Relaţii. 8 semne că ţi-ai găsit alesul. Te măriţi cu cine trebuie!



4. Nu te fereşti să plângi de faţă cu el

Fie că te emoţionează o scenă dintr-un film sau eşti într-o pasă proastă nu te fereşti de iubitul tău. Acest lucru denotă faptul că te simţi confortabil în preajma lui şi vei avea mereu un umăr pe care să-ţi verşi lacrimile, consolându-te într-un mod plăcut.


5. Îi place să vorbească cu mama ta la telefon

Nu strâmbă din nas, este dispus să vorbească câte puţin cu mama ta la telefon şi se înţeleg de minune. Acest lucru te mulţumeşte şi te face să te simţi şi mai apropiată de el.


6.
Îţi spune din senin că te iubeşte şi este drăgăstos


Cuvintele magice trebuie repetate pentru că femeile uită repede şi încep să-şi facă gânduri negre când ceva nu este aşa cum ar trebui. Dacă iubitul tău este mereu atent cu tine, te sărută şi te îmbrăţişează, te vei simţi în largul tău şi vei şti că eşti iubită.


7. Îi pasă de prietenele tale

Dacă una dintre prietene are nevoie de tine pentru că trece printr-un moment dificil el înţelege şi poţi să îţi petreci liniştită seara cu ea pentru a-i alina suferinţa.
Nu te sună din cinci în cinci minute să te întrebe când vii acasă, deoarece înţelege situaţia.


8. Îţi spune des că eşti frumoasă

Acest obicei este unul dintre cele mai benefice pentru relaţie, deoarece este foarte plăcut să te simţi admirată şi apreciată tocmai de omul pe care-l iubeşti.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • RAYDEN HAAN pe 13 Apr 2016, 00:42
    incomod

    De ce totusi multi barbati nu spun ca o iubesc pe cea de langa ei si, desi iubesc, par cam indiferenti? Pentru ca, daca ar face-o, ele si-o iau in cap si isi mai si bat joc de ei. Mai mult, ii tin de vorba dar si-o pun cu altul om ascuns.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod