Relaţii. 5 semne care-ţi arată că eşti obsedată de fostul iubit



2. Analizezi toate comentariile pe care le primeşte de la femei?


Devii geloasă atunci când o tipă din cercul său de prieteni de pe Facebook îl laudă sau "se bagă" în seamă cu el, comentându-i la mai multe poze/postări. Ai tendinţa de a o analiza până la cel mai mic amănunt şi să monitorizezi toate mişcările pe care le face pe contul fostului iubit? Ei bine, ştii şi tu că acest lucru nu este deloc bun pentru starea ta psihică, dar totuşi continui să o faci. Nu ar fi mai bine pentru tine să-l scoţi din lista de prieteni şi să nu mai vezi acele comentarii care-ţi tulbură toate clipele de linişte? Tu decizi!


3. Ai impresia că toate postările lui au legătură cu tine?


Dacă pune o melodie de dragoste cu mesaj romantic, imediat te gândeşti că îi este dor de tine şi că ţi-a dedicat piesa respectivă? Dacă da, atunci nu este deloc bine să vezi aceste lucruri, deoarece îţi alimentezi şi mai mult neliniştea. Dar ştii că la fel de bine poate să fie pentru altcineva special din viaţa lui sau pur şi simplu i-a plăcut piesa respectivă şi a simţit că vrea să o distribuie pe Facebook-ul său.



4. Ţi-ai făcut un cont fals pe Facebook dacă te-a şters de la prieteni?


Ai ajuns destul de departe cu obsesia ta pentru el, nu crezi? Faptul că te-a şters din lista lui de prieteni şi că aţi luat decizia de a vă despărţi trebuie să te ajute să conştientizezi că e necesar să-ţi vezi de viaţa ta fără el. Nu îţi va fi deloc mai bine dacă faci un cont fals şi ajungi din nou în lista lui de prieteni pentru a-i urmări orice mişcare.


5. Îl suni cu număr ascuns?


Cred că ştii că acest lucru este extrem de copilăros şi nu are nicio finalitate. Tu nu îndrăzneşti să-i vorbeşti, el nu ştie cine eşti şi nu vei ajunge decât să-l enervezi dacă continui cu acest obicei.
Dacă vrei să-i vorbeşti ai curaj şi sună-l fără număr ascuns pentru a purta o conversaţie normală.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod