Petrecerea burlacitelor

Petrecerea burlăciţelor: idei pentru o seară memorabilă

Trebuie să organizezi petrecerea burlăciţelor pentru o prietenă bună, dar eşti în pană de idei? Primul lucru de care trebuie să ţii cont este legat de preferinţele viitoarei mirese!
Nu te gândi la ceea ce-ţi place ţie, ci consultă-te cu toate prietenele apropiate invitate la petrecerea burlăciţelor pentru a găsi cele mai bune idei pentru o seară memorabilă. Pentru a atinge acest ţel trebuie să ţineţi cont întocmai de gusturile viitoarei mirese, deoarece petrecerea este organizată în cinstea ei şi vreţi ca ea să fie în culmea fericirii cu surpriza pe care i-o veţi face.


Cine organizează petrecerea burlăciţelor?


De regulă, petrecerea burlăciţelor este organizată de prietenele apropiate ale viitoarei mirese care o cunosc cel mai bine. De asemenea, fiecare contribuie la achitarea notei sau a altor surprize/cadouri pe care le faceţi împreună viitoarei mirese.



Când se face petrecerea burlăciţelor?


Chiar dacă tradiţia spune ca aceasta să fie făcută cu o seară înainte de nuntă este de preferat să o organizaţi cu o sapătămână înainte, deoarece astfel distracţia este garantată şi viitoarea mireasă va fi relaxată, fără gândul că trebuie să fie odihnită pentru ziua cea mare.

 

Idei pentru petrecerea burlăciţelor

 

Chiar dacă nu există o regulă clară în privinţa organizării acestei petreceri şi are legătură cu preferinţele viitoare mirese, iată câteva idei care te pot ghida în a face cea mai bună alegere:

1. Ţinute la fel, o locaţie memorabilă


Aceasta este una dintre cele mai amuzante idei pe care o poţi aborda în funcţie de gusturile miresei. De la tricouri până la fuste sau diademe pot să existe atât de multe opţiuni, însă totul trebuie stabilit în aşa fel încât mireasa să se simtă în largul ei cu ţinutele pe care le abordaţi.
Dacă este genul mai excentrică atunci poţi să adaugi ceva distinctiv pentru ea, un fel de voal scurt pentru cap, o diademă sau o eşarfă cu "bride to be" sau "miss mireasa 2016". Tricourile simple negre şi inscripţionate cu mesaje speciale pentru mireasă pe care să le purtaţi voi pot să fie o soluţie bună şi nu foarte costisitoare, iar pentru mireasă să alegeţi un tricou alb.  

În aceste ţinute puteţi să străbateţi mai multe cluburi preferate de mireasă, să petreceţi într-un parc improvizând un picnic sau să alegi un loc care are o însemnătate foarte mare pentru mireasa în devenire.


2. Cu rucsacul în spate şi la munte


Poate să fie o aventură memorabilă dacă vă strângeţi câteva prietene apropiate şi mireasa pentru a face o escapadă de weekend la munte, făcând o rezervare într-un loc frumos. Dacă ştii că mireasa iubeşte aceste escapade atunci cu siguranţă că ideea o va încânta la nebunie.
În plus, nu-i divulgi nimic legat de locaţie, îi spui doar să-şi pregătească un rucsac cu câteva lucruri necesare.


3. Cu cortul la mare


În schimb dacă mireasa este fascinată de mare, o idee excelentă ar fi să rezervaţi câteva camere pentru a petrece un weekend la mare. Sau, o idee şi mai bună ar fi să mergeţi cu corturile dacă ştii că mireasa este mai hippie. Petrecerea va fi garantată, deoarece nimic nu poate să fie mai eliberator decât să dansezi în picioarele goale pe nisip şi să fii alături de prietenele tale preferate, bucurându-te de ultimele zile de burlăcie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod