O femeie puternică nu va cerși niciodată atenție

Există nenumărate scenarii prin care poți trece în viață. Există momente în care toate privirile sunt îndreptate către tine, dar și momente când te vei simți singură. Însă ceea ce trebuie să știi este că o femeie puternică nu va cerși niciodată atenție.

De ce nu va cerși niciodată atenție o femeie puternică?


Există un scenariu prin care multe femei au trecut la un moment dat în viață. O femeie se întâlnește cu un partener și îl consideră genul de persoană pe care se poate baza. În cea mai mare parte a timpului, acesta pare că are aceleași intenții. Decid să iasă de câteva ori, iar chimia dintre ei este prezentă. Ea devine din ce în ce mai atașată de el, având în vedere că lucrurile merg atât de bine între ei. Simte chiar că ar putea fi partenerul cu care își va petrece restul vieții.
Simte că este genul de persoană cu care își poate întemeia o familie. Simte că a întâlnit adevărata iubire a vieții sale.

Însă el dă înapoi. Își dă seama că ea a fost prea amabilă și serioasă cu el. Își dă seama și că partenera vrea mai multe decât este el capabil să ofere. De aceea, decide să se despartă. Iar ea are inima frântă și simte că cea mai puternică și importantă conexiune pe care a avut-o vreodată s-a terminat. 

Apoi începe să se gândească ce a mers prost. Se întreabă ce ar fi putut face mai bine pentru a încerca să salveze relația.
Speră în adâncul sufletului că partenerul se va răzgândi și se va întoarce la ea. Va visa la diferite scenarii ipotetice, pentru a se distrage de la confruntarea adevărului: nu se va întoarce și nu a fost niciodată îndrăgostit de ea.

Poate că ți-ai deschis sufletul și ai lăsat o altă persoană să intre în viața ta. Ai fost vulnerabilă față de această persoană. Dar nu ți s-a răspuns cum credeai. În momentul în care ai lăsat garda jos, a decis să plece din viața ta. Și aceasta este o dezamăgire mare pentru orice persoană. 

Este normal să fii supărată în situația aceasta.
Nimeni nu te va învinui că simți frustrare, iritare, regret și dezamăgire ori de câte ori ești blocată într-o astfel de situație. Dar trebuie să ajungi în punctul în care să lași trecutul în trecut. Nu să cerșești atenția lui. La sfârșitul zilei, dacă te-a părăsit, dă-ți seama că nu este demn de atenția ta. Nu merită să plângi. Nu merită niciun efort. Nu mai merită energia ta. I-ai oferit deja prea multe. 

Fii puternică! Nu te mai gândi la ce ar fi putut fi între voi, cât de fericit ar fi putut fi alături de tine, cum ar fi putut găsi împlinirea împreună cu tine.
Nu trebuie să încerci să-l faci să își dea seama că viața alături de tine este mai bună.

Ești o femeie puternică, ce poate face orice pe cont propriu. Nu ai nevoie de un partener pentru a fi puternică, pentru a avea succes. O femeie puternică nu va cerși niciodată atenția bărbaților. Și cu siguranță nu ar trebui să cerșești atenția unei persoane care nu a fost suficient de inteligentă pentru a-ți vedea valoarea.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod