Reguli de care trebuie să ții cont atunci când folosești site-urile de dating

Indiferent dacă îți plac sau nu, site-urile de dating sunt prezente în viața noastră. Multe persoane folosesc aplicații cum ar fi Tinder și Bumble sau site-uri precum OKCupid și Match, pentru a găsi persoana potrivită.
Însă site-urile de dating devin câteodată copleșitoare. Există câteva reguli pe care le poți urmări pentru a-ți ușura căutările.

Ce reguli ar trebui să iei în calcul atunci când folosești site-urile de dating?

1. Ai grijă


Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face atunci când folosești site-urile de dating este să ai grijă. Spre deosebire de întâlnirea unui potențial partener prin intermediul unui prieten comun, nu știi prea multe despre persoanele pe care le întâlnești online.
În timp ce datingul online poate duce la crearea relațiilor fericite și de lungă durată, internetul poate fi un loc în care oamenii îi înșală pe alții și le invadează intimitatea. Trebuie să fii atentă atunci când întâlnești pe cineva pentru prima dată. Când mergi la prima întâlnire, asigură-te că prietenii sau familia știu unde mergi și nu te duce niciodată în casa cuiva. Asigură-te că prima întâlnire este într-un loc public.

2. Folosește fotografii reale


Cu toate că poate fi tentant să folosești poze pe care le-ai făcut acum 10 ani cu ajutorul unui fotograf profesionist, nu o face. Fotografiile tale ar trebui să fie o reprezentare exactă a ta, astfel încât oamenii care te întâlnesc în viața reală să nu fie surprinși.
Dacă ai un cont pe site-urile de dating, prima impresie reprezintă totul. Din păcate, aceste site-uri încurajează oamenii să judece pe baza fizicului mai mult decât pe caracter. Pentru a-ți maximiza succesul de la întâlniri, folosește fotografii care reflectă cine ești și cum arăți.

3. Treci peste aparențe atunci când dai like și match


Chiar dacă fotografiile sunt foarte importante, nu alege o persoană strict pe baza aspectului său. Studiile arată că cei mai mulți oameni care folosesc site-urile de dating se bazează pe aparențe.
Cu toate că acest lucru nu este unul greșit, reprezintă principalul motiv pentru care oamenii se plâng că primele întâlniri nu sunt de succes. Doar pentru că o persoană arată bine nu înseamnă că poți avea o relație cu aceasta. Atunci când alegi un partener, aspectul reprezintă doar o parte a ecuației. Oferă-i personalității mai multă importanță și treci peste persoanele care doar arată bine.

Și nu în ultimul rând, încearcă să ții cont și de ce îți dorești de la un potențial partener.
Nu lăsa aplicațiile să te facă să îți modifici dorințele și așteptările.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod