Relaţii. 5 semne că încă te iubeşte chiar dacă sunteţi de mult timp împreună

Te sărută, te îmbrăţişează din senin şi te ia prin surprindere? Nimic nu e mai plăcut să constaţi că iubitul tău este îndrăgostit ca-n prima zi

Relaţiile de lungă durată sau căsniciile nu merg ca pe roate singure, ci este necesar ca ambii parteneri să-şi dea interesul pentru a-l face pe celălalt să se simtă în continuare dorit şi apreciat. Comunicarea între voi este cel mai important lucru, pe lângă o viaţă sexuală împlinită şi un strop de romantism care merge la suflet de fiecare dată.

Iată cinci semne care-ţi arată clar că iubitul sau soţul tău este în continuare îndrăgostit de tine şi că relaţia voastră este una fericită:

 

1. Te sărută şi te îmbrăţisează din senin

 

Faptul că te ia prin surprindere şi te apucă de mijloc când te aştepţi mai puţin este un obicei care nu are cum să dăuneze niciodată unei relaţii. Din contră, dacă iubitul tău încă mai face uneori acest gest, chiar dacă sunteţi de mulţi ani împreună, este un semn sigur că te iubeşte şi te apreciază la adevărata valoare.
Sunteţi pe drumul cel bun şi faceţi ca împreună relaţia voastră să fie una solidă.

2. Te sună în timpul zilei de la birou doar ca să te audă


Te sună ca să-ţi audă vocea şi să te pupe în mijlocul zilei, chiar dacă are o zi plină la birou? Este un gest romantic şi spontan, făcut din inimă într-un moment în care voia să te simtă aproape. Mai stai să te gândeşti în aceste condiţii dacă partenerul tău este în continuare îndrăgostit de tine? Faptele vorbesc de la sine!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod