Relaţii. 5 gesturi care te fac să pari o iubită sufocantă. Renunţă la ele!

Nu ai propriile pasiuni

Faptul că nu ai propriile preocupări şi pasiuni şi îţi canalizezi toată atenţia asupra partenerului tău de viaţă riscă să te transforme într-o iubită obositoare, sufocantă, dar şi foarte plictisitoare. Pentru că nu ai ce face, vei avea tendinţa de a te implica foarte mult în activităţile iubitul tău, fapt care ar putea să-l irite la maximum.

Îi verifici telefonul, conturile de socializare sau mesajele

Acesta se numără printre cele mai nocive obiceiuri dintr-o relaţie. Pe lângă faptul că îi încalci partenerului tău dreptul la intimitate, îi creezi şi impresia că nu ai deloc încredere în el, ceea ce poate fi foarte frustrant, mai ales dacă nu ţi-a dat niciodată motive de îngrijorare.
Este posibil ca tocmai această neîncredere a ta să-l împingă către infidelitate, din moment ce oricum îl consideri vinovat.

Nu îi permiţi să aibă activităţi care nu te includ

Dacă te superi foarte tare atunci când se întâlneşte cu băieţii şi chiar îi ceri să nu mai iasă în oraş fără tine, atunci cu siguranţă rişti să devii o parteneră sufocantă. O relaţie în care partenerii îşi interzic unul altuia diverse lucruri sau încearcă fiecare să limiteze libertatea celuilalt este sortită eşecului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod