Retete dulci pentru un Valentine's Day special!

Esti curioasa sa descoperi ce surprize ti-a pregatit iubitul de Ziua Indragostitilor sau faci parte din categoria femeilor care considera ca Valentine's Day este o zi ca oricare alta? Indiferent care este...

Esti curioasa sa descoperi ce surprize ti-a pregatit iubitul de Ziua Indragostitilor sau faci parte din categoria femeilor care considera ca Valentine's Day este o zi ca oricare alta?

Indiferent care este parerea ta, cu siguranta, surprizele gastronomice vor fi apreciate oricand, astfel incat orice sarbatoare reprezinta o ocazie excelenta pentru a-i rasfata pe cei dragi.

Avand in vedere faptul ca Valentine's Day este o sarbatoare... dulce, iti oferim retete de desert excelente pentru tine si partenerul tau.



Ciocolata este la mare cautare in aceasta perioada, iar o cutie cu bomboane de ciocolata, in forma de inima si frumos ambalata, reprezinta un cadou potrivit pentru o zi a indragostitilor, mai ales daca stii ca iubitul tau este amator de dulciuri. In plus, ciocolata este si un puternic afrodiziac, ceea ce inseamna ca seara de Valentine's Day poate deveni cu adevarat speciala...

Iti punem la dispozitie o serie de retete pe baza de ciocolata si nu numai, astfel incat tu si iubitul tau sa petreceti o zi de exceptie, sarbatorind dragostea sau, pur si simplu, rasfatandu-va unul pe celalalt si bucurandu-va de relatia voastra.

   Spuma de ciocolata cu aroma de vanilie

   Budinca de orez si ciocolata

   Banane cu sos de vanilie si rom

   Trufe cu ciocolata

De asemenea, iti recomandam si urmatoarele retete:

Tort cu crema de cacao si alune
Tarta cu ciocolata
Pere in sos de vin
Tort alb din biscuiti
Capsune in ciocolata
Prajitura Valentine cu ciocolata

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • claudia pe 24 Nov 2009, 19:11
    indragostiti

    eu sunt casatorita de 2 ani si nu prea ma pricep la prajituri,dar ma straduiesc mai ales ca sotul meu este dependent de prajituri.va rog as vrea si eu niste retete de prajituri simple si usor de facut pt k peste o saptamana este aniversarea noastra si vreau sai fac surpriza.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod