Relaţii. 5 semne că jobul îţi distruge viaţa de cuplu

Trebuie să găseşti un echilibru, în ciuda programului încărcat pe care îl ai la muncă şi să nu exagerezi cu orele pe care le petreci acolo!

Chiar dacă îţi petreci toată ziua la muncă şi ai un job solicitant este foarte important ca serile să te relaxezi alături de iubitul tău sau în familie. Ignorând constant acest aspect şi preocuparea ta constantă doar cu tot ceea ce ţine de muncă îşi va pune amprenta asupra relaţiei, pierzând încet încet contactul şi comunicarea obişnuită cu partenerul de viaţă.

Iată câteva dintre semnele care trebuie să te pună pe gânduri şi să laşi munca deoparte, având grijă de relaţia ta:


1.Munceşti prea mult şi nu îţi petreci timp cu partenerul

Atunci când ajungi că optezi pentru a termina un anumit proiect în loc de a-ţi petrece timpul cu iubitul tău vizionând un film sau făcând o plimbare relaxantă, înseamnă că ai deja o problemă şi trebuie să acţionezi.

Cu toţii avem termene limită de respectat, însă acest lucru nu trebuie să se extindă foarte des asupra vieţii de cuplu, ocupându-ţi tot timpul din lume. Conştientizează atunci când exgerezi şi lasă munca deoparte!

2. Eşti mereu prea obosită şi lipsită de chef seara

Dacă acest lucru se întâmplă zi de zi este clar că trebuie să faci o schimbare în viaţa ta înainte de a-ţi distruge relaţia. Numai tu poţi să cântăreşti avantajele şi dezavantajele jobului, astfel încât să iei decizia cea mai bună înainte de a fi prea târziu!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod