Relaţii. 5 gesturi care te fac să pari o iubită sufocantă. Renunţă la ele!

Îi dai zeci de mesaje pe zi, iar dacă nu îţi răspunde, îl suni panicată? Află dacă ai un comportament care l-ar putea îndepărta treptat pe iubitul tău
Cei mai mulţi bărbaţi sunt de-a dreptul îngroziţi de femeile care au o nevoie obsesivă de a-i controla, de a verifica tot ceea ce fac şi de a fi lângă ei la fiecare pas. Indiferent de cât de puternică este dragostea dintre voi doi, respectarea spaţiului personal este absolut necesară. Iar unele gesturi pe care le faci au potenţialul de a te transforma într-o partneră sufocantă, obsedată de control. Iată câteva pe care trebuie neapărat să le eviţi:

Nu faci nimic fără iubitul tău

Vrei să participi la cursuri de dans, dar este obligatoriu să se înscrie şi partenerul tău, chiar dacă nu îşi doreşte? Sau nu mergi nicăieri dacă nu te însoţeşte şi el? Din păcate, aceste obiceiuri nu vă apropie şi mai mult, aşa cum probabil ai spera, ci au potenţialul de a vă îndepărta. Pentru că se simte obligat să te însoţească şi să facă ceea ce nu îi place, partenerul tău va asocia treptat emoţiile negative cu prezenţa ta.
Trebuie să recunoşti faptul că fiecare persoană este diferită şi chiar dacă formaţi un cuplu, asta nu înseamnă că trebuie să vă placă aceleaşi lucruri.

Vrei să ştii ce face în fiecare clipă

Un alt obicei care te transformă într-o parteneră obsedată de control este acela de a-l "bombarda" cu zeci de mesaje, ca să afli tot ce face când nu este lângă tine. Chiar dacă faci asta din simplă curiozitate, din plictiseală sau pentru că eşti o fire grijulie, pentru iubitul tău poate fi un adevărat coşmar.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod