Poveste adevărată: "Soția lui mă plătește ca să-i iubesc soțul"

Povestea mea e pe cât de absurdă, pe atât de dureroasă și deși sunt convinsă că mă veți blama, risc să-mi deschid sufletul aici pentru că am mare nevoie să spun cuiva această situație pe care o trăiesc de aproape un an.
Am fost studenta lui într-unul din anii de facultate, apoi s-a întâmplat ca în ultimul an să o cunosc pe soția lui. O femeie remarcabilă, pe care am admirat-o din prima clipă, și pe care aproape am ajuns acum s-o iubesc. O iubire bolnavă, despre care nici eu nu știu să spun multe, pentru că nu o înțeleg deplin.

Într-o zi m-a întâlnit în cafeneaua facultății și mi-a spus că vrea să-mi propună ceva. Își bănuia soțul că e infidel și voia să-i fiu momeală. Mi se părea de domeniul fantasticului ce aud, parcă eram într-un film franțuzesc cu menaj în trei. Dar în mod curios și pentru mine a avut o putere de convingere suficientă ca să mă convingă.

Profesorul este un tip dezirabil, nu pot să spun că mi-a fost greu s-o fac.
Dar până atunci nu m-aș fi gândit niciodată să seduc un profesor. Cred că nici el, pentru că mi-a zis la un moment dat că nu se aștepta să ajungă să aibă o aventură cu o studentă. OK, tehnic vorbind nu-i mai eram studentă, dar...

În fine, am făcut-o. Am crezut că avea să fie o singură încercare, care să-i demonstreze ei că are dreptate. Că el nu numai că e dispus, dar că o și înșală. Pentru că mi-a fost jenă să primesc bani de la ea, mi-a plătit o excursie în Grecia și am considerat că suntem achitate de datorie cu asta. Însă când m-am întors am constatat că el mă caută insistent. Mai inistent decât aș fi crezut că o să se întâmple. Eu chiar considerasem episodul ca ceva pasager, însă el se pare că se îndrăgostise.

Am încercat o vreme să-l evit și să mă dau la fund, însă în locul lui m-a găsit tot ea, care mi-a cerut să continui legătura cu el, pentru că în mod ciudat...
l-am transformat, că acum își dă seama că i-a făcut mai mult rău decât bine combinîndu-l cu o studentă.

Așa că am ajuns nu numai să mă întâlnesc periodic cu el, dar să o facem într-un apartament închiriat de ea – pe care el crede că-l am eu – și în care uneori se mai furișează și ea ca să ne vadă. Știu, este o situație bolnavă, îmi dau seama că sunt folosită, însă ce e paradoxal este că a început să-mi placă. Partidele de sex sunt de o intensitate aparte când știi că în spatele unei uși se află soția lui. Soție care este de asemenea o femeie foarte frumoasă și față de care mă simt atrasă. Dar pentru care el pare să nu mai simte nimic, de vreme ce viața lor sexuală este nulă. Nu pot să pricep cum nu te mai poți simți atras de o femeie care degajă atâta senzualitate ca ea.

Nu știu cum se va termina povestea asta, pentru că încă o trăiesc.
Atunci când sunt cu el – sau cu ea – mă simt surescitată, ca și când aș folosi droguri. Apoi când rămân cu mine însămi îmi dau seama că e o mizerie ce fac și mi-e silă de mine. Nu vreau să dramatizez, dar de câteva ori mi-a venit în cap ideea că aș putea să pun capăt la tot pur și simplu luându-mi zilele. Dar sunt prea lașă și pentru asta.

Nu știu cum să procedez și mai ales nu știu ce face din mine faptul că am acceptat să fiu întreținută de ea ca să mă culc cu el, dar și că în același timp îi iubesc, într-un fel bolnav, pe amândoi. Și mai ales că, în același mod bolnav, aș putea să le fiu fiică.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului.
Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod