Roluri false pe care le joacă partenerul când te rănește


Nu este nimic în neregulă cu asumarea unui rol într-o relație, atât timp cât acest rol nu afectează personalitatea persoanei respective. Iată ce roluri false joacă partenerul când te rănește!

Ce roluri false joacă partenerul atunci când te rănește?


În momentul în care o persoană devine doar un rol fără propria sa personalitate, devine toxic pentru o relație, putând să se ajungă la despărțire. Unii bărbați nu sunt suficient de puternici pentru a-și menține și personalitatea într-o relație. Uneori sunt prea nesiguri pentru a fi ei înșiși, deci aleg roluri false. Femeile pe care le întâlnesc învață să trăiască cu aceste persoane false, cu bărbații care pretind că sunt ceva ce nu sunt. După un timp, nu se mai pot preface, așa că renunță la rolurile false. Această situație duce la certuri, la gândul că s-au schimbat și, în cele din urmă, la despărțire.
Acest scenariu lasă ambii oameni dintr-o relație dezamăgiți și răniți. 

Pentru a preveni acest lucru, partenerul ar trebui să se adapteze la noul său rol în relație și să preia numai cele mai bune lucruri. Iată ce roluri false poate juca partenerul tău!

1. Glumețul


Sigur că e distractiv să fii în preajma sa, glumește tot timpul. Dar câteodată nu știe că ar trebui să aibă și o limită. Uneori merge prea departe, iar acest lucru te rănește. Îți va spune că glumește. Dar probabil că spune ceva nepotrivit, probabil neintenționat, și te va face să te simți prost. Iar când te vei plictisi de acest lucru, îi vei spune că te deranjează. Va încerca să te calmeze spunându-ți că doar glumea și că nu ar trebui să te superi.
Această interacțiune va deveni obositoare după un timp, pentru că nu vei mai avea aceeași tragere de inimă să îi zici de fiecare dată. În cele din urmă, vă veți despărți. 

2. Tatăl


Este minunat să ai un om de genul acesta de partea ta. Chiar se comportă ca un tată. Este protector, te face să te simți iubită și în siguranță. Dar există și un dezavantaj. De obicei, bărbații care se comportă astfel se consideră superiori față de tine, la fel ca un tată față de copiii săi. Când faci o greșeală, va încerca să te domine și să te anunțe că ai făcut ceva greșit. Nu va fi niciodată egalul tău, pentru că te vede într-un mod complet diferit.

3. Vorbărețul


Întotdeauna vorbește despre el. La început, a fost interesant, pentru că îți doreai să îl cunoști mai bine.
Ți-a spus totul despre el de la început. Dar a devenit problematic după un timp. Când ieși cu prietenii tăi, pur și simplu nu știe când să tacă. Vorbește peste tine cu prietenii tăi, lăsându-te să crezi că nu îi pasă de părerile tale. Pentru că părerea lui este singura care contează. Bărbații care se poartă astfel sunt, de obicie, foarte nesiguri și se laudă constant cu privire la realizările lor, deoarece încearcă să ascundă exact această nesiguranță.

4. Manipulatorul


La început, este perfect. Te întrebi cum ai avut norocul să dai peste un astfel de tip. Poate chiar ți se va părea dubios la început, dar te vei obișnui cu timpul. Va face tot ce-i ceri.
Îți va îndeplini dorințele și își va respecta promisiunile. Dar acest comportament perfect funcționează doar până când ajungi să ai încredere în el. Odată ce reușește acest lucru, odată ce te face să-ți deschizi inima în fața sa, te va folosi și te va drena de energie pentru a obține ceea ce își dorește. Iar când termină de făcut acest lucru cu tine, va face același lucru cu o altă femeie. 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod