Poveste adevărată: "Am acceptat să fiu înșelată, acum accept și boala pe care mi-a dat-o"



Acum mi-a rămas un singur gând care mă însoțește în viață: să apuc să-mi văd fiica cât mai mult timp. Mă îngrijesc, urmez tratamentul cu religiozitate, fac orice ca să-mi pot crește fiica cât mai mult și să fiu alături de ea. Aș vrea, evident să ajung s-o văd la casa ei, dar nu-mi poate nimeni garanta asta. Este prețul pe care trebuie să-l plătesc pentru că în urmă cu ani de zile am fost lașă și am crezut că lucrurile nu sunt atât de grave și că nu voi putea să supraviețuiesc singură, cu un copil.


Viața mi-a demonstrat în cel mai dur mod cu puțință nu numai că sunt capabilă să supraviețuiesc singură cu un copil, dar și că poți duce mult mai multe decât crezi, chiar și atunci când nimeni nu ți-e alături ca să te sprijine.

Sfatul meu, pentru toate cele care citiți acest site, și acceptați de multe, ori, din diverse motive, să fiți înșelate sau să rămâneți într-o căsnicie sau relație în care lucrurile nu sunt OK, este să fugiți unde vedeți cu ochii. Nicio dragoste nu trebuie plătită cu viața.

 
Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adina pe 8 Mai 2015, 10:33
    ramai sau pleci?

    Grup de sprijin si consiliere, in Bucuresti, pentru femei si barbati aflati in relatii disfunctionale, toxice si/sau abuzive, care vor sa afle cum pot iesi din cercul vicios care le afecteaza viata.Inscrieri si detalii la dragoste.dependenta@gmail.com

    0
    0

  • rick pe 2 Nov 2014, 13:39
    ptr anonima

    ai tot respectul meu ca ai stiut sa ai grija de tine si sa pleci inainte de a fi prea tarziu. cat despre boul de ex sot...da l dreacu, oricum e vai de soarta lui cu toti banii stransi de voi si cu apartamentul luat. daca aveai un avocat mai bun sau traiai intr o tara civilizata, nu s ar fi intamplat asa ceva. dar...e romania!!!

    1
    0

  • anonima pe 27 Oct 2014, 15:41
    Am avut curaj sa renunt la 15 ani de casatorie..nu i-am gresit cu nimic

    Ar fi putut sa fiu eu in situatia ei …cu diferenta ca el a contactat virusul hepatita B,,,, iar eu am renuntat la timp ..cu toate ca copilul avea un an si jumatate,,,eram in ultimul an la facultate, casa a ramas a lui ,,pur si simplu ne-a dat afara din casa, chiar daca el avea unde sa stea (se mutase cu persoana respectiva) …si a plecat si cu banii stansi de noi 40000 dolari (2003)

    2
    1

  • je pe 27 Oct 2014, 09:28
    taur in calduri

    barbati imputiti....nu ii inteleg pe imbecilii astia care nu stiu sa-si vada de familiile lor, de ce se mai insoara? ca sa-i nenoroceasca si pe altii (sotie, copii etc)? barbatii de genul asta ar trebui sa fie singuri toata viata si-apoi n-au decat sa umble din floare in floare. Un barbat care-si iubeste familia, in primul rand si-o protejeaza de pericole!

    3
    0

  • rick pe 26 Oct 2014, 01:28
    o femeie curajoasa

    orice as scrie n ar avea sens. nu ti pot spune decat sa ai curaj in continuare si sa te bucuri de fiecare zi pe care Dumnezeu ti o da. nu te pot judeca, soarta te a izbit si asa serios...ai grija din greseala sa nu ti infectezi si copilul. cat despre cel care ti a fost sot....nu te a meritat si sper macar sa fi regretat raul enorm si impardonabil pe care ti l a facut.

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod