O iubire neimpartasita...

Nu am reusit niciodata sa inteleg sentimentele de dragoste pe care le-am simtit de-a lungul timpului. Nici nu mi-am dorit vreodata sa le "despic", pentru ca pierdeam frumusetea si profunzimea momentului si...

Nu am reusit niciodata sa inteleg sentimentele de dragoste pe care le-am simtit de-a lungul timpului. Nici nu mi-am dorit vreodata sa le "despic", pentru ca pierdeam frumusetea si profunzimea momentului si totul se transforma in ratiune, iar "simtirea" se diminueaza.

Este minunat sa fii indragostita... Imi amintesc de primii fiori pe care i-am simtit in gradinita. Imi placea foarte mult de un coleg din trupa de teatru. Il chema Alexandru (nu ca ar conta numele) si juca rolul unui print, iar eu, cine puteam fi decat printesa lui. Mi-a impartasit sentimentele vreo trei luni, pana mi-a lasat un semn zdravan pe fata, dupa ce m-a sarutat cu patima... din dragoste. Parintii m-au "obligat" sa rup legatura cu printul "derbedeu" si asa am invatat ca dragostea lasa semne... atat in suflet, cat si pe obraz.

De fiecare data imi amintesc cu drag de printul meu de la cinci ani, care m-a iubit din prima clipa si mi-am imaginat ca asa va fi mereu.

Va veni un alt print, care ma va iubi, fara sa-si puna intrebari, fara sa fie confuz sau sa ma raneasca. Insa, in dragoste, nu intotdeauna este cum iti doresti, pentru ca, de multe ori, dragostea merge mana-n mana cu suferinta.

Fiecare dintre noi a avut deziluzii, relatii esuate, dar parca iubirile neimpartasite sunt cele mai crunte. "'Te-ai indragostit de cine nu trebuia. O sa iti treaca! Ai sa vezi! Imediat ce intalnesti pe altcineva, care poate, de data asta, iti va merita dragostea', asa ma dojenea o prietena acum trei luni", imi spune Daria. I s-a intamplat sa se indragosteasca, cum se intampla multora. Nu din prima clipa, ci dupa vreo doua saptamani de cand l-a cunoscut. Pana aici, nimic anormal.

"M-am indragostit de spiritul lui liber, de lucrurile nebunesti, dar in acelasi timp gingase, pe care le facea", isi aminteste Daria. "Nu a fost nimic premeditat, sentimentele mele de iubire au venit de-a valma, dar fara sa ma bulverseze. Simteam ceea ce nu am mai simtit de mult timp: fiori, gol in stomac, iar ritmul batailor inimii crestea pe zi ce trecea.
Era placut, de fapt, inca mai este, pentru ca nu au disparut acele sentimentele".

Daria intalnise, in sfarsit, o persoana care ii impartasea pasiunile si mai mereu pareau sa fie pe aceeasi lungime de unda. "Era mai mult decat placut sa petrec timpul cu el, fie sub cerul instelat, la un film, in ploaie sau intr-o plimbare nocturna prin parc. De fapt, nici nu conta unde eram, conta faptul ca eram impreuna. Si lui ii placea de mine, dar nu indeajuns, se pare", marturiseste Daria, iar pe fata senina se asterne brusc tristetea, iar ochii incep sa se umple de lacrimi.           

"Poate am facut o miscare necugetata, dar asa am simtit in momentul respectiv", continua Daria, cu vocea tremuranda. "I-am trimis un mesaj pe telefon, lucru pe care nu l-am facut niciodata niciunui baiat. I-am spus doar atat: 'Imi placi mult...'. O parere onesta, pe care am considerat ca ar trebui sa o impartasesc lui. Reactia lui? Mi-a marturisit ca s-a speriat.
Dar cine sunt eu sa ii judec reactia?", se intreaba, retoric, Daria, cu lacrimile siroind pe fata. A crezut ca sentimentul e reciproc si chiar era, partial, daca pot spune asa.

"Mi-a spus ca si el ma place, dar este confuz in sentimente. Nu stie cum sa reactioneze! Am simtit cum cerul cade pe mine si lumea se sfarseste. Cum mi se poate intampla asta? Cu ce am gresit? De ce dragostea trebuie sa fie atat de complicata? Poate daca imi spunea ca nu simte decat amicitie pentru mine, ar fi fost mau usor de suportat, desi nu cred. Imi este foarte greu sa suport nesiguranta, mai ales a celui de care am inceput sa ma indragostesc.

Uneori imi spun ca ar fi trebuit sa nu trimit acel mesaj, poate lucrurile decurgeau altfel, fara sa para 'fortate' de un mesaj, care, pana la urma, a fost unul sincer", isi spune Daria, cu o voce aproape stinsa, parca fara sa vrea sa o aud.

"Dar ma gandesc", continua ea, "ca regretele nu isi au rostul. Poate ca are nevoie de timp sa realizeze ce ar putea pierde daca isi 'reneaga' sentimentele pentru mine.

Tot ce pot spune e ca sentimentele neimpartasite dor, ma secatuiesc de lacrimi si puteri. Imi suna in cap vorbele prietenei mele care imi spunea ca o sa imi treaca si poate voi intalni pe cineva care sa imi merite dragostea...

Dar daca aceaste sentimente neimpartasite ma vor urmari de acum incolo sau daca il vor urmari pe el? In aceste momente, cred ca se potriveste zicala 'Timpul le rezolva pe toate!', dar intrebarea care imi vine in minte e 'In favoarea cui?'".

Citesc pe fata Dariei o urma de speranta... As vrea sa ii spun ca va fi bine, dar cuvintele imi raman in gat. "Stii ce imi doresc?", continua ea. "Sa pot rosti cuvantul 'fericire', fara sa sune fals. Imi doresc sa il simt".  

 

Comentarii (31)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pisi-a-lu-florin pe 29 Mai 2012, 19:37
    NU!

    ...si sa stii, florin23, ca iubirea nu e intotdeauna impartasita, dar sunt sigura ca in viitor iti vei gasi pe cineva mai potrivit. Nu-ti fa griji! Viata merge inainte...

    1
    0

  • Florin23 pe 29 Mai 2012, 16:38
    Da!

    te iubesc. sper ca nu mai esti suparata pe mine...te doresc, te amor pisico, vreau sa fii a mea! cand ne spargem si ne tragem de par, tu ma tragi de ... cioc si eu de... par din cap... te iubesc, fara tine nu pot sa traiesc... sunt smecher si am valoare, fara mine... lumea moare

    2
    2

  • Analyna12ani pe 10 Ian 2012, 08:19
    pentru îndragostiți

    http://www.youtube.com/watch?v=X-n5WY9A3Dw http://www.youtube.com/watch?v=agwZ_S1NMOA intra pe acestea.......daca plangi inseamna ca suferi din dragoste.....

    1
    0

  • Analyna12ani pe 10 Ian 2012, 08:07
    dragă oana

    e greu sa faci să te iubească un print ,dar e mai greu să găsești iubirea adevarată..............uneori,ce simți poate fii o iluzie a inimii care piere la cel mai mic vânt de primăvara.........adevăratei iubirii îi trebuie ,presărat tandru, o pasiune înflăcărată.............dacă nu exista pasiune,dragostea piere încercată de amintiri........eu zic,dacă in dragostea voastră nu exista pasiune,părăsește l ...........asta te va aduce mai aproape de iubirea ta adevărată și de dragostea eternă a lui....................dacă va face orice ca sa te recapete,explicăi această iluzie a inimii.............................daca nu este o iluzie,încearca sa aduci pe aripile unui fluture sinceritatea..................dar,până la urmă,fiecare om își alege propriul destin...............

    3
    0

  • oana pe 10 Ian 2012, 04:03
    iubire neimplinita

    ar fii prea frumos ca sa traieste o poveste de dragoste ca si in filme! Sunt intr-o relatiee de 3 ani de zile si nici dupa atata timp nu l-am facut pe partenerul meu sa ma iubeasca! A iubit ffff mult o femeie si nici dupa 3 ani de zile nu a uitat-o, insa eu continuu sa stau impreuna cu el desi nu cred ca ma va iubii vreodata dar deocamdata nu vreau sa ma despart de el pt ca il iubesc si mai vreau sa prelungesc acest moment.

    1
    0

  • Analyna12ani pe 5 Ian 2012, 11:19
    O iubire pătrunzătoare

    cunosc un băiat acum un an.aveam 12 ani și ne jucam pe holul școlii . apoi ,s-a maturizat și m-am indragostit de el. acum prietenii lui ma urasc,iar eu il iubesc pe el.de fiecare data cand il vad ori il salut cu un zambet seducator,ori ma pierd cu firea si ma uit la el cu rasuflarea taiata si cu inima batand foarte tare. spuneti-mi ce sa fac....nu cred ca el ma place deoarece sunt urata si sunt foarte trista

    1
    0

  • claudiu pe 4 Dec 2011, 23:04
    dragoste neimpartasita

    Buna! numele meu e Claudiu am 32 de ani si in prezent locuiesc in Italia. A-m cunoscut o fata pe un site de matrimoniale in urma cu,cateva luni.aproape zi de zi am stat de vb la tel incercand sa ne cunoastem cat mai bine. A-m ajuns sa facem schim de adresele de mess si asa ne-am si vazut pt prima oara.Zilele treceau si tot mai mult imi doream sa o vad. Intr-o zii i-am propus sa ne intalnim,i-a locuind intr-un oras la celalat capat al italiei. Ne-am vazut si ne-am placut, urmand ca sa ne intalnim acasa in Romania. Saptamana urmatoare nu am rezistat si am pllecat iar sa o vad urmand trei zile frumoase in care ne-am iubit atat cat au putut doi oameni la primul contact. A-m ajuns sa ma indragostesc de ea sa imi doresc sa imi fac o familie cu ea.Problema cea mai mare este ca ea vine dupa o relatie de 12 ani cu cineva mai invarstra pe care zice ca nu stie inca ce sentimente mai are pt el. M-ia cerut sai da u ragaz pana dupa sarbatori sa se intalneasca,cu el si sa vada daca mai are intradevar ceva sentimente pt el. Cine ma poate ajuta ? cum trebuie sa procedez? Sa ii dau acel ragaz sau sa renunt la ea si la tot ce a fost frumos? Mi-e frica de ce va urma. ajutai-ma va rog cu un sfat

    1
    0

  • bby.blue. pe 27 Dec 2010, 02:46
    hi

    Imi cer scuze pentru greselile facuti..

    0
    1

  • bby.blue. pe 27 Dec 2010, 02:44
    hi

    Buna. Ma simt confuza si simt nevoia sa ma descarc..in pers. de langa mine nu am atata incredere incat sa le marturisesc in vata ceea ce simt..poate ca unele si`au dat seama..mai mult ca sigur.. Imi place de un baiat..e mai mare cu app. 3 ani decat mine. E dragut,nu pot spune ca e cine stie ce,dar nu totul se rezuma la aspectul fizic..modul in care vorbeste si atitudinea lui imi starnesc fluturasii.. parte proata e ca eu sunt fooarte timida si n`as putea in ruptul capului sa`i marturisesc sentimentele mele.pur si simplu ma inchid in mine..fiind timida ma adaptez mai greu la anumite situatii..a incercat sa se apropie de mine insa nu cred ca am reactionat cum s`ar fi asteptat [in comparatie cu alte fete care i`ar sari in gat de cate ori ar avea ocazia..] sunt 99 % sigura ca sentimentul nu este reciproc..din pacate.. incerc sa ma resemnez insa e in zadar.. dupa ceva timp revine sentimetul..parca asa vrea Dumnezeu sa vorbeasca cineva despre el sau sa gasesc intamplator poze sau alte chesti care imi aduc aminte de el.. m`as multumi daca am fi doar prieteni apropiati..m`as multumi daca as fi mai aproape de el.. ce as putea face? Nu pot fi mai tupeista..n`am incredere in mine..sper ca ma voi schimba si eu vreodata... Eventualele sfaturi le citesc cu placere si o sa incerc sa tin cont de ele.. Multumesc pentru ca m`ati "ascultat"!

    3
    1

  • dee pe 18 Dec 2010, 00:02
    este f greu

    Am o relatie de 6 ani cu un baiat, a fost primul iubit pe care l-am avut(de la 16 ani). Este un tip deosebit, nu ne-am certat niciodata,are aceleasi vise si idealuri ca si mine,sincer este tipul de baiat perfect.Insa, de cand am inceput serviciul am cunoscut un coleg, care pur si simplu m-a bulversat. Mi-a dat toata viata mea liniara de pana acum peste cap. Ce sa fac? Nu pot sa-l abandonez pe cel care mi-a fost alaturi atata vreme.Am inima sfasiata, pur si simplu nu stiu ce se petrece cu mine. El sufera dupa o fosta iubire care s-a terminat chiar ieri iar eu sufar in tacere dupa el.sunt intr-o situatie atat de ingrata.este cumplit, ma simt fara moral, dar inimii nu poti sa-i poruncesti.viata e atat de nedreapta...omul ala mi-a fost alaturi atatia ani trup si suflet, iar cand viata mea curgea pe un curs cum nu se poste mai bun apare un el, parca acela care te face sa-mi pierd orice ratiune, pentru care as face lucruri nebunesti...insa el sufera dupa o alta care, paradoxal, are acelasi nume ca si al meu.sunt atat de lasa incat stiu ca niciodata nu voi avea puterea sa ii spun ce simt pt el,iar iubitului meu sa ii spun ceea ce simt.sper sa nu treaca nimeni prin ce trec eu acum, si mult noroc in dragoste.

    0
    1

  • lory pe 8 Dec 2010, 15:29
    Fetele mele va astept in lumea mea magica

    Buna scumpelor...mi-as dori ca toate aceste ganduri...sa le asterneti intr-o lume magica..doresc sa scriem o carte cu tot ceea ce se numeste..dragoste..tradare..etc..experienta virtuala...va astept pe id-ul meu angellblack83 @ yahoo .com sau pe www.magicworld-chat.com

    0
    2

  • Bela pe 13 Sep 2010, 02:56
    cu timpul e mai bine

    Iubesc un baiat de 5 ani..am fost impreuna la 13 ani timp de 2 zile dupa care l-am iubit 1 toamna fara sa primesc nimic inapoi..ne-am reintalnit in facultate in anul 2006 si am avut o relatie timp de 4 luni...slabisem 10 kg de fericire..nu puteam manca..apoi s-a terminal totul brusc..la fel ca la 13 ani...si de 5 ani il iubesc neincetat..la inceput a fost greu, insa acum imi vad de viata mea obisnuita cu ideea ca o sa-l iubesc la nesfarsit si neimpartasit...

    0
    1

  • andrei93 pe 17 Aug 2010, 16:40
    si cine zicea ca doar femeile sunt ghinioniste

    vreau sa marturisesc ca desi ma aflu pe un site de femei,totusi ma simt ca acasa...am trecut si eu prin o groaza de astfel de intamplari si acum sunt in alta,la fel totul este atat de sec mereu sunt cat se poate de sufletist si totul se termine mai sec ca in filmele cu prosti,si am abia 17 ani ma gandesc oare cum va fi viata de acum cand lucrurile chiar iau contur pe partea aceasta a relatilor,dar singurul lucru pe care pot sa il spun este ca mereu va fi un sfarsit pentru toate cum toate au un inceput..:)

    2
    0

  • magda30 pe 10 Apr 2010, 23:01
    iubire imposibila

    maria pe 30 Sep 2009, 08:39 Si eu am trait o iubire imposibila M-am indragostit de ...un preot.Am suferit groaznic cand am realizat ca este ceva irealizabil.El nu stie .Nu i-am spus din moralitate.Chiar si acum il iubesc si ma simt mizerabil. MARIA, ce ai mai facut cu preotul? i-ai mai zis? si eu traiesc o poveste asemanatoare, doar ca el a fost cel care a facut primul pas si mi-a declarat sentimentele..

    4
    0

  • Ninapatco pe 22 Mar 2010, 21:44
    Amicul meu

    ne cunoastem de aproape 10 ani.E omul pe care il sun la 2 noaptea sa-i spun ca nu am somn,e cel care vine la mine cu un umar fara sa-l cer niciodata(e ciudat cum ma simte omul asta),e confidentul meu,best friendul meu, omul din gasca ce are intotdeauna grija de mine... Si s-a intamplat si intamplarea... Intro buna zi(cu trei ani in urma)am simtit miraculosii, minunatii de toata lumea visatii fluturi in stomac.Dar ce era in neregula oare? Simplu, faptul ca i-am simtit cand l-am vazut pe el. O foarte lunga perioada nu am zis nimanui(desi toata lumea putea sa vada ca se intampla ceva cu mine,"inflorisem"pur si simplu. Si a venit si ziua in care fluturasii mei nu au mai putut sa suporte...,au luat-o atat de tare razna incat simteam ca daca nu ii spun o sa innebunesc. Si cum nu puteam sa-i trant asa in fata(si din putina lasitate,recunosc),i-am trimis un sms.Urma unui lucru marunt pe care il facuse pentru mine(e atat de priceput la asta!!!), si m-am gandit ca asocierea va fi de bun augur,si i-am scris simplu:"uite pentru cehstii ca asta TE IUBESC" Si am asteptat.... Mult... Doua trei saptamani de tacere,mutenie chiar... Deja trebuia neaparat ca prietena mea cea mai buna sa fie la curent(desi,nu numai ea ci toti din gasca noastra au avut impresia ca intre noi e mult mai mult decat o simpla si draguta amicitie). Ea ca o devotata si draguta ce e m-a incurajat spunandu-mi ca e normal, s-o fi speriat omul la asa declaratie pe nepusa masa... Si iar tacere... A urmat ziua mea si am iesit toti impreuna si el s-a comportat ca si cand niciodata nu s-ar fi intamplat nimic. Si nu mi-a pomenit nimic niciodata de mesajul minune... Dar a intervenit raceala(mai degraba distantarea) Dar nu pentru mult timp, in vara(astea se petreceau primavara) a tinut neaparat sa mearga la mare cu grupul meu(asta am aflat-o chiar de la el) si am petrecut o minunata vacanta impreuna ca si in vremurile cand doar eu stiam de fluturii mei... Si fluturii mei continua sa-si faca de cap la mine in stomac,si el continua sa fie omul pe care l-am conturat mai sus,dar....atat Nu o sa treaca...si da, sunt de acord ca timpul vindeca.Dar in favoarea cui?

    0
    0

  • nicu_n61 pe 22 Dec 2009, 17:45
    prietenie

    sunt o persoana serioasa,comunicativa,caut o persoana serioasa pentru o relatie serioasa.

    0
    0

  • suferinta...dragoste... pe 13 Nov 2009, 20:24
    Dragostea neimpartasita

    offff dragostea nempartasita distruge inimi...si eu am avut o dragoste care nu mi s-a impartasit defapt o vara intreaga am avut mii de sperante pentru ca alcel el mi le dadea m-a faqt sa cred ca si el ma place dp care a plecat detot...aqm cand ne intalnim intamplator nici sa ne privim nu prea putem pt ca eu tremur toatta knd il vad pt ca si aqm il iubesc iar el cred ca se simte prost f.d mine pt ca a plecat si nu mi-a mai dat nici un semn de viata asa ca ne zicem deqt un sumplu buna...dar asta e trebuie sa fim optimisti ca viata merge inainte...

    0
    1

  • miki pe 8 Nov 2009, 11:47
    si eu.. :(

    si eu am trait povesti tulburatoare.. m-am indragostit la 15 ani de un baiat cu 7 ani mai mare ca mine - care in mai putin de 2 ani a murit in urma unui accident de masina.. mai tarziu m-am indragostit de un barbat mai mare cu 10 ani ca mine.. eu aveam 18 si el 28, ne iubim si acum si amandoi suntem singuri dar totusi nu suntem impreuna...si sunt ani si ani de cand ne chinuim asa si ne vedem aproape zilnic intamplator pt ca locuim in aceasi zona...pacat..pt ca el neluand o decizie , eu la 19 ani am cunoscut un baiat de varsta mea, mi-a palcut de el - nu-l iubeam dar era mereu in preajma celui pe care il iubeam si am avut o relatie cu el, am facut un copil dorit la 22 ani pe care tatal nu il dorea.. ne-am despartit, am ramas singura cu baietelul meu.. mi-am indreptat iarasi privirea spre cel pe care il iubeam, care nu a vrut nici de asta data sa ai o decizie, a spus ca iubeste copilul si pe mine si ne vrea pe amandoi.. el nu a avut pe nimeni de la inceput.. dar nu se hotaraste.. am mai avut o scurta relatie apoi cu cineva mai mare cu 7 ani care mi-a adus suferinta... s-a terminat..am ramas cu baietelul meu de nici 2 ani..suspin dupa acel barbat mai mare cu 10 ani ca mine.. si el dupa mine dar..de atatia ani.. tot mai am sperante dar parca se naruie totul cand ne vedem, zice ca ma iubeste si vrea sa fie cu mine- dar eu ii zic ca de acum nu se mai poate ca anii au trecut, eu am de facut scoala si de crescut copil, sa isi faca viata lui si viitorul lui..chiar daca il iubesc nu vreau sa il presez.. daca i-as spune ca il iubesc si eu si acum- m-ar respinge, ca asa imi face mereu si asa ii fac si eu..deci- o relatie fara viitor, o iubire nebuneasca ce ne arde reciproc de ani si ani de zile.....

    0
    0

  • RELU AURELU GALATEANU ARADEANU pe 22 Oct 2009, 21:40
    ihuhuhu ihahaha!

    ihuhuhu ihahaha! ihuhuhu ihahaha!

    0
    0

  • maria pe 30 Sep 2009, 08:39
    Si eu am trait o iubire imposibila

    M-am indragostit de ...un preot.Am suferit groaznic cand am realizat ca este ceva irealizabil.El nu stie .Nu i-am spus din moralitate.Chiar si acum il iubesc si ma simt mizerabil.

    1
    0

  • punctulete pe 13 Sep 2009, 23:27
    timpu face dragostea sa treaca si dragostea face timpu sa treaca

    in aceleasi randuri ma regasesc si eu :( .. Si akum sufar pt k iubesc pe cine nu trebuie iubesc pe cineva care indiferent :(( ..:| .. km asa e in viatza evelor:( .. Mult Succes in Dragoste:-

    0
    0

  • dadeya pe 31 Aug 2009, 21:49
    .

    si eu am trecut prin ceva asemanator chiar acum de curand .. si stiu sentimentul .. nici acum nu sunt intr-o stare prea buna

    0
    0

  • vio pe 2 Aug 2009, 15:10
    o dragoste curat nu se uita atat de usor...

    relatia noastra s-a terminat in februarie, a durat 4 luni. a fost o relatie frumoasa, nu pot sa ii reprosez decat faptul ca nu a avut curajul sa imi spuna in fata, ci a preferat sa termine cu mine doar printr-un simplu mesaj.(am uitat sa mentionez, el era in belgia si eu in tara). oare ce am insemnat pt el?cert e ca nici acum nu l-am uitat. am sters orice amintire legata de el, poze , mesaje, dar din suflet nu il pot scoate chiar daca acum o luna cunoscusem pe cineva, dar nu faceam decat sa il compar cu fostul.

    0
    0

  • ioana pe 10 Iun 2009, 12:05
    mi-au dat lacrimile

    Nu pot sa cred cata dragoste ai pus in aceasta povestioara,este impresionant sa citesti lucruri in care te regasesti ,eu una am pierdut prima sansa dar si ultima de a fi cu omul pe care il iubesk ,deoarece lumea este foarte rea..lasa ca o sa vina ziua in care se va intoarce roata omul pe care daria il iubea sau il iubeste va veni la ea si atunci o sa sufere si el,mie asa mi s-a intamplat ,cu cel pe care il iubeam eram decat prieteni am copilarit impreuna nu ma iubea cat il iubeam eu ,dar acum s-a intors roata el ma iubeste si face totul ca sa nu fiu si sa il urasc pe cel care il iubesk..o sa vezi pt ca dumnezeu e sus;)

    2
    0

  • Raluca_S pe 4 Iun 2009, 23:56
    idem

    Parca ar fi vorba si de fazele prin care ma trecut eu... :(

    0
    0

  • gogorita pe 4 Iun 2009, 23:24
    nesiguranta

    asa sunt foarte multi baieti nesiguri le este teama sa mearga mai departe,din fericire eu sunt cu el de 9ani dar abia dupa 2ani era cat de cat sigur ca vom continua si dupa atli 5ani ne am casatorit .insa la inceput a fost foarte greu sa lupt cu nesiguranta lui insa nu trebuie sa renunti la fericirea ta oricand ai gasio

    0
    0

  • deea pe 3 Iun 2009, 22:08
    iubire-suferinta

    si eu trec prin acelasi lucru mam des[partit de un baiat dupa 6 ani am suferit mult dar am reusit sa il uit .Am cunoscut un baiat mam indragostit foarte repede de el nu credeam ca am sa mai simt ceva pt cineva avea ceva ce primu nu imi oferise intelegere ,respect si mangaiere dar dupa un timp cand iam zis ca il iubesc ..lam intrebat ce simte pt mn si mia zis ca tine la mn dar ca nu poate sa ma iubesca pt ca iubeste pe alcineva am simtit ca pica cerul pe mn acelasi lucru imi zice prietena mea sa il uit dar este foarte greu credetima cand stiu ca el este cu aceea ...el imi zice ca sunt deosebita sufar foarte mult nu ma mai gandesc sa mai pun suflet ..sper sa pot trece ..vb la tel pe internet dar ii greu cand il vad si nu pot fi cu el ..mai am o speranta ca se va razgandi si ca vom fi impreuna speranta moare ultima il iubesc mult.Nu vreau pe alcineva .

    0
    0

  • liliana pe 3 Iun 2009, 09:14
    ceva asemanator

    Inteleg foarte bine ceea ce simti pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie. La mine e mai complicat ca ne-am cunoscut acum 18 ani si am visat amandoi unul la altul in tot acest timp. Eu m-am casatorit si am avut copii, el la fel.Acum suntem amandoi divortati, ne-am reinalnit anul trecut.Am petrecut aproape o saptamana impreuna,el fiind din Germania.La plecare mi-a spus ca se simte atras de mine si eu eram deja indragostita de el.Ulterior i-am spus si lui dar cred ca ii este frica de un nou inceput si la sfarsitul lunii aprilie a venit iar la mine dar pentru a-mi spune ca nu avem niciun viitor impreuna pentru el e acolo iar eu aici si el nu poate sa mai iubeasca pe nimeni. Am simtit ca se coboara cerul pe mine si in acest moment simt cum tristetea imi umple sufletul dar imi doresc sa fiu cu el atat de mult incat sunt sigura ca se va razgandi si pana la urma vom fi impreuna.Important este sa stii ce-ti doresti, sa stii cat de tare vrei sa se intample ceva si totul se va intampla. Cred in asta cu toate ca prietena mea imi spune ca el nu ma merita si ca am sa gasesc pe altcineva.Altul nu-mi trebuie sunt sigura ca el este cel ales.

    0
    0

  • alba pe 3 Iun 2009, 04:51
    un rau aparent ascunde un mare bine

    intotdeauna am spus dupa un esec ca un rau aparent ascunde un mare bine, ca de fapt prin ceea ce parea sa fie esec, Dumnezeu ma ajuta sa ma indepartez de ceea ce ar fi putut sa fie f. rau pt mine mai tirziu; pina la 36 de ani s-a confirmat intotdeauna si pe toate planurile; ai incredere in tine si in Dumnezeu, traieste fiecare clipa, chiar daca e aparent nefericita!

    1
    0

  • cineva pe 2 Iun 2009, 21:14
    o data in viata*

    Ce atata ca are o viata inainte ?ce e cu expresia asta idioata intalnita la majoritatea oamenilor ?daca esti tanar asta nu inseamna ca ai o viata inainte si daca a iubit pe cineva poate acel cineva a fost iubirea vietii ei da va veni altul dar poate acela nu va fi iubirea ei ...o data in viata iti este dat sa iubesti cu adevarat !

    0
    0

  • Daniela pe 2 Iun 2009, 17:43
    iubire=suferinta

    Draga mea,acesta nu este cel mai bun baiat pentu tine.Tu esti romantica,sensibila insa el nu.Ai incredere si rabdare ca va veni si omul potrivit,dar sa sti ce-ti doresti de la acel om.Nimeni nu intruchipeaza frumusete,daruire,omenie.Esti tanara-ai o viata foarte frumoasa inainte.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod