Relaţii. 5 trucuri pentru ca iubitul tău să fie permanent îndrăgostit de tine

Chiar dacă primii fiori ai iubirii au trecut, nu trebuie să renunţi la ideea că partenerul tău poate fi fascinat de tine la fel ca în prima zi
În relaţiile fericite de lungă durată, interesul partenerilor unul pentru celălalt nu este lăsat la voia întâmplării, ci este menţinut. De aceea nu trebuie să presupui că iubitul tău va fi mereu extrem de îndrăgostit de tine, fără ca tu să faci mare lucru. Pentru ca un cuplu să fie împlinit, ambii pateneri trebuie să depună efort astfel încât flacăra pasiunii să rămână vie. Iată ce să încerci:

Ai grijă de tine

Atunci când eşti mulţumită de felul în care arăţi, te simţi bine în pielea ta şi ai mai multă încredere în tine. Iar toate acestea îţi pot schimba viaţa în bine din multe puncte de vedere, dar şi în ceea ce priveşte relaţia ta.
Atunci când te simţi sexy şi frumoasă eşti mult mai dezinvoltă şi dezinhibată în pat, iar iubitul tău va remarca asta cu siguranţă. De asemenea, vei putea purta cu încredere rochii sexy şi ţinute în care să-ţi pui formele în valoare, iar partenerul tău se va mândri cu tine. Pentru a arăta excelent este necesar să ai o dietă cât mai echilibrată, bogată în fructe şi legume proaspete, să faci mişcare şi să eviţi exesele, fie că este vorba de dulciuri, alcool sau tutun.

Fii independentă

Pentru ca iubitul tău să se reîndrăgostească de tine trebuie să aibă timpul necesar să te redescopere. Iar dacă eşti permanent "legată" de el şi ai pretenţia să petreceţi fiecare clipă împreună rişti să devii sufocantă şi obositoare.
Este foarte important ca fiecare dintre voi să aibă propriile pasiuni şi activităţi de care se poate ocupa fără ca celălalt să fie implicat deşi nu îşi doreşti. Prin urmare, încearcă să fii independentă şi să nu-i invadezi spaţiul personal.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod