Relaţii. 5 greşeli pe care le faci şi-l îndepărtezi tot mai mult de tine



2. Eşti mereu arţăgoasă şi indispusă fără un motiv anume

Această atitudine îndreptată mereu către partenerul tău nu are cum să aibă un efect pozitiv asupra vieţii voastre de cuplu. Dacă te trezeşti ciufută sau indispusă fără să ai un motiv, nu înseamnă că trebuie să-ţi verşi nervii asupra primului om pe care-l vezi în casă. Se întâmplă în unele zile să nu te poţi abţine şi să găseşti tot felul de nereguli pe care să i le arunci în cârcă, însă ar fi mult mai bine pentru relaţia ta să nu îl supui foarte des acestui test de răbdare.
În cazul în care ştii că eşti morocănoasă dimineaţa sau că ai o zi în care eşti mai indispusă ar fi bine să-i comunici acest lucru, avâdn grijă să menţionezi şi ceea ce te-ar face să te simţi mai bine.


3. Nu-i laşi timp să respire

Asaltându-l în permanenţă cu mesaje şi telefoane, în ideea de a-l controla la tot pasul reprezintă una dintre greşelile cele mai mari pe care le fac adesea femeile. Încrederea în relaţie este temelia de la care se contruieşte ceva frumos şi solid.
Dacă aceasta nu există sau este şubredă vei avea mereu tendinţa de a-i impune partenerului ce să facă, în încercarea de a-l controla la tot pasul. Sufocându-l cu această atitudine nu vei face decât să-l îndepărtezi încet de tine!


4. Eşti dependentă de el

Eşti fericită numai când este el prin preajmă şi ai tendinţa de a-i asculta şi a-i urma cu sfinţenie orice sfat, fără să te gândeşti singură la ce este cel mai bine pentru tine. Este important să vă ascultaţi reciproc şi să vă consultaţi pentru a rezolva o problemă, însă acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să iei absolut nicio decizie pe cont propriu.
Uneori, tu ştii cel mai bine de ce ai nevoie, chiar dacă acest lucru nu coincide şi cu părerea partenerului tău. Arată-i că te poţi descurca şi singură, luând decizii bune şi permite puţin spaţiu între voi, astfel încât fiecare să aibă libertatea de a face ceea ce-i place fără să fie stresat de ce va spune celălalt.


5. Devii indiferentă după o ceartă

A te retrage în timpul unei polemici, refuzând să mai vorbeşti şi afişând o atitudine de indiferenţă este o greşeală care poate genera multă tensiune şi tendinţa de îndepărtarea a partenerului faţă de tine.
Trebuie să fii mai înţelegătoare şi cooperantă, încercând ca împreună să ajungeţi la un consens. Indiferenţa nu va reuşi decât să genereze frustrări, lăsând problema nerezolvată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod