Poveste adevărată: "Pe mine mă vrea doar pentru sex, la altele caută inteligența"

Când ne-am cuplat, acum doi ani, am știut că mă vrea pentru cum arăt. Și pentru că mi-a spus din prima noapte că nu a mai făcut cu nimeni sex atât de bine cum facem noi.
Sunt o femeie completă, și netunată. Am sâni naturali, fund bombat, talie de viespe, un chip de păpușă și am știut dintotdeauna că asta e cea mai mare avere a mea. Sunt frumoasă, și pe asta mi-am bazat viața până acum. Am 25 de ani și aș vrea să mă mărit cu el, pentru că-l iubesc. Dar abia acum îmi pun întrebarea de ce el nu simte același lucru pentru mine?

Și am înțeles de ce, citind o conversație între el și o altă fată, pe Facebook. Nu era publică, era un mesaj doar între ei, dar i-am știut parola și am intrat pe contul lui ca să văd de ce naiba petrece așa de mult timp la calculator, chiar și când e acasă. Am descoperit-o cu ocazia asta pe fata asta, care nu locuiește în România, dar cu care el vorbește deja de mai bine de un an. Practic cât i-a scris fetei ăsteia nu a vorbit niciodată cu mine, în doi ani de când suntem cuplați.

Au discuții intelectuale, despre cărți, despre chestii filozofice, care pe mine nu m-au pasionat niciodată și nici nu cred că se va întâmpla. Oricum e cam târziu acum să mă apuc să citesc, doar ca să am ce vorbi cu el. Nu voi ajunge la nivelul ei, de exemplu. Dar din discuțiile astea ale lor, câteva că nu am avut răbdare să citesc atâta, am înțeles de ce stă el cu mine. Doar pentru că sunt frumoasă și pentru că sexul cu mine e cum nu a mai avut cu altcineva.

Am început să-l urmăresc mai atent ca să înțeleg ce caută el în toate conversațiile astea cu alte femei. Că nu e numai fata aia. Are o activitate bogată pe Internet, e activ și prieten cu multe alte femei, dar sunt sigură că nu m-a înșelat niciodată, pentru că practic acasă nu-i lipsește nimic. În plus, chiar dacă sunt frumoasă, știu să fiu și gospodină, așa că gătesc și țin casa așa cum știu că trebuie să facă o femeie, deci chiar nu mă tem că l-aș putea pierde.

Totuși, faptul că el tot caută compania altor femei, fie și virtual, mă pune pe gânduri. Când se va opri chestia asta și când pot să-mi dau seama dacă ce face el e prea mult sau e doar o socializare nevinovată? Pentru că l-am întrebat și pe el de ce cu mine nu discută? Ce-i lipsește cu mine sau ce-mi lipsește mie? Și mi-a zis să nu-mi bat capul, că sunt perfectă pentru el, nu trebuie să mă schimb.

Nu i-am zis de fata aia, că ar fi însemnat să știe că i-am intrat în cont, dar clar ce discută cu aia nu discută și cu altele. Deci, oare să mă îngrijorez că se va îndrăgosti de ea? E posibil să se îndrăgostească de una la distanță și nici măcar să nu fie frumoasă? Adică doar din discuții?

Chiar dacă n-am avut până acum discuția despre căsătorie, ceva mă face să cred că el încă nu se gândește la asta. O chestie mi-a rămas din ce discuta el cu tipa aia pe Internet, și anume că ea îi spunea că frumusețea pălește în timp. Iar el i-a spus că măcar o vreme este fericit având alături o femeie perfectă. Și după asta, oare ce urmează? Dacă peste câțiva ani nu mă va mai considera frumoasă sau perfectă, ce fac atunci?
De fapt întrebarea mea e ce fac de acum, mai stau încurcată cu el, așteptând să mă ceară sau să-mi caut mai bine altul care să nu umble după cai verzi pe pereți?


Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ela pe 10 Sep 2013, 15:46
    sex

    daca ar fi insurat si ar veni din cand in cand si ti-ar zice ca te iubeste,si doreste sa faca dragoste,si face,ce parere ati avea?

    1
    1

  • Adrian pe 31 Aug 2013, 02:45
    ...

    cu o femeie frumoasa dar proasta poti sa te rezumi doar la sex .

    9
    1

  • Monica pe 28 Aug 2013, 22:44
    Renunta!

    Bună nu prea sunt în măsură să dau sfaturi întrucât nu mă consider perfectă, nici măcar frumoasă deşi de multe ori poate am mai fost apreciată în treacăt. Un lucru ţi-l spun cu siguranţă, draga mea cel mai bine ar fi să renunţi! De ce? Simplu frumuseţea chiar vine din interior. Oameni care citesc foarte mult au un anumit vocabular şi automat se pot face mai repede plăcuţi de ceilalţi. Pot fi catalogaţi ca persoane fermecătoare, atrăgătoare şi aşa mai departe doar pentru că stăpânesc cu măiestrie arta cuvintelor. Asta înseamnă să fi inteligent. După ce perfecţiunea ta dispare vor dispărea şi sentimentele lui. Va căuta compania altor femei, femei inteligente, cu stil care să-i ofere ce tu nu vei putea după ce te vei urâţi. Ce să-i ofere? Coversaţii lungi despre cărţi, filme, filozofie, societate, viaţă în general. Spui că-l iubeşti dar că e prea târziu să începi să citeşti ca să ai despre ce vorbi cu el. Cum naiba să fie târziu?! Ai 25 de ani, 25 de ani! Niciodată nu e prea târziu! Dacă tu nu eşti dispusă să te îndrepţi spre cunoaştere pentru persoana iubită, degeaba eşti frumoasă şi gospodină pentru că în cele din urmă vei rămâne doar cu gospodăria. Succes în continuare!

    2
    1

  • irina pe 28 Aug 2013, 22:32
    ptr Vero

    poate ca tipa asta din poveste(imaginara sau nu) nu este proasta,insa tu,fata draga cu siguranta esti.Mai mult decat atat,esti semi-analfabeta. P.S.:ti-ai luat bacul in sesiunea de toamna?hai,lasa pisi,pe centura n-ai nevoie sa stii acordul subiectului cu predicatul.nu ,,la toti le place,, gramatica.zau!

    0
    4

  • Mara pe 27 Aug 2013, 14:15
    stim ca....

    un vechi proverb spune ca o ora de discutii cu un om destept valoreaza cat o luna intr-o biblioteca. Dialogul este un lucru f important pentru oameni si faptul ca el discuta cu alte femei nu este un lucru rau atata timp cat nu ete o obsesie care dauneaza vietii de cuplu sau vietii lui in general.Mediul virtual iti permite sa fii Tu.Acolo nu trebuie sa te prefaci , nu trebuie sa fii atent la tinuta , nu e o barfa despre alti amici sau cunoscuti...e pur si simplu dialog.In limite normale consider ca nu face nimic rau.Intr-un cuplu indiferent cat dialog ar fi nu putem discuta la infinit probleme filozofice sau actiunea unor filme pe care oricum le vedem impreuna sau cina la nu stiu ce restaurant pe care oricum am luat-o impreuna...lucrurile facute impreuna sau in acelasi grup de prieteni nu iti largescu orizontul...e acleasi lucru. Tu poti beneficia in urma discutiilor pe net ca afla de un nou restaurant, o noua destinatie turistica, o noua carte...il poti intreba de unde stie...:) sunt multe de spus si pro si contra

    1
    0

  • Roni pe 26 Aug 2013, 21:09
    Interesant cum gindesc oamenii...

    Pardon, dar ce tot v-ati legat de citit. Chiar credeti ca asta doar ar putea salva o relatie. Aici nu merge vorba ca ea nu iubeste sa citeasca si el da. Merge vorba despre valori si principii diferite de viata. Ei pursisimplu nu au lucruri in comun, care sa le impartaseasca pentru a se simti fericiti impreuna. Greseala ei ca vrea sa se casatoreasca cu el. De ce ea ar trebui sa citeasca, mai ales ceva ce nu ii place, pentru ai face pe plac iubitului? De ce pursisimplu nu ar face alte lucruri in comun care le-ar aduce la ambii placere. Sau numai cititul exista in lumea asta care te poate face fericit, indiferent de domeniu. Nu ar fi mai bine sa isi traiasca viata asa cum ii place ei, pentru ca la sigur ca are si ea anumite hobby-uri sau interese fata de altceva?! De ce nu si-ar gasi pe cineva care ar impartasi cu ea aceleasi placeri?! Si de ce ar trebui sa se chinuie sa fie pe placul cuiva, fara ca ei sa ii placa sa faca acel lucru. Chiar nu realizati ca fata asta, asa mai putin intelegenta precum o credeteti, defapt serveste ca interes pentru acel barbat. Ii face mincare, in ingrjeste, il satisface in pat. Acum va trebui sa se apuce si de citit (anume ce ii place lui) ca sa il satisfaca pe iubitul ei cu temele de discutie care lui ii plac lui, nu ei. Dar el ce ii ofera?! veti spune ca bani. Defapt bani pentru servicii. Vi se pare corect? Chiar si despre citit daca vreti sa stiti, eu am alte interese, imi place sa citesc multa psiholgie, filosofie, arta si ca orice femee imi plac roamnele de dragoste. Sotului meu ii plac roamanele de razboi si groaza, ii plac carti despre marita, tehnica etc. Ma scuzati va rog, dar chiar nu am de gind sa imi chinui ochii citit ceia ce ii place sotului, ca sa avem teme comune de discutie. El ar face asta pentru mine? Insa cind imi povesteste despre ce a citit, il ascult totusi si ii mai pun cite o intrebare din ceia ce aud si el se simte ascultat. Doar atit! Chiar daca lui nu ii este interesant si nu m-ar asculta nici o minuta daca as incerca sa vorbesc despre ce citesc eu. Dar pentru asta am prietene. Din fericire noi avem si alte hobby-uri comune totusi care ne uneste si avem mereu ce discuta. Nu avem secrete si, plictiseala nu exista in casa la noi.

    7
    1

  • Ada pe 26 Aug 2013, 15:27
    !!!

    Problema ta este serioasa. Daca pentru moment totul e ok, mai tarziu s-ar putea sa nu fie. Intr-adevar totul in viata este trecator, frumusetea, sexul. O famile fericita si trainica nu se bazeaza doar pe aceste lucruri. In timp partenerii trebuie sa dezvolte si o relatie de prietenie, iar pentru aceasta ar trebui sa aiba ce discuta, sa aiba pasiuni/hobby-uri comune. Daca veti avea doar domiciuliu, pat si copii comuni, nu va fi indeajuns pebtru a imbatrini frumos alaturi. P.S. Niciodata nu e prea tarziu sa incepi sa citesti. Incepe cu romane de dragoste, daca deocamdata altceva nu te-ar interesa, filozofie sau alte chestii mai complicate. Psihologia la fel e un domeniu in care s-ar descurca orice persoana si este si utila. te-as sfatui sa nu-i spui partenerului tau ca ai citit discutia lui cu alta femeie. Mai bine citeste ce discuta ei acolo si incepe sa cauti informatie, sa te informezi si tu, astfel ai putea sa-i dai intrebari prietenului, cu siguranta iti va fi de mare ajutor. Eu cu sotul meu aveam pasiuni diferite, dar am inceput sa ma informez asupra pasiunilor lui si pina la urma am reusit sa avem conversatii constructive. De multe ori cind citesc ceva si nu inteleg sau nu cunosc ceva apelez la ajutorul lui si el ma ajuta cu placere. E foarte incintat. Inteligenta se dezvolta in timp si nu doar citind, ci si judecind logic, analizind. Pune-te pe treaba, nu te lenevi sa citesti o carte. In plus si pentru tine va fi un plus. vei un exemplu si pentru copii tai. Succese!

    1
    1

  • kiki pe 26 Aug 2013, 10:18
    obsesie

    Draga fata,fiecare suntem cum ne-a lasat Dzeu,mai frumosi,mai destepti etc...Din pacate pt tine, te incadrezi in categoria cea mai cautata astazi,pt placeri,si pt care fetele fac operatii estetice...Idealul lor e o casatorie cu un bogatas(poate fi batran,chel,tigan etc) pentru cat de putin timp,ca sa ramana cu ceva bani. Tu vrei sa te casatoresti cu tipul asta...de ce ?! Spui ca e interesat de altele,intelectuale,dar Tu il iubesti? si atunci?! Lasa lucrurile asa,nu il mai controla,simtiti-va bine cat va tine...nu e cazul casatoriei. Cand va fi,vei sti !

    5
    1

  • roxana pe 26 Aug 2013, 10:04
    Sexul/ atractia sunt importante

    intr-o relatie , dar n u sunt suficiente . O relatie are nevoie de afinitati, lde lucruri comune, de comunicare ...daca voi nu aveti despre ce discuta, inseamna ca aveti o problema. ce ma ingrijoreaza pe mine, este ca tu chiar nu esti interesata deloc de a-ti imbogati cunostintele , de a te dezvolta spiritual , ba mi-ai creat impresia ca nici nu apreciezi aceste lucruri. La 25 de ani esti foarte tanara, poti sa incepi sa inveti, sa citesti , sa stii....ca sa poti avea si conversatii despre "ceva"-uri care nu au legatura cu sexul. Nu ne petrecem toata viata facand sex , nici plimbandu-ne la mall, sau la plaja ca sa ne vada lumea ce bine aratam . Partenerul are nevoie si de intelegere, o impletire a gandurilor si sentimentelor , a dorintelor , si toate astea se fac..gandind , discutand . Imi pare rau sa-ti spun, dar , partenerul tau te vede ca..pe o papusa, dar atat. Se "joaca" cu tine , dar cand vrea ceva real , sta pe net cu femei cu care poate sa discute . Ii satisfaci orgoliul ca esti frumoasa, ca face sex cu o femeie frumoasa , dar nu ...te vede suficient de buna pentru mai mult. Eu cred ca poti sa incepi sa te ocupi de educatia ta , esti tanara , si nu trebuie sa o faci pt. el , ci pt. tine, caci meriti . Eu nu cred ca e o idee buna sa-i spui de ce ai descoperit pe net, pt. ca nici unui barbat nu-i place sa fie spionat , ba mai mult s-ar putea sa strici mai rau. Ai vazut ce face, stii ce nevoie are, incearca mai vine sa-l atragi tu in discutii interesante. Intreaba-l ceva, fa-l sa-i faca placere sa-ti raspunda, sa vada ca vrei sa stii. Doar asa, aveti sansa sa ramaneti impreuna , reusind sa aveti in comun si alte preocuparti , in afara de sex. Nu te subaprecia, nu te lasa, incepe sa te informezi, sa citesti...poate chiar o sa-ti placa..!

    6
    1

  • Radu pe 26 Aug 2013, 09:50
    Frumusetzea nu este TOTUL

    Dupä cum ai väzut si din comentarile altor femei, frumusetzea nu este totul. Niciun bärbat nu-si leagä viatza de o femeie cu care nu are nimic comun decât patul. Faptul cä esti gospodinä... e si nu e important. Menajul il poate face oricine - mai ales dacä sunt bani, dar SPIRITUALITATEA pe care o doresti de la omul cu care tzi-ai impletit viatza, dacä nu este, nu se poate cumpära. Cred cä este mult mai bine sä-tzi gäsesti un bärbat care sä fie lipsit de preocupäri intelectuale, asa ca tine. Sä vinä punctual de la serviciu, sä mänânce, sä doarmä, sä se uite la matchuri de fotbal, sä meargä la bere cu bäietzii si sä facä sex, când e in dispozitzii bune. Care nu asteaptä altceva de la viatzä, asa ca tine. Nu e suficientä frumusetzea exterioarä, e nevoie si de cea interioarä, care inseamnä inteligentzä, culturä, preocupäri elevate. Mä ingrozesc la gândul cä as putea sta o viatzä intreagä aläturi de o femeie cu care nu potzi discuta NIMIC deoarece orizontul ei este NUL

    7
    1

  • Vero pe 26 Aug 2013, 05:18
    Raspunsul singura ti l-ai dat!

    Raspunsul singura ti l-ai dat. Si vreau sa iti spun sa iti scoti din cap faptul ca ai putea fi mai proasta decit altele. Si cine a zis ca cei care citesc mult sint cei mai intelegenti. Daca nu iti place sa citesti, nu trebuie sa iti bagi pe git ca asa cere societatea de la cei intelegenti, sau prietenului tau ii este interesant sa discute cu fete care citesc sau vorbesc pe teme stiintifice (apropo, inca ce anume citesc, pentru ca tipuri de carti sint multe si nu la toti orice ii este interesant). Iar asta nu garanteaza ca fata aia e mai desteapta decit tine. Pursisimplu probabil se potrivesc in ceia ce priveste valorile, credintele si principiile de viata, avind teme de discutii comune. Tu ai putea sa te potrivesti cu altcineva, poate chiar mult mai bine. Ar fi idial sa gasesti in el nu doar partenerul de sex, dar si un prieten care sa simti ca te intelege si poti avea incredere in el. Sa faceti lucruri care va uneste. Si nu ma refer la citit carti doar. Ati putea face atitea impreuna, ceva ce va aduce placere la amindoi. Din pacate partenerul tau nu este asa. El nu te iubeste cu adevarat. Este cu tine din interes, deoarece ai aspect fizic frumos si lui ii este convenabil ca imagine in fata celorlalti. Pentru multi barbati asta conteaza mult. Da, si nu e exclus faptul ca ar putea intradevar sa se simta bine in pat cu tine, de asta e cu tine. Nu cred ca meriti asa ceva. Meriti cineva care sa te iubeasca asa cum esti si sa nu te simti frumoasa doar fizic, dar si interior. Pentru ca acel cineva o sa iti iubeasca si persoanalitatea. Iar celor care spun, ca aceasta fata pune accent pe frumusetea personala prea mult privind-o mai prostuta, sa stiti ca fata asta nu e chiar asa de proasta pe cit pare si vreti sa credeti. Asa o credeti pentru ca ea asa se crede. Iar atita timp cit noi singuri ne credem mai putin destepti, asa ne vad si ceilalti. La fel atita timp cit ne credem ca nu sintem frumosi, iarasi.. asa cred si ceilalti. Si bravo ei ca stie sa isi aprecieze totusi frumusetea si recunoaste ca asta e un punct forte la ea in a atrage barbatii, insa simte ca nu e de ajuns. Vrea mai mult, vrea sa fie apreciata si ca persoana. Sa simta ca e iubita cu adevarat pentru ceia ce este. Si merita... Fiecare merita asta. Iar o fata proasta, nu gindeste asa.

    5
    3

  • nicol pe 25 Aug 2013, 13:17
    intrebare

    Nu pot sa cred , voi nu aveti nici o pasiune comuna?Nu faceti decat sex impreuna?De ce ti se pare absurd sa incepi sa citesti nu pentru a avea ce discuta cu " el" ci pentru tine, ce pasiuni ai tu, ce faci ca sa te destinzi? Eu zic ca nu e multumit de tine din moment ce discuta cu alte femei pe net.Iri recomand sa ai o discutie serioasa cu el sa vezi cum vede el relatia voastra in viitor , daca nu te multumeste raspunsul lui, lasa-l , gasesti tu unul care sa ti se potriveasca, sa stii ca nu doar aspectul fizic e important in viata, insa de cele mai multe ori te avantajeaza

    6
    0

  • Cristina pe 25 Aug 2013, 12:52
    pune lucrurile la punct

    Parerea mea cu tot respectul este ca el e ..IMATUR.. fiindca isi pierde vremea cu discutii in mediul virtual... lasa-l, din ce spui cred ca doar se foloseste de tine... OMUL ASTA NU STIE SA IUBEASCA... omul doar dupa ce pierde ce are isi da seama de valoarea persoanei respective... si inca ceva... RENUNTA LA GANDIREA PROASTA PE CARE O AI DESPRE TINE...

    6
    7

  • delilah pe 25 Aug 2013, 11:34
    hamm

    Ce vei face cand va intalni o femeie si desteapta si frumoasa?pt ca exista si aceasta varianta.....din experienta mea cand un barbat tot cauta alte femei ceva nu e tocmai bine,inseamna ca-i lipseste ceva...fie cauta ceva dpdv sexual ce nu-i ofera femeia de langa el,ca nu toate sunt dispuse sa faca toate cele fie are un anumit tipar in care nu te incadrezi.Eu ,spre exemplu, dau de barbabti care cauta femei nu prea destepte,fara un nivel de inteligenta prea ridicat si desi arat suficient de bine si sunt o femeie interesanta pe ei ii sperie lucrul acesta.La tine este tocmai incers,s-ar putea sa nu fie barbatul potrivit pentru tine.Ar fi indicat sa ai o discutie serioasa cu el sa nu ai surprize mai incolo.Mult succes

    10
    3

  • Y-anna pe 25 Aug 2013, 10:42
    ;)

    de fapt e un pur adevar a zilei de azi.. conteaza cantitatea nu calitatea.. si nu bat apropouri ca esty slab pregatita, dar tu ti cont doar de fizicul tau. asta e atuul tau spre barbati. si asa si in ziua de azi, fetele considera ca frumusetea face toti banii... dar degeaba e frumusete dk nu ai cap sa folosesti ce ai pt a obtine ceea ce doresty.. in fine! vb cu iubitul tau si clarificati situatia

    6
    3

  • Rir pe 25 Aug 2013, 09:33
    :)

    Ideea pe care am inteles-o eu din ce-am citit este ca pentru tine frumusetetea e mai presus de tot, insa nu e asa, cum a zis de amica de conversatie a iubitului tau ea e trecatoare. Niciodata un barbat serios nu va sta pentru totdeauna cu o femeie pur si simplu ca e frumoasa si ca face bine sex, cred ca el se gandeste cum se simte pe moment nu ce si-ar dori pe viitor. Ar fi cazul sa-ti tragi anumite semnale si sa ai o discutie deschisa cu el, sa-i expui faptul ca ai citit acea conversatie, altfel vei ramane intr-o stare de asteptare care nu-ti va aduce nimic bun. Daca il interesai atat de mult statea de vorba cu tine nu era preocupat de facebook, cum sa-si mai gaseasca "amice" de conversatii, totusi ai o varsta nu cred ca mai esti in stadiul de a accepta chestii de genul tinand cont ca tu il vrei sa-ti fie alaturi toata viata. Mediteaza mai mult asupra situatiei impreuna cu el, nu e o situatie confortabila de loc. Good luck !

    13
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod