Poveste adevărată: "Am o căsnicie de fațadă și o relație extraconjugală bolnavă"

Diferența de vârstă între mine și soțul meu este de 20 de ani. Când ne-am căsătorit el era divorțat după o căsnicie de 20 de ani de care se săturase. Eu aveam 25 de ani și credeam că el este bărbatul vieții mele.
Acum, după zece ani de căsnicie, un copil și o afacere pornită împreună îmi dau seama că nu ne mai leagă nimic altceva în afară de actul de căsătorie, copilul și afacerea. Ca bărbat nu-mi mai spune nimic, nu-mi inspiră nimic, nu mă mai atrage.

Spre deosebire de mine, el care a mai trecut printr-o căsnicie, știe să recunoască aceste semne și-mi cere adesea explicații pentru stările proaste prin care trec. Eu nu mi-am dat seama multă vreme ce mi se întâmplă. Credeam că așa sunt toate căsniciile: pozezi în cuplul perfect pentru ceilalți, dar acasă fiecare-și vede de ale lui. 

De un an de zile dormim separat, nu mai avem relații intime și sinceră să fiu nici nu-mi mai doresc ceva de la el, decât să continue această șaradă fără complicații.
Numai că el nu vrea asta. El încă mă dorește, încă mă iubește și este nervos și nemulțumit că pentru mine sentimentele s-au terminat. Îmi spune că se vede în mine pe el însuși acum 15 ani când se săturase de prima lui căsnicie.

Când am avut această primă discuție cu el m-a luat la sigur că am pe altcineva, și m-a amenințat că dacă află cine e, e în stare să facă moarte de om. Mi s-a părut exagerat, mai ales că nu aveam pe nimeni la acel moment. Ulterior m-am îndrăgostit, într-adevăr, de un tip mai tânăr decât mine, cu care momentan nu am nicio relație fizică, ci sunt doar flirturi sporadice, atunci când reușim să ne întâlnim.
Ba chiar pot să spun că și relația cu el este un pic bolnavă, pentru că el își dorește mai mult, a renunțat, pentru mine, la relația pe care o avea, și mă tot presează să iau o decizie. Iar eu sunt incapabilă s-o fac. 
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diana pe 1 Dec 2014, 11:21
    diferenta de varsta

    Eu nu inteleg cum iti poate place ce cineva cu 20 ani mai in varsta! E ca si cum ai fi cu tata...:))) Nu te gandesti ca peste 10 ani va si si mai batran de atat??? ea 25,el 45...peste 10 ani ea 35...el 55 brrr! :D Fetelor,va vindeti tineretea pe bani si e pacat! Cel care are de castigat este el,bineinteles! El se alege cu un boboc de fata,ea..cu banii si cu un moshneag! :)))

    0
    0

  • Nicol pe 24 Nov 2014, 08:37
    .....

    Sotul tau are ce merita. A fost un prost si acum suporta consecintele. Ce a crezut ca o femeie cu 20 ani mai tanara il iubeste pe el? Ce naiv, femeia respectiva ii iubea banii. Cu ajutorul lor a reusit acesta "distinsa femeie de afaceri" sa se realizeza material. Tinerelul acela? E fermecat si el de bani, daca il alegi pe el, vei pati la fel si tu in viitor la fel cum a patit si sotul tau. Nu vreu sa divortezi pentru ca ai ramane cu nimic?

    5
    0

  • bob pe 24 Nov 2014, 07:55
    adevaruri

    Stii povestea casniciei lui Celine Dion ? sau Sophia Loren ? etc...ideea e ca au soti mai in varsta,care le-au facut si le fac toate placerile,dar si ele stau pe picioarele lor,gasesc mereu ceva de facut,pe langa grija casei si copiilor ,si ajung la o relatie f apropiata cu sotul.Cel mai bine si frumos e sa-ti pastrezi casnicia.Amorezul tau te vrea si dupa o perioada se va intoarce la cealalta...(e unul din scenarii) Femeia care stie sa intretina 'flacara' iubirii,cu trucurile ei e demna de respect,nu cea care se plictiseste si trece prin multe paturi...

    4
    0

  • ionelala pe 23 Nov 2014, 17:47
    ....

    Asta nu inteleg unii, ca nu mai poti simtii fluturasii din stomac care cu totii i-am avut la inceputul unei casnicii! Viata se schimba, sentimentele trec la alt nivel, trebuie sa ne adaptam..ce ar fi sa divortam la fiecare fluturas care apare? Opinia mea este sa reinvii dragostea pt sotul tau, mai ales ca el te doreste, lucru mare e acesta! Si gandeste-te si la copilul tau ca nimeni nu-l va iubi mai mult decat proriul tata!

    3
    0

  • Ami pe 23 Nov 2014, 16:39
    obiectiv

    Daca ca te simti atrasa de acel barbat care a aparut in viata ta, ar trebui sa te gandesti bine la ceea ce vei face mai departe. Exact cum ai spus si tu.." si de sotul tau te-ai simtit atrasa". Bun. Problema este ca acel barbat a aparut asa ca o gura de aer proaspat si te tenteaza pentru ca nu mai sunt fluturasi colorati in casnicia ta. Ai grija ce faci, sa nu cazi dintr-o extrema in alta sau din lac in put. Acest barbat de care te simti atrasa sa nu cumva sa te dezamageasca mult mai mult decat sotul tau si apoi tot tu vei ramane cu marele regret. Ar trebui sa evaluezi problema ta si sa vorbesti cu sotul tau, ce lipsuri aveti amandoi, unde trebuie sa mai faceti modificari, ce anume v-ar aduce din nou acea fericire in care sa va simtiti bine impreuna! Si pe langa asta, ar mai fi ceva......nu e fapta fara rasplata! Ma refer la sotul tau care a divortat de sotia lui pentru ca "se saturase". Acum tu esti cea care "s-a saturat". Sunt complicate relatiile pentru ca si noi le facem asa! Ai grija de tine si alege cu cap. Oricum tentatii poate vor mai fi in timp si ar fi culmea sa cedam de fiecare data! Daca ar intalni si sotul tau pe cineva, tu cum te-ai simti?

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod