Pe ce criterii iti alegi partenerul

Barbatul perfect este visul oricarei femei. Este adevarat ca, de fiecare data cand te indragostesti, ai impresia ca l-ai gasit pe "el", insa acest lucru se poate schimba foarte usor, la urmatorul.
Barbatul perfect este visul oricarei femei. Este adevarat ca, de fiecare data cand te indragostesti, ai impresia ca l-ai gasit pe "el", insa acest lucru se poate schimba foarte usor, la urmatorul. Asa cum noi, femeile, trebuie obligatoriu sa avem un set de... accesorii intotdeauna bine pus la punct - si aici nu ma refer neaparat numai la cosmetice, haine etc - asa si barbatul de langa noi sau barbatul la care visam trebuie sa se ingrijeasca sa aiba o trusa completa... pentru succes in dragoste.

Sunt 10 lucruri pe care trebuie sa le ochesti din prima atunci cand iesi cu un barbat. Nu spun ca aceste criterii trebuie sa fie probele de evaluare pentru potentialul tau iubit, dar pot fi aspecte pe care trebuie sa le observi, sa le analizezi si sa le retii.

Un barbat in costum, este un barbat cu prestanta...


Asadar, este important ca pretendentul tau sa aiba cel putin un costum. Trebuie sa recunosti ca atunci cand vezi un barbat imbracat in costum, te gandesti imediat ca are o functie importanta. Mergand mai departe, o functie importanta ocupata de iubitul tau, iti da siguranta de care ai nevoie.

Agenda eleganta, cheia succesului


Mergand pe aceeasi linie si pastrand registrul, agenda este foarte importanta. In afara faptului ca asa vei avea certitudinea ca iubitul tau este un tip organizat, efectul pe care il va avea acest accesoriu in cazul in care va merge la un interviu de angajare va fi cel scontat.

Cat mai multe cravate si curele...


Daca sifonierul lui este plin cu astfel de accesorii, ai certitudinea ca este un tip preocupat de infatisarea lui. Poate ca nu are foarte multe camasi sau costume, insa daca stie sa-si aleaga si sa-si asorteze corect camasile si cravatele, cei din jur isi vor imagina ca are un arsenal in dresing. Iata cum am revenit, iarasi, la prestanta...

Te-ai gandit vreodata ca iubitul tau trebuie sa-si cumpere palarii?


Ai facut bine ca nu te-ai gandit, pentru ca el trebuie sa le aiba deja... Pentru un look casual, trendy, glamour, de club, palariile i se potrivesc de minune. Au revenit foarte tare in moda in ultimele sezoane, iar acest aspect iti da certitudinea ca iubitul tau este un trendsetter.

Parfumurile: clar se ingrijeste!


La acest lucru te gandesti, nu-i asa? Ei bine, nu mirosul este cel mai important lucru, ci numarul parfumurilor pe care le are. Specialistii spun ca cel putin trei... Gandeste-te ca va mirosi la fiecare intalnire altfel, iar acest lucru te va face sa-l iubesti si mai tare.

Ii place muzica, este un romantic


Iar daca mai are si un instrument muzical in casa, fie el si pe post de mobila, te va cuceri, sunt sigura. Fie ca va servi ca punct de plecare intr-o discutie, fie ca iti va face o dedicatie, fie ca veti incerca sa invatati impreuna, o chitara, un pian, o trompeta sau o vioara, sunt obiecte pe care iubitul tau trebuie sa le detina. Ei, iti suna bine, nu-i asa?

Unelte... este intreprinzator


Se sparge o teava, se strica broasca de la usa sau in baie, ai probleme cu scurgerea, nu-i nimic, iubitul tau trebuie sa gaseasca o solutie... Cand a gasit-o trebuie, obligatoriu, sa aiba si cu ce sa o puna in practica. Deci, da, pretendentul tau trebuie sa fie dotat cu un set de scule pentru situatii nepravazute. Doar nu te gandeai ca o sa le rezolvi singura?

Si barbatii trebuie sa cumpere lumanari decorative


Te invita la cina si iti tranteste o farfurie de mancare pe masa... E urat, nu? Dar, daca masa ar fi decorata cu lumanari frumos colorate, completand lumina difuza pe care intentionat o are in camera? Ar fi mult mai bine, nu? Evident, observa de la prima intalnire daca are acest obicei, pentru ca, de ce sa nu recunoastem, atmosfera este foarte importanta intr-o relatie.

O patura pentru noptile fierbinti


Ti se pare o idee total nepotrivita, mai ales daca ne luam dupa temperaturile de afara. Ei bine, in dragoste nu este asa. Gandeste-te cat de folositoare ti-ar fi dupa ce ai iesit din dus, dupa o noapte de dragoste... Asa-i ca te apuca frisoanele? O are... deci se gandeste la confortul tau.

Este un bucatar desavarsit


Acest lucru poate fi foarte usor remarcat daca bucataria lui este dotata cu tot felul de condimente, dintr-o paleta cat mai variata. Este clar, daca situatia sta astfel, nici nu te mai intereseaza ca mancarea pe care ti-o serveste a fost cumparata, gata facuta, de la supermarket.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mircea pe 16 Aug 2010, 08:52
    ridicol

    Bucatar desavarsit, in costum , cu agenda, parfumat, care canta la trompeta...evantual imbracat in bretele, reapara si o clanta, priza sau un robinet... Doamne, e incredibil ce scrie aici, oare poate sa creada cineva in asemenea criterii? Si daca exista, e unul la un miliard. Iar restul feleor ce fac? Cateva dintre voi a-ti si postat deja nemultumirea voastra. - primele 4 puncte apartin unui manager, foarte atent la cum se imbraca, ocupat la care ii suna telefoanele in continuu; are bani dar nu are timp de tine..., caci e obesdat de cifre si intalniri. - apoi cand un trup frumos ar iesi de la dus de ce i-ai oferi o patura? Amintiri din cazarma? Eu i-as oferi un halat de baie alb si pufos...si cativa pupici!

    1
    0

  • anca pe 14 Aug 2010, 14:06
    ..

    mi se pare o prostie...

    0
    0

  • Rox pe 13 Aug 2010, 23:20
    ...

    ce prostii... lucrurile astea nu le poti vedea din prima. si nu sunt criteriile pt un partener perfect.

    0
    0

  • Irina pe 13 Aug 2010, 21:52
    Sotul meu este exact asa

    Descrierile de mai sus imi carcaterizeaza sotul! Este un om minunat, iar implinirea mea cea mai mare este mariajul nostru! Acum , nu toata lumea are acelasi gusturi! Fiecare e liber sa isi traseze dorintele! Multa bafta!!

    0
    0

  • raquel pe 13 Aug 2010, 21:47
    vrajeala

    sunt barbati care disimuleaza ca ar avea calitati pe care in realitate nu le au...dar cand descoperi adevarul, deja esti ''prinsa'' intro situatie, din care poti iesi mai greu... eu cred ca nu ai retete care sa-ti asigure succesul, e ca o loterie, trebuie sa ai noroc sa intalnesti un om cu caracter...restul vine de la sine.

    0
    0

  • cristina pe 13 Aug 2010, 11:53
    mda

    Nu asa arata barbatul perfect pentru mine.Sunt superficiale lucrurile prezentate aici.

    0
    0

  • maria pe 13 Aug 2010, 09:45
    de

    da cum sa nu asa ar arata opusul barbatului perfect pentru mine

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod