Relaţia cu un bărbat mai tânăr. Este ea de durată?

Chiar dacă eşti îndrăgostită, nu trebuie să ignori realitatea. Află ce şanse sunt ca povestea ta de dragoste cu un bărbat mai tânăr să rezite în timp
Se spune că dragostea nu are vârstă şi că doi oameni pot fi fericiţi împreună indiferent care este diferenţa de ani dintre ei, atât timp cât se iubesc. Sună foarte romantic şi cu toate că aşa ar trebui să fie, în realitate diferenţa de vârstă dintre doi parteneri are un cuvânt important de spus în ceea ce priveşte viitorul relaţiei. Chiar dacă eşti îndrăgostită, nu trebuie să-ţi ascunzi capul în nisip şi să ignori realitatea. Iată câteva întrebări pe care să ţi le pui şi care îţi pot arăta dacă relaţia ta cu un bărbat mai tânăr poate fi de durată:

Relaţia cu un bărbat mai tânăr: Cât este de matur?

Sunt bărbaţi care nici la 40 de ani nu scapă de "fobiile" tinereţii în ceea ce priveşte relaţiile serioase şi angajamentele pe termen lung. De aceea, nu poţi judeca maturitatea unui bărbat exclusiv pe baza vârstei.
Dacă iubitul tău pare să fie o persoană foarte responsabilă, dedicată, orientată către viaţa de cuplu şi de familie, atunci poţi fi sigură că ai de-a face cu un bărbat cât se poate de matur emoţional, în ciuda vârstei.

Cât de mare este diferenţa de vârstă?

Cu cât diferenţa de ani dintre voi este mai mare, cu atât scad şansele ca relaţia voastră să fie de durată. Într-o lume ideală acest lucru nu ar trebui să conteze, dar din păcate în realitate lucrurile nu stau aşa.
În primul rând, efectele trecerii anilor se vor vedea pe chipul şi trupul tău, fapt ce inevitabil îţi va aduce o nesiguranţă faţă de propria persoană şi pe care cel mai probabil o vei manifesta sub diverse forme şi în relaţia cu partenerul tău. Ideea că el ar putea să plece în orice clipă pentru că s-a îndrăgostit de o femeie de vârsta lui este posibil să-ţi vină în minte foarte des.>
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod