Priveste in ochii iubitului tau

In culturile orientale, privirea este considerata activa. Prin priviri, poti poseda lucrul la care te uiti. In termeni energetici, absorbi o parte din ceea ce privesti si te...
In culturile orientale, privirea este considerata activa. Prin priviri, poti poseda lucrul la care te uiti. In termeni energetici, absorbi o parte din ceea ce privesti si te oferi privitorului. Prin urmare, privirea este un schimb energetic, iar ochii- mediul plin de puteri pentru acest schimb.

Poti folosi acest simt plin de puteri pentru a-ti adanci legatura cu iubitul. Uite-te la el pentru a ajunge la adevarata sa fire. Aceasta sa iti fie meditatia: privirea in sufletul iubitului prin poarta ochilor sai.

Ritual

In acest ritual, este important sa va sustineti constant privirea. Pune-ti toata constienta in priviri, privind pur si simplu, fara a acorda atentie mintii si comentariului sau neintrerupt. Daca iti este nelinistita mintea, focalizeaza-ti ochii mintii asupra acestei vizualizari. Inchide ochii si muta fata partenerului in ochii mintii. Picteaza-i fata pe masura ce iti reamintesti detaliile pielii, ochilor, gurii si expresiei sale. Lasa imagine aceasta sa stea o perioada in mintea ta, inainte de a deschide incet ochii. Puteti face acest exercitiu dezbracati sau imbracati sumar, cu haine transparente.

Stai la o distanta de 1-2 metri de partener si inchide ochii. Concentreaza-te la constienta interioara. Priveste-ti iubitul. Deschide ochii la adevarata sa fire. Partenerul tau este cu adevarat un zeu. Absoarbe frumusetea contururilor sale. Lasa-ti ochii sa calatoreasca pe trupul sau moale si cald, gasind desfatare in curburile si intinderile acestui trup.

Dupa ce iti absorbi contururile, mergi cu privirea la restul fetei partenerului. Petrece cateva minute privindu-l, inainte de a-i sustine privirea fata sa clipesti, cat de mult timp poti. Relexeaza-te in privire, pana cand simti ca devii privirea insati. Continua alte cateva minute, intrand in ochii sai si aruncand o ocheada catre suflet.

Priveste-ti partenerul cu ochii plini de dragoste. Lasa dragostea sa ti se reverse prin ochi, incalzind inima iubitului.

Daca iti este dificil sa stai fara sa vorbesti si sa te uiti pur si simplu la partener, incepe de la zece minute, crescand treptat intervalul. Nu este nevoie sa spui nimic; daca vorbesti iti vei pierde concentrarea. Daca simti nevoia sa-ti opresti ochii sa se plimbe de la un ochi la altul, directioneaza-ti privirea inspre ochiul stang al partenerului. In Tantra, ochiul stang este asociat cu energia lunara, receptiva, in vreme ce ochiul drept este asociat cu energia solara, activa.

Poti efectua aceasta meditatie a privirior pentru a-l pastra pe iubit in ochii mintii atunci cand nu sunteti impreuna. Este suficient sa privesti o imagine a iubitului tau. Dupa ce devine incarcata cu puterea dragostei tale, pune aceasta imagine a iubitului tau in centrul inimii. Imagineaza-ti ca iubitul tau este in inima ta, invaluit de dragoste.

Tehincile practicate sunt menite sa cultive energia sexuala si sa o foloseasca pentru a declansa transformarea interioara. In acest fel, poti recunoaste intreaga importanta a actului erotic, transformandu-l pe acesta intr-un ritual cu care te poti juca, pe care il poti explora si dezvolta.

Articol realizat cu ajutorul Pro Editura si Tipografie
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod