seama că nu se mai întoarce?

Este foarte dureros să te gândești că ai putea să o pierzi într-o zi. În special după ce ai primit nenumărate semne de avertizare de-a lungul relației.
Dar vine și ziua în care nu se mai întoarce. Știi sau poate că nu știi ce ai făcut. 

Crezi că ai pierdut-o? Iată de ce nu se mai întoarce!


S-ar putea să o pierzi într-o zi. O vei pierde fără să îți dai seama că se îndepărtează de tine. Într-o zi, tot ce ai făcut pentru a o răni și pentru a o trata urât se va întoarce la tine ca un bumerang rapid și te va lovi. Vei înțelege cum este să fii abandonat, deoarece va pleca fără să îți lase vreun indiciu.

Într-o zi o vei pierde și va dispărea pentru totdeauna din viața ta. O vei pierde atunci când își va da seama că a luptat prea greu pentru relație, dar nu a primit niciodată nimic în schimb.
Pentru că nu te-ai deranjat să îi arăți ce simți. Într-o zi o vei pierde pentru că va obosi să îți asculte minciunile. Va fi obosită de la jocurile tale de manipulare. Și va pleca fără să se uite în urmă.

O vei pierde în secunda în care o vei face să se simtă ca un obstacol, nu ca o prioritate. O vei pierde în momentul în care îi vei arăta că este doar o alegere temporară pe care ai făcut-o. O vei pierde într-o zi, deoarece va găsi o persoană care o va prețui mai mult decât ai făcut-o tu vreodată. O vei pierde într-o zi pentru totdeauna.

O vei pierde de fiecare dată când îi ignori strigătul de ajutor.
O vei pierde de fiecare dată când vei uita să duci la capăt promisiunile făcute. O vei pierde și când îi vei evita nevoia pentru iubire. Vei privi cum se îndepărtează ușor de tine și vei regreta orice nedreptate pe care i-ai făcut-o.

Într-o zi o vei pierde pentru că nu va mai fi acea fată naivă și inocentă care era la început. Va fi o femeie care s-a trezit dintr-o coșmar oribil și a decis să acționeze. Se va sătura să facă aceeași greșeală mereu. O vei pierde pentru că va găsi o persoană care îi va oferi dragostea pe care și-o dorea de la tine. O vei pierde câte puțin de fiecare dată când o vei face să se îndoiască de valoarea sa.
O vei pierde atunci când acțiunile tale nemiloase o vor face să se simtă nesigură pe propriile forțe.

O vei pierde atunci când vei lăsa orgoliul tău să își spună cuvântul. O vei pierde atunci când o vei lăsa să plece și nu vei încerca să faci nimic să o oprești. În momentul în care îi vei arăta că nu este suficient de bună pentru tine.

O vei pierde de fiecare dată când va plânge înainte să meargă la culcare. O vei pierde de fiecare dată când o vei lăsa să aștepte și când o vei face să se îndoiască de tine.

O să depășești această graniță fragilă într-o zi, îi vei distruge spiritul.
Iar până să îți dai seama de ceea ce ai făcut, va pleca din viața ta pentru totdeauna. Iar în aceeași zi în care îți vei da seama cât de valoroasă este, vei vedea că nu mai poți face nimic pentru a o readuce în viața ta. Îți vei da seama că era la fel de valoroasă precum aurul, dar va fi prea târziu pentru scuze. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod