”O prietenă mi-a recomandat o platformă unde poți vinde content sexy cu tine”. Povestea Sandrei, concediată din cauza COVID-19

”Sandra” are 28 de ani și până acum aproape două luni era chelneriță la o cafenea din Centrul Vechi. A fost concediată când a început carantina și s-a văzut nevoită să facă rost de bani. Aceasta este povestea pe care ne-a trimis-o ieri.
Numele meu este ”Sandra” și pentru că am prea mult timp în momentul de față, m-am gândit să relatez o întâmplare recentă, cu gândul că poate și istorioară mea va apărea la voi pe site. Așa cum și eu la rândul meu citesc articole făcute de voi despre anumite persoane, care mă inspiră și mă ajută să-mi continui viață mea de zi cu zi, poate alte cititoare, la rândul lor, vor avea ceva de învățat din asta. 


Am fost concediată din cauza pandemiei


 
Eram chelneriță la o cafenea din Centrul Vechi, unde am fost angajată în mare parte pentru felul în care arăt. Proprietarul mi-a spus că o să mă angajeze din nou când se vor anula restricțiile, dar nu e tocmai un om de cuvânt de felul lui.
 
Dacă apare o fată mai drăguță și eventual mai tânăra decât mine, cel mai probabil îmi va ocupă locul. Eu am 28 de ani și, orice ați spune, sunt oameni care te consideră bătrână la această vârstă.
Finanțele nu au fost tocmai grozave în această perioadă, mai ales că existența mi-o câștigăm mai mult din tipsuri decât din salariu.
 
 

Așa am început să cercetez ce poți face că să faci bani rapid, dar totuși fără să ieși din casă.

 
 
În plus, cine face angajări în perioada asta când foarte multe companii și-au concediat angajații? Să lucrez de acasă e no-go, diplomele mele presupun deplasare și muncă de teren - asta dacă aș găsi un job în domeniul în care am studiat (Sociologie și Asistență Socială).
Deci trebuia să fie ceva “freelance”...

 

O prietenă mi-a recomandat o platformă unde poți vinde content sexy cu tine.

 
 
Practic, trebuie să faci rost de cât mai mulți urmăritori care se abonează la exclusivitatea contentului tău. La ea, face sens, pentru că are peste 10K de urmăritori pe Instagram. Așa, doar prin câteva postări, o bună parte dintre urmăritorii ei s-a mutat pe platform menționată (onlyfans). Mie mi-a surâs ideea, adică bani de buzunar făcuți foarte ușor, mai ales că nu mă deranjează să mă pozez sau să fac filmulețe cu mine. Din contra, chiar mă încânta să știu că sunt bărbați care se satisfac în timp ce se uită la mine. Însă problema mea constă în faptul că eu nu am 10K de urmăritori pe Instagram pe care să-i mut de colo colo, așa că am început să mă interesez unde aș putea găși potențiali urmăritori. 
 

Cu grupurile de Facebook n-am avut mare succes, așa că m-am gândit să-mi creez conturi pe site-uri cunoscute de sugar dating.

  
În mintea mea, dacă un bărbat plătește un abonament pe un astfel de site doar că să stea de vorba cu femei, în ideea că POATE se vor întâlni când s-o termina nebunia cu pandemia, m-am gândit că la fel de bine ar plăti și pentru a avea acces la ceva… mai incitant.
 
Problema e că a fost cam time-consuming să găsesc interesați, pentru că nu am putut posta în descrierea de profil linkul meu, așa că a trebuit să stau de vorbă cu fiecare în parte.
În doar trei zile aveam deja vreo 50 de “abonați”, majoritatea culeși de pe sugardaters. Nici nu a trebuit să-i contactez eu măcar, pentru că de îndată ce profilul meu a fost aprobat, am fost asaltată cu mesaje care mai de care.
 

Majoritatea bărbaților era 35+, apoi vreo câțiva perverși de 40+

 
Unul dintre ei mi-a atras atenția pentru că arată tinerel, așa cam ca și mine, locuia tot în București, așa că m-am gândit că poate asta e colacul meu de salvare: să mă combin cu un bărbat potent financiar, care să mă întrețină pe perioada asta și după ce s-o termina pandemia, mai vedem noi.
 
 

Am găsit o soluție să ne întâlnim în vremea restricțiilor


 
Ne-am dat frumos întâlnire la un magazin alimentar, că să vedem cam cum stă treaba, dacă în continuare ies aceleași scântei. Am ajuns în parcarea magazinului la ora stabilită - 10 dimineața - și nu reușeam să-l reperez. Și asta doar pentru că cel cu care mă așteptăm să mă întâlnesc, nu arată deloc a 28 de ani, ci de fapt avea doar 18 ani.
 
De când ești sugar daddy la 18 ani? îmi venea mie să-l întreb.
Lângă el, mai degrabă arătăm eu a sugar mama. Adică nu am nimic împotriva să fii sugar daddy la 18 ani, dar nu cu banii tatălui tău. În orice caz, am acceptat să-mi plătească cumpărăturile și l-am încurajat să se aboneze la profilul meu de poze și filmulețe sexy. Adică…de la mine nu vei primi mai mult decât atât.
 
Cam asta-i treaba cu online datingul, nu știu cum lumea are în general experiențe atât de plăcute când merg la întâlniri cu oameni pe care-i cunosc pe net. Nu știi niciodată ce se ascunde în spatele unor fotografii. 
 

Asta a fost tot. El s-a abonat la profilul meu, însă doar atât. Eu am de gând sa ies cu cineva care abia a trecut de pubertate. Am mai avut încă două întâlniri ”neortodoxe” de atunci, dar de asta o să vă povestesc cu altă ocazie.

Voi continua să fac asta și după pandemie! Pentru că îmi place pentru ca există și promisiuni de călătorie de îndată ce se deschid granițele. În teorie, nu vor fi doar întâlniri pentru plăceri carnale.
 
Această poveste ne-a fost trimisă pe adresa redacției de ”Sandra” (nu acesta este numele ei real, dar îi respectăm dorința de a nu-i divulga identitatea).
Dacă și tu ai experiențe pe care vrei să le împărtășești, ne poți scrie pe redacție@eva.ro.
 
 
 
 
De Eva
eva
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sabina pe 22 Ian 2024, 23:11
    Detalii

    Mai multe detalii

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod