Poveste adevărată: "M-a înşelat şi l-am iertat!"

Cine spunea că într-o căsnicie e bine să mai închizi şi ochii din când în când, la câte o infidelitate, n-a greşit. La începutul relaţiei mele cu Puiu n-aş fi zis că o să ajung să gândesc asta, darmite s-o şi scriu. Totuşi, viaţa te învaţă să nu spui niciodată niciodată. Am reuşit să trec peste aventura soţului meu cu altă femeie, cu răbdare, şi acum am o căsnicie fericită. Suntem mai uniţi ca niciodată.
Cine spunea că într-o căsnicie e bine să mai închizi şi ochii din când în când, la câte o infidelitate, n-a greşit. La începutul relaţiei mele cu Puiu n-aş fi zis că o să ajung să gândesc asta, darmite s-o şi scriu. Totuşi, viaţa te învaţă să nu spui niciodată niciodată. Am reuşit să trec peste aventura soţului meu cu altă femeie, cu răbdare, şi acum am o căsnicie fericită. Suntem mai uniţi ca niciodată.

Relaţia mea cu Puiu durează de când eram studenţi. Amândoi veniţi în Bucureşti din mici orăşele de provincie, ne-a unit la început stilul de viaţă cu care eram obişnuiţi acasă: mai molcom, cu principii morale şi respect faţă de valori. Nu pot să spun că a fost vreo dragoste la prima vedere sau pasiune arzătoare, ci pur şi simplu ne-am completat foarte bine încă din primele momente, şi viaţa noastră împreună înseamnă în primul rând camaraderie şi apoi dragoste, sex şi altele. De altfel, înainte de a ajunge la aventura lui, trebuie spus că viaţa noastră sexuală era normală, satisfăcătoare pentru amândoi, niciunul nu se plângea de celălalt.
Dar lucrurile intraseră într-o rutină inerentă oricărei relaţii. Eram deja împreună de aproape cinci ani când el a făcut o pasiune pentru o colegă de serviciu.

La început vorbea mult despre ea, povestea cele mai mici detalii despre ce spunea ea, ce făcea, ce expresii avea. Tocmai pentru că relaţia noastră se bazeză mult pe comunicare n-am dat importanţă la început. Mi se părea normal să povestim ce ni se întâmpla la serviciu, pentru că asta făceam zi de zi. Totuşi, încet încet, din relatările lui a început să răzbată admiraţia şi chiar obsesia pentru acestă femeie.
 
Apoi a început să asculte obsesiv aceeaşi piesă a lui James Blunt, "good bye my love” şi asta m-a pus pe gânduri. Înainte să-l întreb eu ceva mi-a spus cinstit că e îndrăgostit şi că nu ştie cum să procedeze, că nu vrea să mă înşele, dar că el o doreşte pe Ela cu toată fiinţa lui şi e gata să renunţe la relaţia noastră. Nu eram căsătoriţi atunci, deşi locuiam de ani buni în aceeaşi casă, a lui, dar amenajată împreună. Stilul nostru de viaţă era de fapt ca o căsnicie, banii la comun, concedii, casa, totul era al amândurora, fără să fie trecute în acte.
 
La început, evident, a căzut cerul pe mine.
Să ţi se ducă naibi aşa, din senin, toată viaţa, nu e lucru uşor. Am trecut destul de rapid prin faza revoltei, a urii, a dorinţei de a o părui pe nemernică şi chiar de a o ucide. Până la urmă a învins fiinţa raţională din mine şi am privit lucrurile pragmatic. Ce puteam să fac? Nu ai cum să lupti cu o asemenea concurenţă. Am cunoscut-o pe individă, am "preţuit-o” din ochi, dar nu am comentat în faţa lui Puiu. Mi-am dat seama că nu se potrivesc, că ea e o "pisi” şi că el se va sătura rapid de ea, şi ştiam că asta nu e rodul imaginaţiei mele dornice să-şi vadă bărbatul potolit. Chiar aşa era. Nu ştiu nici în ziua de azi ce a declanşat pasiunea aia arzătoare în pantalonii lui Puiu.

După câteva luni, timp în care el era disperat după ea, iar ea îl fierbea refuzându-i avansurile sexuale, noi începusem deja să facem demersuri pentru a ne muta separat. Civilizat, discutasem să vindem apartamentul, iar banii să-i împărţim ca să putem lua două locuinţe. Ne-am interesat la bănci, era în 2008, în perioada de boom, când creditele se obţineau foarte uşor. Ceea ce lipsea era cuplarea oficială a celor doi.
Care se tot amâna din motive numai de Ela ştiute.

Venise vara, trecuse vara. Niciunul dintre noi n-a avut concediu, şi acasă atmosfera era ca de înmormântare. Îmi închipuiam că ar fi trebuit să-l urăsc mai mult, în momentele ipotetice în care mă gândeam cum aş reacţiona dacă aş fi înşelată. Dar adevărul era că simpatizam într-un fel cu el, pentru că-l vedeam că suferă. Pe de-o parte el suferea pentru că Ela îl juca pe degete, şi-l refuza pe motiv că încă mai e cuplat... De cealaltă parte sufeream eu, pentru că-l pierdeam, şi pierdeam o viaţă bună pe care o dusesem până atunci.

În toamnă a trebuit să plec la o specializare în afară, unde am stat aproape o lună de zile. Timp suficient, m-am gândit eu, ca el să rezolve cu vânzarea casei şi s-o convingă pe Ela să-i cadă în braţe, în sfârşit.

Ela a acceptat în cele din urmă, şi se pare că mult aşteptata partidă de sex pasional n-a fost chiar ceea ce şi-ar fi dorit Puiu. Sau poate tocmai îndelunga amânare a creat false aşteptări. Cert e că amândoi au înţeles că nu se potriveau la pat, iar lucrurile s-au răcit pe cât de brusc s-au aprins.
Când m-am întors acasă, Puiu mă aştepta cu sufrageria plină de flori, cu cereri de iertare în genunchi şi cu inelul de logodnă despre care nu discutasem niciodată înainte.
 
Ştiu că pare o greşeală că l-am iertat şi am acceptat să ne şi căsătorim după toate astea, dar eu cred sincer că asta era piatra de încercare care ne lipsea, şi fără de care viaţa noastră nu putea fi completă. Niciodată nu m-am gândit de atunci că Puiu ar mai putea să mă mai înşele, şi am decis de comun acord să nu mai privim niciodată în urmă.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi. Dacă ai trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi crezi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redacţie@eva.ro.
 

Comentarii (20)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bubulina pe 2 Sep 2013, 15:00
    of of of

    La fel am patit si eu.. si am urmat acea zicala ca daca te iubeste se intoarce, si s-a intors, intre timp ne-am casatorit si avem o fetita superba de un anisor, dar el de mai bine de 8 luni vorbeste pe mess, facebook si telefon cu o domnisoara pe care o indrageste dar nu ar alege intre noi, spune el, ca ma iubeste si asa mai departe. Am vorbit si cu domnisoara si dupa un episod de isterie, l-am scos afara din casa... ca l-a apucat ca doar el vrea sa divorteze de fapt pt aia(era si beat). I-am dat posibilitatea sa o faca.. si nu a facut-o nici de data asta. 3 luni nu a mai vorbit deloc cu ea, dar apoi ne-am certat odata si el a inceput din nou sa vorbeasca cu ea. E obsedat, nici macar nu s-au vazut vreodata, dar ea e perfecta... i-am explicat ca si-a creat singur o imagine despre ea si ca o femeie care sta atat la discutii cu un barbat insurat si cu copil e departe de perfectiune. Mi-a cerut sa accept sa vorbeasca cu ea doar ca prieteni, dar eu nici nu vreau sa aud asa ceva, i-am dat un timp sa reflecteze si daca prietena e mai importanta n-are decat sa ii ridice statuie. Il iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine, dar nu pot sa traiesc asa, cu gandul si cu certitudinea ca vorbeste cu ea zilnic. Ea pentru mine e o panarama, poate sunt doar geloasa.. voi ce ziceti fetelor?! Eu cred ca nu :)

    0
    0

  • Cosma Adina Adriana pe 23 Nov 2012, 12:31
    Bàrbati sunt idioti 99% !!!!!!!!!!

    Auzi cum sà Il ierti cà tea Inselat ? Aloooooooooo fetelor unde và este respectul de sine? Pài al meu sot dacà face asa ce va directia DIVORT!!!!!!!!!!!!! Pài de aceia ne càsàtorim ca sà Inselàmetc?????????????? Nimeni de pe fata pàmàntului nu are dreptul de a Insela fie In càsàtorie sau cuplu ce e asa de greu de Inteles????????????????? Atunci de ce te ai mai càsàtorit? Inseli atunci cànd nu iubesti cu adevàrat si cànd nu ai respect de pers iubità asa cà nu ,mà duceti cu texte de genul (ma Inselat dar,L-AM iertat) !!!!!!!!!!!!!!!! Sunteti naive ràu de tot dacà accepti asa ce va Inseamnà cà nu este iubire si respect cu adevàrat asa cà nu và mai làlàiti fetelor !!!!!!!!!!!!

    1
    0

  • MNC pe 16 Oct 2012, 19:48
    Sı...Euu !!!

    acum 20 de anı cand ne-am casatorıt,eram convınsa ca ''eu'' faceam cea maı buna alegere.Pt el nu era o noutate..fusese casatorıt cu o doamna cu care are un baıat acum ın varsta de 33 de anı.Dupa decesul eı(dın pacate..baıatul avea atuncı doar 2 anı)el s-a maı casatorıt de doua orı. Doua casatorıı esuate(una de 2 anı,cealalta de 1an) ınsa ıarası dın pacate cu un nou copıl.Dupa ultımul dıvort,cam la 2anı,am aparut eu ın vıata luı.La ınceput nıcı nu am vrut sa aud de aceasta relatıe...ın tımp,chıar daca toata famılıa mea era ımpotrıva(aveam sı eu 29de anı doar,sı parca ımı luase dzeu mıntıle) a reusıt sa ma faca sa doresc sa fım ımpreuna........Am avut un moment de lucıdıtate ınaınte de casatorıe...am spus..nu acum!..sa maı lasam tımpul sa treaca....sı am plecat pt o perıoada la parıntıı meı.El stıa doar nr de telefon(atuncı nu exıstau mobıle ;)) ....ıntr-o noapte ne-am trezıt cu el la usa..Parıntıı socatı,eu la fel....nıcı nu a vrut sa ıntre ın casa..a spus doar atat ..Daca ne casatorım...bıne...daca nu acceptı ,ma voı ıntoarce!!!(el venıse f mult drum cu masına dın straınatate.....doar era ındragostıt,nu???)Am acceptat...ın doua lunı am facut nunta sı am ajuns ın zıua de azı!!!!ıntre tımp,faptul ca el avea deja 2 copıı,ca a fost casatorıt de 3 orı,nu m-a ımpıedıcat sa ımı doresc sı eu un copıl....Dumnezeu a vrut sa ıl am dupa multe tratamente..(e super frumossssss........seamana cu ''mamı'':))...ın sfarsıt sa ma ıntorc la subıect!!!ın tot acest 'decurs' al casatorıeı noastre chıar credeam ca sunt foarte ferıcıta..nu eram bogatı,dar traıam la un standard frumos,amandoı avand joburı care nu ne faceau vreodata sa ne gandım ce sau cum o sa fıe a doua zı sau vııtorul apropıat.De cateva orı am sımtıt ca ''ar calca stramb''ınsa mereu cand am ıncercat sa deschıd o dıscutıe,rıposta vehement,raspunzandu-mı..Nu stıı ce mı-aı spus la ınceput??I-am spus asa:aı 2 copıı aı fost casatorıt ...acum nu maı conteaza,ınsa,chıar daca voı avea 10 copıı cu tıne,daca te prınd ca ma ınselı,usa se ınchıde defınıtıv!! chıar daca am 49 de anı am reusıt ın curand sa ımı termın doctoratul...ınsa ceea ce eu sımteam de doı anı,dın pacate s-a adeverıt....l-am prıns cu nıste chestıı,mesaje,cartı de credıt cu cheltuıelı personale...am cautat toate amanuntele ca sa fıu f sıgura ınaınte sa ıı spun...am aflat sı cıne e...dureros dar comıc e maı mıca cu 30 de anı decat el!! dar asta e...m-am hotarat..trebuıe sa stıeeeeeee!!!L-am luat la fıx,fara nervı...a negat....doamne fereste,estı nebuna...ımı spunea...ı-am spus ca o sa fıe foarte surprıns cand o sa auda toate amanuntele...cu zı,cu ora..A ınceput sa se balbaıe...tensıunea 200,pulsul...1000....maı avea un pıc sı lesına...nu ı-am bagat ın seama agıtatıe....sı am contınuat cu celelalte amanunte...ıntr-un sfarsıt a cedat sı a recunoscut ca e adevarat,Am ınsıstat sa aflu eu acum maı multe amanunte...era randul meu..nu???A vazut ca nu maı are ce face sı mı-a spus ca are ıntr-adevar o relatıe cu aceasta,ca la ınceput a fost doar o partıda de sex ınsa a contınuat sı dureaza de doı anı!!!!uauuuuuu M-am blocat..chıar daca asteptam oarecum acest raspunssssssss........ca sa aflu de fapt celelalte surprıze pıcante ale luı.....a maı avut cateva aventurı de o noapte ın totı acestı anı...''ca doar suntem barbatı'',nu???ıar prıma s-a consumat ın prımul nostru an de casatorıe..............ce josnıccccccccccc!!!!! Acum ...la ınceput a ınsıstat sa ıl ıert.....apoı a vazut ca nu prımeste ınca nıcı un raspuns...mı-a cerut dıvortul(cu condıtııle cerute de mıne....ınsa sa nu stıe nımenı...ınclusıv famılııle)spunand ca cıne stıe tımpul rezolva problemele sı nu se stıe nıcıodata ,poate ne casatorım dın nou...doamneeee...oare urechıle luı auzeau ce ıı ıesea dın gura????.e teama sa nu afle cıneva......sa nu-sı pıarda slujba....ca vezı doamne daca se ıntampla asa ceva vom murı ..noı.. cu totıı de foame....Daca dıvortam zıce el putem ascunde asta tuturor sı vom avea amandoı ''lıbertatea necesara''fara sa ne maı chınuım unul pe celalat....ce ''porc''grıjulıuuuuuuuuBaıatul nostru ''comun''da ex la facultate anul asta...sı ı-am spus sa nu cumva sa ıl ımplıce ın aceste dıscutıı.O sa fıe major anul vııtor ıar pana ıntra la facultate,ı-am ınterzıs sa plece dın casa....ı-am spus doar atat....daca plecı ,ınaınte sa ıesı defınıtıv pe usa trebuıe sa spuı TU tuturor ce s-a ımtamplat....nu as maı suporta ıdeea ca cıneva m-ar judeca pe mıne pentru tot ce se ıntampla ın vıata noastra..........ce dureros e sa aflı dupa 20 de anı ca de fapt nu aı exıstat vreodata.....El da vına pe mıne.....spune ca vezı doamne ın ultımıı doı anı am lucrat prea mult la teza doctorat sı am fost plecata prea des ın Romanıa pentru examene....uauuuuuuuuuuu..saracutul...nu ıı acordam atentıa cuvenıtaaaa.............Inca nu stıu cum sa procedez....formalıtatıle sunt prea lungı (el nefıınd cetatean roman)...ca sa ıl ıert...poate daca ma amagesc dın nou...dar la gandul ca ar ıncerca sa ma atınga fızıc....nıcı nu vreau sa ma gandesc macar.......Multumesc ca atı avut rabdarea sa cıtıtı pana la sfarsıt...ıar daca credetı ca ımı putetı da ceva sfaturı...voı aprecıa sensıbılıtatea dvoastra.Mnc

    1
    0

  • simi00032 pe 22 Iul 2012, 13:59
    regrete

    Sunt un barbat la 65 de ani . Recent am facut un remember al vietii mele,am sa ma refer doar la perioada relatiei cu sotia mea.Am sa le etapizez,primele 5 luni au fost cele mai frumoase si intense trairi sufletesti din viata mea ,prezenta ei ma detasa intr-o alta dimensiune unde lacrimile de fericere sunt darul lui DUMNEZEU Aceasta pasiune a devenit posesiva ,femeia care ma iubit neconditiont si cu toata fiinta ei a devenit cea mai frumoasa jucarie a unui copil care nu accepta nici macar ca cineva sa se uite la ea,nu a trecut mult timp de la casatorie si gelozia mea capata dimensiuni si forme de neacceptat de un om rational ,multi citesc Othello ,dar putini sunt cei care empatizeaza cu personajul principal.Au urmat 5 ani de suferinta ,multe sincope in viata noastra,ea s-a inchis ca o floare peste care cade bruma ,isi oferea corpul dar fara inima,si-a gasit un refugiu in cresterea si educatia baiatului,eu ,prin natura profesiei am ales sa-mi petrec timpul mai mult in deplasari ,am inceput sa beau alcool peste masura au fost primii pasi spre o relatie extraconjugala ,o colega de birou casatorita si ea suparata pe sotul ei ca nu ii mai acorda tandrete si respect, aceasta relatie era un mod al meu de defulare a unor frustrari si resentimente generate de mintea mea bolnava Intr-o zi ,sotia imi spune ca doreste o discutie despre noi, a fost un rechizitoriu corect ,mai ales ca stia si de relatia mea cu Doina Mi-a pus mai multe conditii ca sa nu inceapa actiunea de divort( o decizie corecta si ultimativa) aceste conditii sunt usor de dedus Pentru mine a fost ca o lovitura de fulger ,am meditat si mi-am propus sa ma corectez.Au trecut 40 de ani suntem impreuna dar regret 7ani de nebunie si suferinta ,regret 33 de ani pentru ca acea floare minunata nu s-a mai deschis cum era la inceput si nu o condamn regret ca am facut sa sufere cel mai bun om pe care DUMNEZEU mi l-a daruit De ce am scris povestea mea ,pentru ca acei barbati care pun in prim plan orgoliul,gelozia,ipocrizia,tradarea,violenta fata de iubire ,tandrete,respect vor invata ceva de la mine Daca sunt constienti Femeia este cu mult mai buna decat barbatul si merita sa o pretuim si sa-i dam dragoste cu toata fiinta noastra fizica si emotiuonala

    3
    1

  • katy pe 8 Iul 2012, 08:33
    iertare

    nu cred ca exista vre-un barbat care nu si-a inselat nevasta macar odata, important este sa nu faca din aventura pasiune, asa ca atunci cand descoperiti fiti cat mai dragute cu ei, chiar daca e greu, si cereti-l cat se poate de mult la pat, da-tii o ocupatie in asa fel incat sa nu mai aiba timp sa se gandeasca la cealalta. Dar noi de ce nu o facem, ? Demonstreaza ca si tu poti daca vrei!

    2
    0

  • xFire pe 29 Oct 2011, 20:17
    fetelor...

    Barbatii vostrii, cu totii sunt atrasi de femei. Suntem firi mai mult animalice decat umane cand vine vorba de femei, sex sau alte subiecte de acest gen. Cu totii muncesc in diferite colective, politisti, muncitori in fabrica sau medici de familie. Toate meseriile astea presupun contacte sociale. Unde sunt 3 barbati la un loc si trece pe alaturi o femeie frumoasa automat se opreste timpul in loc si toti o privesc. E o chestie generala. Voi nu sunteti privite cand iesiti pe strada de catre alti barbati? Ei si aceia au sotiile lor dar lasa totul la o parte pentru o clipa si se uita la o alta femeie. Daca femeia dupa care el s-a uitat lung s-ar opri si i-ar da de inteles ca vrea si altceva de la el sunt foarte mici snsele ca exemplarul nostru sa refuze. Simturile ii sunt acoperite de o alta dorinta. E un lucru pur si simplu firesc, asa a fost construit barbatul. Am intalnit si femeie care sa zica ... nu pot avea o relatie cu un barbat fara sa insel dar asta gasesti mai rar pe cand deca faci o statistica intre barbati 2 din 3 ar raspunde in mare proportie la o posibila oferta. Un barbat care se simte multumit cu ce are ori e u barbat superfamilist ori are langa el o femeie care i indeplineste toate placerile sexuale de care se poate bucura un barbat si are pe langa altele si un aspect fizic pe masura.

    2
    1

  • adelynna86 pe 7 Oct 2011, 18:18
    NU VA SUFOCATI

    si eu sunt sotie de 3 ani si sfatul meu este sa nu va sufocati unul p celalalt.nu ii arata sotului gelozia pt k atunci te inseala

    1
    3

  • grigorevna pe 15 Sep 2011, 08:26
    Extraordinar.......!!!!

    Cum puteai tu sa traiesti zi de zi linga el stiind ca te inseala cu alta.. !! Chiar nu imi dau seama...!! Sint si eu casatorita de ceva timp si nu zic ca sotul meu nu ma inselat niciodata dar nu am simtit lucrul asta,ca nu pun capul pt.el (ca noi femeile stim,ca barbati ideali nu sint) dar eu sint CONTRA inselarii si am stat de vorba cu el pe tema asta de foarte m.ori.. !!! Daca as fi in situatia ta,nustiu cum as proceda...Sincer,ai un caracter Tare...!!! Bafta in continuarie !!

    1
    1

  • mariposa92 pe 14 Sep 2011, 03:14
    Roxana

    Nu zice hop pana nu sari gardul!Este adevarat tot ceea ce spui,sa nu ne lasam calcate in picioare etc.,dar din cate spui se pare ca nu te-ai aflat in postura femeii inselate deci nu ai de unde sa stii cum ai reactiona,crede-ma.Si in legatura cu sotul tau,spui ca nu a gresit niciodata fata de tine?Eu zic sa te mai gandesti odata si sa nu bagi mana in foc,pentru ca daca veo avea parte de o surpriza s-ar putea sa fie devastatoare pentru tine

    1
    0

  • unik_denisse pe 24 Aug 2011, 09:21
    buna!

    daca chiar iubesti p cineva cu adevarat si din toata inima ..cu care ai deja o viata de cativa ani ..merita sa ierti ..poate a fost doar o gresala a lui .. stim cu totii cum sunt barbatii ..parerea mea e ca el a fost atras d aceea femeie fizic .. si cu care voia sa aiba doar o aventura d o noapte ..sau poate ca nu si`a dat seamana ce face .. oricum eu cred ca merita sa ierti p cineva cu care traiesti de cativa ani buni ..

    3
    2

  • Andreea pe 1 Iul 2011, 11:41
    Daca poti, iarta

    Daca exista o casnicie, e mai greu sa fii radicala. Dar, si aici depinde de persoana. Din punctul meu de vedere, eu am stiut ca nu voi putea trece peste asa ceva, ceea ce s-a si intamplat. Am ajuns la divort. La mine a fost vorba de incredere. Eu nu sunt o persoana geloasa, ci din contra. Si tocmai din acest motiv, atunci cand am fost mintita si tradata, increderea a disparut definitiv. Dar, as dori sa spun, ca daca puteti din nou sa aveti incredere in ei.... dati-le o sansa. S-ar putea sa fie bine.

    0
    4

  • rebecka pe 26 Iun 2011, 15:26
    Indiferenta!

    Anca din site in site am dat odata de o vorba "“Daca iubesti pe cineva, lasa-l sa plece, fiindca daca se va intoarce, va fi pentru totdeauna al tau. Si daca nu se va intoarce, inseamna ca nu a fost niciodata al tau” – Khalil Gibran" Iar razbunarea nu ar aduce nicio satisfactie! Indiferenta de obicei doare cel mai tare, iar lui, viatza ii va demonstra cine e! Doar nu vrei sa-l pui in garda si sa-i deschizi tocmai tu ochii asupra greselilor(asta daca e capabil)... asa ca lasa-l in pace. Traieste-ti adolescenta frumos! Iti spun asta pentru ca eu "m-am legat la cap" undeva pe la 17 ani pana anul asta, si cu ce folos? am 21 de ani si cand privesc in spate vad numai , vise desarte, suferinta, lacrimi si alte amintiri urate pe care le-am trait, zic eu, prea devreme... Timp in care puteam sa ma distrez , sa ies, sa-mi fac prieteni.... offf... acum numai am timp sa scriu, dar sper sa revin sa continui ceea ce am de spus, sper numai sa nu-mi pierd ideea... pana atunci reflecteaza! Povestea postata e extraordinara... Sinceritatea sotului tau m-ar fii facut si pe mine sa-l iert cu toate ca "inselatul" pentru mine e fatal intr-o relatie!

    3
    3

  • Anca pe 12 Iun 2011, 00:31
    interesant

    Am sa relatez si eu cat mai pe scurt povestea mea.Deci am avut o relatie de 9 luni cu un tip,eu am 18 ,el 20,dupa 5 luni de relatie cu respectivul,la ziua unei prietene i-a facut avansuri unei tipe care nu avea absolut nici o calitate mai mult decat mine,binenteles,m-am suparat ingrozitor,i-am zis ca dispara,ca s-a terminat si asa mai departe.Dupa 2 sapt.in care ma gandeam aproape continuu la asta l-am sunat,a fost marea greseala,ne-am impacat oarecum dar cand i-am cerut explicatii a zis ca nu ii place sa fie interogat si ca tocmai de asta nu ma sunase el sa ne impacam dupa ziua respectivei,motivand totusi ca era beat,ceia ce era evident.Ulterior am aflat chiar de la tipa cu pricina ca el ii spusese ca ar vrea sa se desparta de mn pt.ca in 5 luni nu am trecut inca la "ulimul nivel"eu fiind "neatinsa" pana la momentul acela, dupa ce ne-am impacat,proabil din teama de a nu-l pierde pe singurul baiat din viata mea cu care trecusem prin destule intr-un timp destul de scurt,am acceptat,desi nu era o iubire din aia "arzatoare",nu a fost niciodata. Si desi facusem asta doar pt.el in speranta ca asta ne v-a apropia mai mult si v-a face totul mai durabil,la scurt timp am realizat ca m-am inselat amarnic,vorbeam chiar mai putin decat inainte,ne vedeam o data pe sapt.maxim si toate astea pe mine ma presau ingrozitor si ii tot reprosam ca ne-am departat ca nu mai merge cum era inainte..etc.fapt ce din cate imi dau seama il enerva,astepta mereu sa-l sun eu si eu asteptam sa sune el.Dupa un timp am incercat sa pun capat,ii lasam mailuri in care ii explicam ca nu ne e bine impreuna,dar mai apoi dupa ce arata interes din nou,ne impacam dar nu dura prea mult ca iar reveneam la vechea situatie,s-a intamplat de 3 ori,timp in care s-a cam dus si iubirea aia si asa putina ce i-o purtam,tin sa precizez ca intr-o zi aveam o stare proasta si l-am intrebat daca tine la mine,sau daca insemn ceva pt.el ,la care mi-a zis ca daca nu ar fi tinut deloc nu mai stateam 8 luni impreuna ca si-ar fi gasit pe altcineva,dar mi-a dat de intels sa nu-mi fac sperante prea mari caci pt.el familia e totul,iar ce e pe langa nu prea are importanta,desigur mai aveam un pic si izbucneam in lacrimi.In ultima luna ne-am deparat din ce in ce mai mult,iar intr-o zi un prieten de-al lui mi-a zis cate ceva despre "iubitul" meu,ca a "sarit calul " de cateva ori,ba chiar mi-a povestit in detaliu 2 din "aventurile" lui..am fost socata pe moment,nu aveam prea multa incredere in el nici inainte,dar mi-am zis ca din momenet ce are langa el o femeie care are tot ce-i trebuie,nu v-a incerca si cu altele.Am vb cu el si a zis sa nu mai cred tot ce zic altii...dupa am primit si cinfimarea a ce zisese prietenul sau,pt.ca am aflat ca fusese cu o tipa chiar de curand...:| Intrebarea mea catre mine insumi acuma e cam asa:Cum ar trebui sa procedez ca sa ii arat ce nimic de 2 bani a ajuns in fata mea,sa-l raneasc macar un pic pt.ca aparent nimic nu-l poate atinge,e omul caruia nu-i pasa de aproape nimic, inafara de el si familie f putin.Vreau sa ii arat ca "jegosii" nu au cum sa ajunga niciodata prea departe si ca tot ce facem se mai si intoarte impotriva noastra,dar cred ca asta v-a demonstra doar timpul.NU ma criticati prea tare va rog,e prima" dragoste" cum s-ar zice.;))

    1
    3

  • Cri cri pe 13 Mai 2011, 15:58
    Da si nu...

    Daca l-ai iertat inseamna ca il iubesti foarte mult, sper sa fiti fericiti dar ai grija sa nu profite de increderea si de bunatatea ta!

    2
    1

  • eueu09 pe 9 Mai 2011, 15:22
    m-a inselat si l-am iertat...

    Pai s-a intors la tine datorita faptului ca cei 2 nu se potriveau la pat..daca totul era bine intre ei,iti facea un mare vant..gandeste-te bine,nu s-a intors pt ca te iubea la nebunie,altfel nu ar fi facut pasul de a te insela,s-a gandit totusi ca tu ai ramas mai buna decat respectiva..

    10
    0

  • Roxana pe 9 Mai 2011, 15:19
    Prost exemplu

    Cine si ce iti garanteaza ca nu i se vor aprinde calcaiile dupa vreo alta "Ela" din nou....si iar din nou...??? Eu nu as accepta asa ceva niciodata in viata(sunt casatorita din 2004 si inainte de casatorie am fost iubiti timp de 6 ani dar nu a gresit nici macar o data fata de mne) Eu consider ca daca sotul meu ar face asa ceva ar fi o lipsa totala de respect pentru mine si mai ales o dovada vie de slabiciune din partea lui.EU NU MA MULTUMESC CU FIRMITURI, ORI TOTUL ORI NIMIC. Fetelor nu va lasati calcate in picioare de asa oameni! Daca a considerat o data ca alta e mai buna decat tine atunci nu te merita!!!

    8
    1

  • Malina_332 pe 9 Mai 2011, 10:55
    La enigma de sus

    Mai degraba la-i lasa si ti-ai cauta altul.Te-a inselat o data si cine iti garanteaza ca nu o v-a face-o din nou.

    8
    0

  • eu_magnifica pe 8 Mai 2011, 22:20
    bravo tie!

    admirabil spirit de sacrificiu, dar nu e demn de urmat, mi ar fi tot timpul teama de noi si noi ela.

    2
    1

  • dana pe 8 Mai 2011, 22:19
    m-a inselat si l-am iertat

    e cumplit cand afli ca omul in care ai crezut si pe care ai crezut ca iol cunosti cu adevarat e in stare sa te insele...eu am trecut prin asta si nu mai vreau sa-mi aduc aminte nici noaptea in care am aflat, nici lunile, anii in care am trait cu aceeasi suspiciune...sunt amintiri urate care sters toate momentele frumoase...acum imi pare rau ca prima data am iertat pt ca a existat si o a doua, poate si a treia sau cine stie de cate ori a mai facut-o si eu nu am aflat. e foarte greu sa traiesti cu nesiguranta asta in suflet dupa ce ai avut o relatie care era 'perfecta', dar e si mai greu sa accepti ca nu mai poti schimba nimic...

    10
    1

  • AnaMandy pe 8 Mai 2011, 11:10
    interesant...

    Chiar nu stiu ce sa spun...e emotionant si privita din punctul femeii de vedere pare asa...o alegere buna.Si eu am avut o legatura de 3 ani si dansul ma inselase o data, l-am iertat pt ca tot asa...dupa scena asta, in care si-a dat seama ca acea domnisoara nu era ceea ce isi imagina el , ma idolatriza efectiv, simteam ca in veci nu s-ar mai putea dezlipide mine, ma trata perfect ,mai mult, era constient de greseala sa, suferea din cauza a ceea ce (imi) facuse.Si pana la urma...a dat de alta, de aceasta data s-a potrivit cu ea mai mult decat cu prima domnisoara...si m-a lasat.Nu s-a intamplat pur si simplu, stiti cum e, imi cauta nod in papura si nodul daca il cauti, mereu gasesti cate unul chiar daca nu e relavant,presimt..nu stiu de ce, ca si de aceasta domnisoara se va satura, dar la mine nu mai e cale de intoarcere, sunt mai fericita si mai increzatoare in mine singura fiind(dupa cate suferinte mi-a provocat)...iti doresc sa fii fericita, sa nu patesti ca si mine

    21
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod