Relaţii. 8 semne că ţi-ai găsit alesul. Te măriţi cu cine trebuie!

Căsătoria este un pas important, de aceea poţi să ai multe gânduri legate de acest moment. Fii atentă la câteva mici lucruri care îţi pot alunga orice dubiu!
Chiar dacă uneori simţi că el este alesul inimii, există alte momente în care te întrebi cum ar fi să-ţi petreci toată viaţa alături de el.

Ca să nu ai dubii legate de alegerea pe care ai făcut-o, poţi să te ghidezi puţin după aceste 10 semne care îţi deschid ochii că el este alesul inimii tale:


1. Face sacrificii pentru tine

Dacă se pune problema să vă mutaţi în alt oraş din motive ce ţin de tine, el nu ezită să te urmeze şi să începeţi o altă viaţă într-un alt oraş.
Puteţi să discutaţi deschis despre lucrurile care sunt importante pentru celălalt şi fiecare îşi dă silinţa ca totul să fie bine.


2. Faci planuri de vacanţă pentru anul următor

Faptul că te simţi în stare să faci planuri de vacanţă pentru anul viitor spune multe despre cât de solidă este relaţia ta şi că ai foarte multă încredere în voi.


3. Este mereu atent cu tine

Chiar dacă au trecut ani de când sunteţi împreună, iubitul tău este în continuare atent cu tine şi te protejează.
De exemplu, chiar şi un simplu gest precum cel de a-ţi deschide uşa sau de a nu te lăsa la marginea trotuarului când vă plimbaţi spun mai multe decât o sumenedie de cuvinte.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • RAYDEN HAAN pe 13 Apr 2016, 00:42
    incomod

    De ce totusi multi barbati nu spun ca o iubesc pe cea de langa ei si, desi iubesc, par cam indiferenti? Pentru ca, daca ar face-o, ele si-o iau in cap si isi mai si bat joc de ei. Mai mult, ii tin de vorba dar si-o pun cu altul om ascuns.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod