Poveste adevărată: "Am făcut sex cu naşul!"

S-a furat mireasa! Cred că toţi am auzit strigarea asta la o nuntă. De regulă e un obicei distractiv prin care mai spargi monotonia nunţii. În cazul nostru, furtul n-a fost la nuntă, ci după. Iar de beneficiat... n-a beneficiat nimeni.
S-a furat mireasa! Cred că toţi am auzit strigarea asta la o nuntă. De regulă e un obicei distractiv prin care mai spargi monotonia nunţii. În cazul nostru, furtul n-a fost la nuntă, ci după. Iar de beneficiat... n-a beneficiat nimeni.
 
Eu şi Cristi ne ştiam din studenţie. Plecaţi dintr-un oraş din Moldova, am făcut facultatea la Iaşi apoi am ajuns în Bucureşti să lucrăm amândoi la aceeaşi firmă. Am fost o vreme iubiţi, apoi am decis să ne căsătorim. În perioada "de probă", cum se spune la concubinajul dinaintea căsniciei, eu am avut o scurtă aventură cu patronul nostru. Un tip de aceeaşi vârstă cu noi, căsătorit, cu doi copii, era veşnic în căutare de noutăţi printre angajate şi nu numai. Cristi n-a ştiut niciodată că l-am înşelat atunci, dar aproape că nici eu nu consideram asta ca o trădare, ci mai degrabă ca o scăpare. Eram într-o zi în biroul patronului şi dintr-o discuţie în alta (eram destul de familiari unul cu celălalt), am ajuns să ne mângâiem şi să ne sărutăm. Următorul lucru a fost că am făcut-o acolo, pe birou, aproape fără să ne dăm seama cum s-a întâmplat.
 
Nu era stilul meu, nu mai făcusem asta niciodată, dar în mod straniu nici nu consideram că e ceva catastrofal. S-a întâmplat, asta e, am mers mai departe.

Abia când am decis să ne căsătorim şi patronul s-a oferit să ne năşească ar fi trebuit să-mi dau seama că nu e în regulă. Totuşi, nici nu aveam vreun motiv să-i spun lui Cristi că nu sunt de acord. M-ar fi întrebat de ce nu vreau?

Probabil amândoi ne-am gândit atunci mai degrabă la oportunitatea de a fi năşiţi de patron, la avantaje şi nu la faptul în sine, care până la urmă nu avea alte semnificaţii ritualice pentru noi.

După nuntă lucrurile între noi au stat la fel de bine. Noi întotdeauna ne-am înţeles bine, ne-am iubit, nu aveam practic motive să ne suspectăm reciproc de ceva. Din relaxarea asta s-a născurt, probabil, şi problema.

Într-o zi eram în biroul naşului, lucram la un contract, şi el mă privea insistent. Zâmbea şi mă privea fără să-mi spună ce vrea, dar era clar că vrea ceva. Apoi m-a întrebat dacă ştiu de obiceiul testării miresei de către naş, pe care noi l-am fi bifat într-o oarecare măsură, dar nu se pune, pentru că atunci când am făcut-o nu ştiam că vom fi naş şi fină.
 
Am crezut că glumeşte iniţial, dar apoi a devenit destul de serios şi chiar insistent. Nu la modul vulgar sau agresiv, dar suficient de insistent încât să-mi trezească interesul. Culmea e că deşi creierul meu spunea nu, trupul meu trăda dorinţă. Aşa că am căzut în păcat. De data asta a fost cu ghinion, pentru că în biroul patronului nu putea să intre cineva mai nepotrivit decât Cristi. Exact când era treaba în toi.

A deschis uşa, a văzut, noi am încremenit, el a făcut stânga împrejur şi dus a fost. Nu l-am mai văzut câteva zile. Ulterior am aflat că plecase din Bucureşti.
 
Când s-a întors nu a dorit să vorbim deloc despre ce s-a întâmplat, ci doar despre ce se va întâmpla: divorţul.

Patronul a refuzat să aplaneze situaţia. De fapt, nici nu avea cum, poate că ar fi fost singura persoană care n-ar fi reuşit. Mioara, soţia lui şi naşa mea, a fost singura care n-a înţeles deloc ce se întâmplase, dar niciunul din noi n-a avut curajul să-i spună. Ce rost avea să-i stricăm şi ei căsnicia?

Cristi a plecat din firmă. O vreme nu ne-am mai vorbit, apoi a fost procesul, s-a încheiat şi el a plecat înapoi în Moldova, în oraşul nostru natal.

Eu am rămas la firmă, dar nu mai am niciun fel de relaţie cu naşul. A fost un episod prostesc, dar care m-a costat tot ce aveam mai important în viaţă.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre,
scrieţi-ne pe adresa redacţie@eva.ro.
 

Comentarii (41)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oaraioana pe 18 Apr 2020, 14:02
    buna

    In primul rand vreau sa te felicit pentru curajul de a spune ceea ce s-a intamplat. Daca v-ati dorit si s-a intamplat e si mai minunat ...nu conteaza ce spun onanistii astia care scriu tampenii si stau cu ea in mana....un barbat e un barbat ...poate nici nu si-ar da cu parerea. Si eu am avut o experienta aproape similara dar era dupa ceea ce ne despartisem ...mi-ar placea sa iti scriu. O zi frumoasa si sarbatori linistite cu cine merita sa fie in patul tau.

    0
    0

  • Jass pe 24 Aug 2014, 20:17
    .

    Si cei care ii tineti partea, a insela nu este o greseala este o alegere !

    3
    0

  • bogdan pe 23 Apr 2014, 21:22
    curva

    Tot ce pot spune eu despre tine este ca esti o mare curva,si o mare jigodie.E plina tara asta de tarfe proaste!

    6
    1

  • Vasile pe 27 Feb 2014, 05:52
    Sunt ca si voi om

    Viata ne pune la incercare, barbati sau femei, viata ne da sa alegem intre bine si rau si fiecare alege dupa moment ,ochii sa vada, mintea sa gindesca ,cind vrei sa faci ceva trebu sa te gindesti la sfrshit ce va fii , nu la inceput cint tii bine :)))

    2
    0

  • Lascarica pe 13 Feb 2014, 09:27
    nu stiam unde gasesc o femeie cinstita.... doamne cate sunt aic... :D

    Bravo Anca... nu pentru ce ai facut ci pentru curajul Tau de a povesti tuturor (ipocriti sau Nu ) intamplarea Ta ! Sunt convins ca esti o femeie MINUNATA ! Ai grija de tine.... Cu mult respect !

    1
    1

  • lascarica pe 13 Feb 2014, 09:16
    apel

    Anca te rog sa ma contactezi ! kuklla98 pe mess !

    0
    1

  • Toni pe 6 Oct 2013, 17:53
    Esti doar un instrument sexual...

    Iti inselai iubitul/sotul findca ai gena de femeie usuratica si asa vei face intodeauna.Niciodata nu inseli pe cel care il iubesti findca el/ea este totul pentru tine,DACA IUBESTI...

    6
    0

  • marin pe 11 Nov 2012, 12:52
    parerea mea

    bai fratilor toata lumea o face cu cine vrea,din placere din obligatie dar o face cu cap. voi ce dracului ati fost asa de ......de va prins, e o vorba romaneasca dute cat mai departe de casa sa nu miroase. sincer imi pare rau ca ati fost prinsi.

    4
    4

  • bogdanhut pe 25 Sep 2012, 15:57
    buna

    am citit comentarile pe aici doamne eu cred ca unii dintre voi nu e problema mea ce a facut aceasta femeie pana la urma toti gresim intro masura mai mare sau mai mica dar am vazut la cineva ca zicea ca moldovencele si moldovenii sunt in anumite feluri etc vreau sai zic ca eu sunt moldovean si am umblat prin toata tara si nimeni nu are nimic in plus fata de celant fie moldovean ardelean banatean oltean toti suntem la fel si toti care au comentat urat la aceasta poveste sa tina cont ca ea a avut curaju sa recunoasca as vrea sa stiu cati dintre voi nu au fost implicati in cazuri asemanatoare si pana la urma ce treaba avem noi cu e ca e curva ca nu asta e problema ei ea face ea suporta consecintele si credetima ca consecintele de multe ori sunt dureroase pt un moment in care nu gandesti pierzi pe cineva care siar da sufletu pt tine eu am trecut prin asa ceva si eu am fost victima si nu era moldoveanca dar eu intotdeauna am trait cu impresia ca nu e ea o sa fie alta care sa ma iubeasca si hai sa recunoastem in ziua de azi sunt putin(e) care nu inseala macar o data

    3
    0

  • un X pe 22 Iul 2012, 16:15
    FICTION SEX

    Aceasta doamna Anca Teodorescu a scris si postat pe internet o poveste incitanta despre o moldoveanca(nu intamplator) despre care se poate spune ca este un exponent al imoralitatii ,vai de de Cristi ,inselat inainte de nunta,in timpul nuntii si dupa ,cu seful si totodata nasul de cununie Cateva concluzii personale 1 femeiele care vor sa traiasca o viata dubla ,cea de sotie si amanta sa se casatoreasca cu barbati din Moldova ( tantalai din nastere) 2. barbati din toata tara ,fugiti de moldovence ca dracu de tamaie (curve din nastere)3, patroni din toata tara daca vreti o amanta ieftina si buna de sex ,angajati moldovence, indicat se fie maritata

    7
    4

  • agagasd pe 24 Iun 2012, 00:34
    femeile

    CU RVA ramane CU RVA pana moare!!!!!

    10
    3

  • FLORIN pe 14 Iun 2012, 18:13
    Concluzie

    Adevarul e ca unora le este foarte usor sa judece pe altii,dar tare as vrea sa vad care dintre voi,daca a-ti cunoaste o tipa,sau un tip delicios,care ar arata foarte bine si ar fi dispus(a),sa faca sex,voi a-ti sta cu mina la ochi si a-ti refuza politicos.Eu personal stiu ca sint pe lumea asta si persoane integre,serioase,fidele,care exclud din viata lor aventurile,dar din pacate mai tot timpul ne lovim si de exemple negative,de genul celei din povestea publicata.Eu consider ca atita timp cit o femeie sau un barbat ajunge sa apeleze la serviciile sexuale ale:sefului,amicului,vecinului de la et.4,vecinului de la parter,etc-inseamna ca acea persoana nu da 2 bani pe partener si ca ori de cite ori va avea ocazia si va intilni pe cineva sexos,va ceda,si va uita de sentimentele partenerului,sub pretextul-iubi,a fost o greseala,o slabiciune,promit ca nu mai fac,etc-ei acea persoana nu prezinta garantie si pe vorba ei nu poti merge nici pina la wc.Acest comportament nu se numeste AVENTURA ci PROSTITUTIE IN FAMILIE.

    3
    2

  • radu pe 20 Feb 2012, 08:58
    mda

    Poi daca ai place pla ce fel de scapari sant astea cum ar fi ca toate femeile casatorite sau ne ,sa aiba scapari la pla pai barbactu ala e prost rau eu te luam si iti dadeam foc la par siti spuneam ca am avut o scapare si ca e ok:) Sant casatorit de 12 ani nu mi am inselat sotia niciodata si nici ea pe mine Dar ce sa faci curva e curva pana moare

    9
    1

  • ana pe 7 Dec 2011, 16:02
    felicitari pentru curaj doamnei

    a fost o nebunie ,probabil ca a vrut sa vada cum este cu altul sau poate ca stia ca nu este bine dar se simtea bine cu el , bravo ei in viata trebuie se le facci pe toate .poate ca daca nu era nasu o incerca cu altul sa vada cum este curiozitatea, orice femeie este curioasa cum este cu altcineva numai ca nu au curJUL SA O FACA .felicitari pentru curaj

    3
    10

  • alecsa.baby pe 26 Nov 2011, 20:23
    pf...

    ce sa zic ma bucur ca ai avt curaj sa scrii despre ce ti sa intamplat...nu te judec si sincera sa fiu nu prea imi pasa doar o singura intr am...mai sus ai scris ca va iubeati dar cum? din moment ce ai lasat alt barbat sa te atinga sa te sarute....poate el te iubea. Nu sunt casatorita de f mult timp...dar sotul meu este tot ce am mai bun si mai scump pe lumea asta...Imi pare rau ptr tine;)

    14
    0

  • Rodias Investigatii pe 21 Nov 2011, 17:04
    profilaxie

    toate episoadele delicate nu ar avea loc daca a-ti apela din timp la o Agentie de Detectivi ... ar fi bine pentru toata lumea !!!

    3
    3

  • Rodias Investigatii pe 21 Nov 2011, 17:04
    profilaxie

    toate episoadele delicate nu ar avea loc daca a-ti apela din timp la o Agentie de Detectivi ... ar fi bine pentru toata lumea !!!

    2
    2

  • ioana pe 4 Nov 2011, 18:32
    bravo fata

    esti o penala...rau a facut ca nu i-a spus sotiei si sa te de-a afara din firma si din familie. mai bine nu scote-ai nici o vorba si taceai din gura...asta ce e ? o lauda ?? a profitat de tine, ...imi pare rau ca te judec...

    4
    1

  • aamariee pe 4 Sep 2011, 20:47
    ..

    trebuie sa te aplaudam pentru asta ?

    8
    1

  • matrimoniale.ro pe 22 Iun 2011, 11:50
    aici nasul

    Ma ofer sa mai cunun 2-3 cupluri vara asta...

    13
    5

  • lorena pe 1 Iun 2011, 21:15
    trist

    Cazul fetei din poveste nu e singurul, si femeile, si barbatii inseala cand ceva nu merge bine intr-o relatie. Poate fata nu a stiut ce vrea, nu a fost sigura de sentimente, poate a facut-o din interes, ghinionul ei este ca a fost "prinsa". Asta ca nu a stiut sa ascunda cum trebuie relatia. Sunt total impotriva acestor lucruri, am inteles ca s-a intamplat o data hai sa zicem exagerat "inconstient si purtat de val" dar a doua oara de ce? La fel ca si sotul ei as fi procedat sa fiu in locul lui, si mie mi se pare o greseala de neiertatt mai ales daca se repeta, iar daca deciziz divortului nu ar fi fost luata la tim, barbatul cu siguranta ar mai fi fost inselat. Pentru el imi pare rau nu pentru ea, ea isi mai gaseste altii

    6
    2

  • ElleyBelly pe 10 Apr 2011, 03:18
    :|

    Cred ca incetul cu incetul o luam razna. Curvasarie pe fata, si vorbim ca si cum totul e ok. "Prima oara dupa ce m-am culcat cu patronu, nu o fost tradare or fost scapare" CEEEEEEEE?? Daca toate femeile are fi ca tine, barbati toti s-ar intoace pe invers

    22
    2

  • ElleyBelly pe 10 Apr 2011, 03:14
    :|

    Cred ca incetul cu incetul o luam razna. Curvasarie pe fata, si vorbim ca si cum totul e ok. "Prima oara dupa ce m-am culcat cu patronu, nu o fost tradare or fost scapare" CEEEEEEEE?? Daca toate femeile are fi ca tine, barbati toti s-ar intoace pe invers

    16
    0

  • asdfgh pe 28 Mar 2011, 18:36
    raiting si atat.....

    am citit comentariile si vad ca nimeni nu-si da seama ca articolele astea sunt inventate. de ce ? pt a rezista pe piata revista si site-ul respectiv. unii mai si intra in polemici:)). pfff.....doamne...

    11
    0

  • edera pe 28 Mar 2011, 17:01
    raspuns pt Bogdan

    Dragule ,sa inteleg ca ai fost foarte indragostit de fetele din Vrancea si totodata dezamagit,dar nu te poti pronunta atat de vulgar ,generalizand chiar!!! Atentie la ceea ce scrii! Sunt vranceanca si chiar nu mi-am inselat sotul si grija mare ce vorbesti! Poate tu ai fost cam legat la ochi ,nu crezi ca e mai bine sa te trezesti? Concluzia este:accepti sau lasi ! Dar tu te-ai lasat dus ! Sa ai succes la fete bune!

    4
    4

  • Georgeta pe 28 Mar 2011, 12:00
    Omul din greseli invata

    A gresi e omenste...dar e mai bine sa nu gresesti. Sunt lucruri care pur si simplu nu se fac,nu fiindca ar fi interzise de Biblie sau de moral sau de cine stie ce lege ci fiindca iti aduc tie sau celor din jur dureri nebanuite.Orice placere 'interzisa' se plateste mai devreme sau mai tarziu. Daca ai cel mai mic dubiu ca lucrul pe care il faci nu-i bine atunci nu-l face.Placerea de moment tine foarte putin in schimb consecintele pot tine o viata. FOARTE RAU e ca daca tot a cedat in fata instinctului n-a luat absolut nicio masura,macar sa nu-si fi pierdut controlul acolo unde putea fi descoperita. Eu mi-am invatat lectia la 17 ani.As fi putut sa n-o fac, ii iubeam pe amandoi ceva imi spunea sa nu il insel pe cel cu care eram impreuna chiar daca incepuse sa devina indiferent iar celalalt parea un vis implinit. Dar am fost pregatita sa pierd totul.Am inselat ,a fost minunat -dar nicicand nu m-am simtit mai 'goala' sau folosita chiar daca persona respectiva s-a purtat impecabil cu mine, am regretat din prima clipa.Asa am invatat ca altul nu inseamna mai bun chiar daca e mai destept,iubitor,rafinat,etc si sa-mi ascult inima si mintea.Daca aceste doua spun 'nu' atunci instinctele n-au decat sa taca :)).Azi am doi copii minunati cu cel pe care l-am inselat,dragostea e la fel de puternica dar cicatricele sufletesti au rams deschise si la mine si la el. A fost' un rau necesar 'experienta pe care am avut-o ,desi nu a fost una tragica dar v-o impartasesc ca voi sa invatati din ea.Nu merita sa inseli nici/chiar daca e frumos si totul se termina cu bine.

    8
    1

  • Dani pe 28 Mar 2011, 11:56
    NUUUUU

    Nu o mai dati mai cu "orice om greseste si invata din greseli". Trebuia si ea sa invete din greselile altora nu sa le repete si ea. Si sunt convinsa ca daca a povestit asta, nu a facut-o ca sa invete altcineva din greselile ei, ci a facut-o pur si simplu din lipsa de ocupatie. Nu am decat un cuvant pt ea: "CURVA"!!!

    14
    2

  • arianna25 pe 27 Mar 2011, 23:45
    wou

    suntem oameni si toti gresim...nu avem dreptul sa o criticam..fiecare om greseste in viata asta..din greseli invatam multe..

    13
    6

  • amalia74 pe 27 Mar 2011, 23:13
    Mdaaa

    ..Nu pot spune decat un singur cuvant: PENALA !!!

    13
    2

  • pitica_gargaritza pe 27 Mar 2011, 23:13
    e culmea

    ca orice femeie si ca orice barbat cand aflii ca esti inselat divortezi pentru ca sper ca nu ati uitat vb aia din popor:ce tie nu iti place altuia nu i face:imi pare rau ca exista astfel de femei mai bine nu iti bate joc de cineva dai pace sa isi gaseasca adevarata dragoste

    6
    1

  • andreea pe 27 Mar 2011, 23:04
    sal

    Nu sant de acord cu ceea ce a facut individa pentru ca trebuia sa si dea seama ca si asuma anumite riscuri dar hai sa nu o judecam ca nu santem noi in masura , Fiecare greseste mai mult sau mai putin. Inca o data dam dovoda ca santem o tara de oameni inculti care nu stim decat sa jignim, prindeti si voi ce trebuie nu aruncati cu pietre.

    13
    2

  • alina pe 27 Mar 2011, 22:18
    aiurea

    nu se lauda.ea spune ca sa nu faceti si voi la fel.numai la critica va pricepeti

    10
    2

  • Bogdan pe 27 Mar 2011, 21:19
    Pt Dana

    Dupa cum scrii si sari ca arsa cred ca esti din Fucksani. Si inca ceva - pe langa parasute sunt si profitoare. Mint, inseala si sunt parsive.

    8
    7

  • Aliana pe 27 Mar 2011, 20:28
    Mda...

    Esti o curva!!!

    16
    4

  • Dana pe 27 Mar 2011, 19:47
    Pentru Bogdan

    Draga Bogdane,te-as ruga mai intii de toate sa-ti dai seama la ce scrii,ca se vede clar ca mintea la tine se cam egaleaza cu zero...si daca pe tine te inconjoara doar "parasute" asta nu inseamna ca toate sunt la fel.....;-) cum se mai spune не суди по себе )))

    8
    4

  • Bogdan pe 27 Mar 2011, 19:01
    Buhuhuuu

    Qud erat demonstrandum. Moldovencele sunt parasute. Si unitatea de parasutiste e in judetul Vrancea.

    7
    24

  • Iolanda88 pe 27 Mar 2011, 18:56
    :))))

    Si stii ce e mai grav? Ca te mai si mandresti cu asta! Nu pot sa pricep cum de mai poti sa te mai si lauzi?! Exista doua tipuri de femei: Doamne...si Doamne fereste! ;)

    23
    2

  • me_eva pe 27 Mar 2011, 15:38
    asa si?

    saracuta de tine, vaiii.... oricum e atat de clasica povestea ca m-am plictisit.

    10
    1

  • reallife pe 27 Mar 2011, 00:23
    cam greu sa treci peste asa ceva

    eu credeam ca numai barbatii se aprind atat repede .

    8
    1

  • BitterDevil pe 26 Mar 2011, 23:43
    mda

    cred ca inceputul trebuia sa sune "Dear Penthouse..." hai ca sunteti terminati cu asemenea subiecte

    5
    2

  • IceLady2557 pe 26 Mar 2011, 23:36
    Aoleuuu

    un comportment foarte prost...sa-ti inseli solut chiar la primele zile de la casatorie...urasc asa persoane. Si ce ma rog a dobindit fufa aia?divort...

    11
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod