Relaţia ta: 6 semne că şi el te iubeşte la fel de mult. Descoperă-le!

În unele momente ale relaţiei te poţi îndoi de faptul că sentimentele partenerului sunt la fel de puternice ca ale tale, dar există câteva modalităţi de a te convinge că şi el te iubeşte la fel de mult pe cât îl iubeşti tu. Află care sunt cele 6 semne ce îţi arată că şi el te iubeşte la fel de mult.

Nu toate semnele sunt valabile pentru orice relaţie, dar o combinaţie de mai multe indicii îţi arată că eşti cu adevărat prioritatea din viaţa partenerului.

 

Vrea să-ţi fie tot timpul aproape

 

Apropierea constantă pare un aspect al relaţiei ce ţine de doi adolescenţi îndrăgostiţi, dar şi într-o relaţie matură partenerul se gândeşte foarte des la tine.

Având la dispoziţie atâtea tehnologii moderne pentru a te contacta oricând, partenerul care te iubeşte la fel de mult nu va ezita să ia legătura cu tine când îţi simte lipsa, chiar şi cu doar câteva cuvinte într-un SMS sau email.

Nu ţine "scorul" în relaţie

Echilibrul între compromisurile fiecărui partener este important în orice relaţie, dar atunci când partenerul te iubeşte la fel de mult, nu va ţine un scor strict. În ce constă scorul? În declaraţii de tipul "Am fost cu tine ieri la cumpărături, acum te uiţi la meci cu mine ca să fim chit".

Când te iubeşte la fel de mult va fi dispus să-ţi ofere mai mult decât primeşte, fără să ţină scorul micilor compromisuri.

Te surprinde cu încercările de a-ţi uşura viaţa


Un bărbat care îşi iubeşte la nebunie partenera caută adesea modalităţi de a-i uşura viaţa. De la faptul că se oferă să-ţi repare orice obiect stricat, dacă se pricepe, la disponibilitatea lui de a se trezi mai repede dimineaţa pentru ca tu să ai cafeaua fierbinte gata chiar când te trezeşti, partenerul face eforturi pentru a te îngriji, dar nu le percepe ca pe eforturi şi nu le transformă mai târziu în reproşuri.

Nu investeşte doar bani în cadourile pentru tine


De la onomastică până la ziua ta de naştere sau o aniversare în cuplu, un partener care te iubeşte la fel de mult este dispus să-şi petreacă timpul pentru a concepe o surpriză sau o zi cât mai plăcută pentru tine.  

Investiţia într-un cadou scump este pentru mulţi bărbaţi cel mai mic efort posibil, însă modul în care ţi-l prezintă şi celelalte mici atenţii în zilele speciale îţi arată cât de mult te iubeşte.

Îţi acceptă rudele şi prietenii fără comentarii


Chiar dacă prietenii îi spun că are cea mai rea soacră din lume, el zâmbeşte întotdeauna când o vede pe mama ta. Atunci când te iubeşte cu adevărat şi are maturitatea să înţeleagă că un conflict cu rudele sau apropiaţii tăi te-ar răni, face tot posibilul pentru a se înţelege bine cu cei dragi ţie şi îi acceptă chiar dacă nu-i sunt deloc pe plac.

Îşi manifestă dragostea verbal şi fizic

 


Cel mai evident semn că te iubeşte la fel de mult este faptul că îţi înţelege nevoile şi îşi manifestă dragostea şi verbal şi fizic. Atingerile pline de dragoste la despărţire sau la revedere şi modul în care îşi declară dragostea îţi pot arată că te iubeşte la fel de mult. Nu face însă greşeala să confunzi dragostea cu telepatia: chiar dacă îl consideri sufletul tău pereche, nu îi poţi cere să-ţi citească gândurile şi să-ţi spună cât de mult de iubeşte de fiecare dată când îţi doreşti să auzi asta.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod