Principii despre căsnicie care pot fi încălcate

Vacanțele în doi nu mai sunt o condiție fundamentală pentru succesul unei căsnicii moderne


Vacanţele trebuie făcute mereu în doi. Uneori, câteva zile de vacanţă fără partenerul de căsnicie poate fi o sursă de inspiraţie şi de întărire a legăturii dintre cei doi. Este foarte util ca uneori, el să meargă în weekend în excursie doar cu băieţii, aşa cum şi femeilor le va fi bine dacă vor petrece câteva zile doar cu prietenele lor. Ideal ar fi ca vacanţele să fie simultan, pentru ca niciunul dintre parteneri să nu se simtă singur.

Un cuplu trebuie să aibă doar pasiuni comune.
Într-o relaţie, nu este necesar ca ambii parteneri să aibă aceleaşi pasiuni sau hobby-uri.

Evident, este minunat dacă se întâmplă ca soţii să aibă hobby-uri comune, dar dacă nu este cazul, pasiunile diferite pot fi un subiect de discuţie, un moment de împărtăşire a emoţiilor, scrie womanitely.com.

Evitaţi legarea de prietenii cu persoane de sex opus. Este în regulă să aveţi prieteni de sex opus. Cu astfel de legături, fiecare persoană devine mai completă. Acesta nu este un semn de căutare a unei relaţii romantice. În cazul în care unul dintre parteneri sau chiar ambii sunt geloşi, se poate adopta soluţia întâlnirilor în grup, astfel încât toţi să se cunoască.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod