Relaţii. 5 schimbări pe care trebuie să le faci dacă ai o viaţă de cuplu nefericită

Simţi că relaţia ta cu partenerul de viaţă nu mai este deloc aşa cum ţi-ai fi dorit? Dacă certurile sunt tot mai frecvente, iar dovezile de afecţiune tot mai rare, este cazul să iei unele măsuri. Iată ce poţi face:

Comunicaţi eficient

Micile certuri sunt inevitabile în orice relaţie. Dar dacă se întâmplă ca discuţiile în contradictoriu pe teme banale să se transforme tot mai des în certuri în toată regula, este posibil ca unul dintre voi sau chiar amândoi, să faceţi ceva greşit în comunicare. Nu trebuie să permiteţi ca în discuţiile voastre să ţipaţi unul la celălalt sau să folosiţi cuvinte care vă rănesc. Este nevoie doar de mici schimbări ale tonalităţii sau de cuvinte folosite în mod nepotrivit pentru ca discuţia să ia o turnură negativă, deşi poate că subiectul este unul complet banal.

Fiţi sinceri

O relaţie bazată pe sinceritate are mari şanse să fie una cât se poate de fericită. Dar atunci când ai multe lucruri de ascuns, când ai secrete pentru care depui mult efort ca să le păstrezi ascunse, viaţa ta de cuplu are serios de suferit.
Discuţiile sincere cu partenerul tău de viaţă, pe orice temă, nu numai că vă apropie şi mai mult, dar vă ajută să depăşiţi orice obstacol. De asemenea, este foarte important ca atât tu, cât şi iubitul tău, să vorbiţi deschis despre ceea ce simţiţi, despre temerile, dorinţele şi speranţele voastre. 

Oferă afecţiune

Din cauza vieţii agitate şi a stresului de zi cu zi, este posibil să uitaţi complet de gesturile simple de afecţiune. Atingerile, săruturile şi ţinutul de mână atunci când mergeţi pe stradă vă apropie şi au puterea să "dizolve" neînţelegerile care pot apărea între voi.
Preia iniţiativa şi fii tu cea care oferă mici dovezi de dragoste, dacă partenerul tău uită complet de ele. Vei observa că în scurt timp îşi va schimba la rândul său comportamentul şi îţi va oferi mai multă afecţiune.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod