Relaţia ta. 8 discuţii pe care iubitul tău nu vrea să le poarte cu tine

Unele subiecte de discuţie pot fi abordate prea devreme sau prea abrupt, motiv pentru care iubitul refuză să vorbească despre ele. Înainte să începi una din cele 8 discuţii pe care iubitul tău poate nu vrea să le poarte cu tine, întreabă-te dacă ai ales bine momentul şi modul în care le-ai început.
Unele subiecte de discuţie pot fi abordate prea devreme sau prea abrupt, motiv pentru care iubitul refuză să vorbească despre ele. Înainte să începi una din cele 8 discuţii pe care iubitul tău poate nu vrea să le poarte cu tine, întreabă-te dacă ai ales bine momentul şi modul în care le-ai început.

De la prima întâlnire până la primele luni ale relației, unele subiecte pot fi ocolite mai mult sau mai puțin diplomatic de către partener. Iată discuțiile care îl fac cel mai repede să vrea să schimbe subiectul.

1. "De ce ești singur?"

La primele întâlniri, poate fi complet nepoliticos să pui această întrebare, iar șansele de obține un răspuns sincer sunt minime.
Chiar dacă știe de ce este singur, în ciuda faptului că pare o partidă bună la prima vedere, nu îți va răspunde și nici nu va fi încântat de lipsa ta de tact.

2. Foștii tăi iubiți

Unii bărbați nu se simt amenințați de fostele tale iubiri, dar cei mai mulți ar vrea să-ți pună mână la gură când te aud că vorbești de foștii. Motivul este simplu: iubitul tău nu vrea să se compare cu ei și să trăiască sub impresia că foștii te satisfăceau mai mult, din diferite puncte de vedere.

3. Planurile lui de viitor

Când îl întrebi direct unde se vede peste 5 sau 10 ani, îl obligi să înfrunte toate ocaziile ratate și să se simtă nemulțumit de propriile împliniri.
În loc să-l "ataci" direct cu astfel de întrebări, încearcă să afli care sunt pasiunile lui, lucrurile care îl interesează cel mai mult cu privire la diferite domenii.

4. Fostele lui iubite

Chiar dacă ești curioasă cu privire la fostele lui iubite, partenerul poate avea diferite motive de a evita discuția. Dacă totuși îl întrebi, asigură-te că poți face față la orice îți zice și nu te folosești de întrebare ca un pretext cu care să deschizi o altă discuție, despre foștii tăi iubiți.

5. Mutatul împreună

Cea mai simplă cale de a discuta mutatul împreună este să abordezi conversația începând cu un alt cuplu de prieteni care a făcut acest pas.
Când par dezinteresată, poți afla ce crede cu adevărat despre asta. Atunci când faci presiuni prea mari, chiar și prin metode indirecte ("Nu mai suport apartamentul ăsta! Vreau să mă mut!"), riști să evite subiectul cu și mai multă încăpățânare.

6. Nemulțumirea ta de propriul corp

Autocriticile în fața iubitului nu sunt o idee bună din mai multe motive, dar cel mai evident este faptul că mulți bărbați cred că este o încercare de a obține complimente. Chiar dacă îți zice de fiecare dată că nu ești, este probabil sătul deja de astfel de conversații.

7. Viitorul relației

Discuțiile despre viitorul relației implică mult tact, mai ales la început.
În cele mai multe cazuri, nu este o idee bună să le abordezi la mai puțin de 3-4 luni de relație. Chiar și după acest moment, iubitul tău poate evita discuția pentru că se simte încolțit de așteptările tale.

8. Căsatorie și copii

Dacă vrei să afli ce părere are despre căsătorie și copii, pentru că el nu aduce niciodată în vorba subiectul, este important să-ți alegi momentul cu atenție. Nu aborda discuția niciodată în pat sau la nunți, unde poate simți deja presiuni de la cei din jur. Întreabă-l mai degrabă despre planurile lui de viitor atunci când este într-o dispoziție bună și vei avea mai mult succes.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LuLu pe 2 Mai 2013, 01:06
    discutiile si iubitul ...

    da adevarat, poate nimeni nu ar vrea sa fie luat la intrebari (ca intr-un caz de crima) la prima intalnire, dar cred ca daca ai o relatie stabila si ai incredere in partenerul tau, poti avea orice discutie cu el, indiferent de tema....

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod