Relaţii: 6 motive pentru care fetele frumoase îşi găsesc mai greu iubiţi

În mod teoretic, o frumuseţe deosebită garantează şi găsirea unui partener. Lucrurile nu stau însă chiar aşa. Fetele frumoase pot înfrunta uneori câteva obstacole puternice care le împidică să găsească uşor un iubit.
Chiar și Charlize Theron, una dintre cele mai lăudate frumuseți, a avut probleme în găsirea unui partener. După despărțirea de Stuart Townsend, blonda nu și-a găsit prea ușor un iubit, deși este și inteligentă și talentată. Charlize este și foarte celebră, însă motivele pentru complicațiile amoroase sunt aceleași pentru care toate fetele frumoase îşi găsesc mai greu iubiţi.

Par inaccesibile

Cel mai mare obstacol în găsirea unei relații este faptul că femeile frumoase par de cele mai multe ori inaccesibile. Bărbații se uită la ele și se gândesc "Nu s-ar mulțumi cu mine", așa că nu le abordează deloc.

Din acest motiv, o femeie frumoasă are șanse mai mari de a cunoaște bărbați la un eveniment special de dating, unde este clar că sunt prezente pentru a cunoaște oameni noi.

Intimidează bărbații

Chiar și atunci când îndrăznesc să le abordeze pe fetele frumoase, bărbații pot fi în continuare intimidați.
Atunci când este tensionat, niciun bărbat nu poate fi fermecător cu adevărat și riscă uneori chiar să pară un idiot.

În plus, un bărbat agitat poate interpreta orice semnal drept o respingere atunci când se așteaptă la acest răspuns.

Atrag bărbați nepotriviți

Le place sau nu, fetele frumoase sunt un magnet pentru bărbații tupeiști și ambițioși, care le vor doar pentru aspectul fizic. Transformată într-un trofeu care le gâdilă orgoliul, femeia frumoase are șanse mici la o relație cu adevărat satisfăcătoare din punct de vedere emoțional.

Pot judeca bărbații într-un mod mai critic

După ce au avut de-a face cu prima sută de mitocani care s-au dat la ele în mod grosier, fetele frumoase pot deveni mai circumspecte cu privire la orice bărbat.

Una sau mai multe experiențe neplăcute pot deveni un obstacol care le împiedică să acorde o șansa corectă bărbaților.
Dacă nu este impresionată în doar câteva secunde, o femeie frumoasă poate respinge pe loc avansurile unui bărbat. Acest lucru se întâmplă mai ales când devine convinsă că aspectul fizic este singurul motiv pentru care bărbatul în cauză este atras de ea.

Par mai greu de păstrat

Fetele frumoase sunt greu de cucerit în viziunea bărbaților, dar sunt și mai greu de păstrat. Un bărbat care se simte cu mult mai puțin atrăgător decât partenera este mai predispus la gelozie. Gândul că ea își poate găsi oricând pe alcineva, mai atrăgător sau cu mai mulți bani, poate duce chiar la o despărțire preventivă pentru unii bărbați.

Sunt uneori superficiale

Studiile sociologice asupra frumuseții arată că poate fi și o binecuvântare și un blestem.
Când înțeleg că sunt frumoși și atrăgători, copiii folosesc amabilitatea celor din jur cât mai mult.

Fiind adesea mai mulțumite de sine decât fetele mai puțin atrăgătoare, cele frumoase riscă să ignore educația sau dezvoltarea proprie pentru că nu au nimic de demonstrat. Mitul fotomodelelor extrem de proaste se bazează pe un sâmbure de adevăr, astfel că pentru unele fete frumoase, problema poate fi personalitatea și comportamentul față de cei din jur. Acestea nu pot fi compensate complet de frumusețe, nici măcar într-o relație scurtă.
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria M pe 3 Oct 2014, 03:11
    de acord

    Chiar asa este! Si o simt pe pielea mea. La fel cum spunea si ruxi, nici eu nu prea am unde sa intalnesc pe cineva pe placul meu desi mi-as dori asta foarte mult.

    1
    0

  • Ahjasd pe 20 Sep 2014, 17:38
    Totul aiurea in articol

    Daca se citeste cu atentie articolul sau a doua oara se observa o mare tampenie....adica, motivele pentru care femeile frumoase isi gasesc mai greu iubiti este titulu dar daca se citeste cu atentie femeile frumoase isi gasesc cel mai usor si mai repede iubiti, au si de unde alege si chiar isi permit sa faca mofturi la barbati. In concluzie, o mare tampenie acest articol si total neadevarat. Femeile frumoase joaca pe degete toti barbatii, asta daca nu sunt fraieri sau prosti :))

    0
    0

  • georgebogatu pe 2 Feb 2014, 19:25
    E frumusica are toate calitatile eu zic

    esti sexy ma nr meu 0769978784 george

    0
    0

  • EU-TU pe 7 Iun 2013, 22:05
    rrrrrr

    de unde esti ruxi si cat ani ai?

    0
    0

  • ruxi pe 7 Iun 2013, 11:59
    problema

    cred k o mare pb este faptul ca n avem unde sa cunoastem barbati si atunci ne agatam de tot felu de oameni care nu sunt de fapt genul nostru si nu ne vom simti bine nici ei cu noi si nici invers.. eu n am nici prietene cu care sa ies, asa ca odata la 2-3 luni cand ies undeva...cum sa cunosti tocmai atunci cat noroc sa ai... iar pe facebook daca vad ca baietii care mi ar placea au cate 2-3 mii de fete in lista si majoritatea sunt nu neaparat mai frumoase dar mai sexy,mai atragatoare ca mine, genu ala cu poze multe si toate in tinute sexy, si eu m as imbraca asa dar neavand unde sa ies...asta e......normal ca nu am curaj sa i abordez pt ca ma simt inferioara cumva,

    3
    0

  • ruxi pe 7 Iun 2013, 11:54
    corect

    cam are dreptate...pe mine m a intrebat un fost prieten direct "ce ai vazut la mine?" pt ca era si cam uratel si sarac...dar mie mi a placut de el si m am gandit ca daca eu ma simt ok langa el de ce ar avea el o pb cu faptu ca arat si castig mai bine ca el, dar uite ca a avut.nimeni nu vrea sa se simta complexat.. apoi am simtit cu urmatorul care era fff frumos si genul cu succes la fete mult peste mine..ma simteam eu prost:( stiind ca fosta era model...eu sunt ok dar sunt un om obisnuit si ma complexa situatia.

    2
    0

  • ema pe 6 Iun 2013, 21:19
    ...

    beatrice cane, si daca o "aratare" atrage un "baiat super cool" care ar fi problema? Nu este tot femeie, nu are si ea suflet, nu are si ea dreptul la iubire si frumusete? Doar nu s-a conceput ea insasi urata, asa s-a nascut :-??...cred ca orice persoana ar vrea sa fie frumoasa, perfecta s.a. Dar trebuie sa ne multumim cum suntem si asta nu inseamna ca daca aratam in vreun fel anume trebuie sa fim privati. Daca suntem frumosi trebuie sa avem tot ce este frumos si bun, si daca suntem urati trebuie sa stam intr-un colt, ascunsi, izolati de lume? Si de multe ori impartirea asta frumos-urat, este evidenta. De exemplu stiu un caz real: un baiat normal de frumos este iubitul unei femei normal de frumoase. Vede in ea toate calitatile care le vrea de la o femeie, e singura cu care se intelege perfect, doar ca are in gand ca nu va fi cu ea toata viata, pentru ca nu ii place cum arata. Ce inseamna asta? Ca se pune accent mai mult pe un fizic in loc sa puna accent pentru ceea ce este ea, si ca ea il face sa se simta perfect. In fine...numai oamenii superficiali care vad doar materialul exterior gandesc asa. Cand mori ce ramane materialul sau sufletul? Materialul putrezeste, dispare, dar sufletul ramane vesnic;). Iubirea este eterna si cea mai pura. Doar ea poate face oamenii sa fie mai buni, frumosi si fericiti sufleteste. Acum aproape toate vor sau isi pun silicoane in fund si tate, toate isi fac operatii sa arate bine pana mor, si uita de suflet, uita sa fie oameni, si acei oameni care raman naturali asa cum s-au nascut, si care poate sunt niste oameni remarcabili dar totusi invizibili pentru ca nu ies in evidenta cu fizicul, si sunt ignorati pentru ca nu s-au adaptat conform "tendintelor". Vezi numai articole"cum arata picioarele nu stiu cui, cum arata fundul nu stiu cui, ce a patit nu stiu ce vedeta", Asa nu vom evolua niciodata, doar vom trai in barfe, rautate, invidie,ne vom certa pe subiecte care in mod normal nu ar avea de ce sa ne intereseze, pentru ca ar trebui sa ne vedem de viata noastra, nu de a altora. O viata avem si asta trebuie sa o traim adevarat (adevar, respect, bunatate si iubire), sa nu o risipim cu minciuni, falsitate si rautate.

    11
    0

  • Eu pe 6 Iun 2013, 17:47
    Aveti dreptate

    Chiar e adevarat ce scrie in acest articol

    7
    0

  • beatrice cane pe 6 Iun 2013, 16:50
    fetele frumoase

    sut niste aberatii, ce se scrie in acest articol, fetele frumoase atrag persoanele de sex opus, doar n-ati vrea ca o aratare sa atraga un baiat super cool.

    3
    10

  • daniela popescu pe 6 Iun 2013, 11:50
    RELATII - 6 MOTIVE PT ....

    AVETI DREPTATE ....

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod