O femeie puternică este drăguță până când îi faci aceste lucruri

Vor exista întotdeauna femei puternice, care se vor diferenția de celelalte. Când vei fi în prezența acestora, vei fi cu adevărat atent la ele. Îți vor atrage atenția.
Se pricep foarte bine la conexiunea cu cei din jurul lor. O femeie puternică poate relaționa cu oricine cu care se întâlnește. Este unul dintre cei mai buni oameni pe care îi vei întâlni vreodată în această lume. Ceea ce o face și mai specială este faptul că pare că nu depune niciun efort. Cu toate acestea, trebuie să te asiguri că nu o calci pe coadă. Pentru că, de îndată ce faci acest lucru, s-ar putea să nu mai poți să îi revii în grații. Iată câteva lucruri la care o femeie puternică este alergică!

O femeie puternică are anumite lucruri pe care nu le suportă. Iată care sunt acestea!


1. Zâmbești de față cu ea, dar te porți diferit pe la spatele ei


O femeie puternică nu vrea niciodată să fie în preajma oamenilor falși. Aceasta nu va vrea niciodată să fie alături de oameni în care nu poate avea încredere.
De aceea nu ar trebui să faci greșeala de a te purta într-un fel în fața ei și altfel pe la spatele ei. Odată ce va afla că ai două fețe, nu va vrea să mai aibă nimic de-a face cu tine. Vrea ca toți oamenii să fie sinceri cu ea, pentru că și ea este sinceră cu ei la rândul său.

2. Nu reușești să îți respecți promisiunile pe care i le-ai făcut


Trebuie să îți respecți promisiunile dacă vrei să păstrezi o femeie puternică în viața ta. Aceasta știe că oamenii pot da greș uneori. Este incredibil de răbdătoare și înțelegătoare. Cu toate acestea, nu este proastă. Nu poate fi păcălită de nimeni. De aceea, dacă nu faci ceea ce spui, aceasta va ajunge să nu mai aibă încredere în tine.

3. Confunzi bunătatea sa cu vulnerabilitatea și slăbiciunea


Este o persoană foarte drăguță și darnică. Este întotdeauna dispusă să ajute pe oricine are nevoie.
Vrea să împartă ceea ce are cu cei din jurul său. Cu toate acestea, nu înseamnă că o poți manipula și abuza ori de câte ori vrei. De fiecare dată când va vedea că încerci să profiți de ea, va realiza că nu vrea să aibă de-a face cu tine. 

4. Ai impresia că o poți schimba


Nu există nimic în această lume care să te ajute să schimbi fundamental o femeie puternică. S-ar putea să ai propria viziune cu privire la cine ar trebui să fie. Ai putea crede că va fi susceptibilă la tacticile tale de manipulare. Dar nu este. Și își va da seama ce încerci să faci. Va ști că ai un motiv ulterior. Și nu îți va permite să faci ceea ce ți-ai propus.

5. Îi ameninți libertatea încercând să o controlezi


O femeie puternică nu își va dori niciodată să se simtă controlată. Aceasta își apreciază libertatea mai mult decât orice altceva în această lume.
Nu va vrea să fie niciodată în preajma oamenilor care o trag în jos.

6. Ești intimidat de ea


Este ușor de înțeles faptul că ești intimidat de o persoană puternică. Dar nu trebuie să lași această intimidare să te îndepărteze de ea. Trebuie să îți dai seama că este o femeie de la care poți învăța multe lucruri. Este o femeie care te poate ajuta să te dezvolți. Dacă va vedea că lași frica să te controleze, își va da seama că nu vrea să fie în preajma ta.

7. Îi trădezi încrederea


De obicei, o femeie puternică vrea să vadă cele mai bune lucruri în oameni. Aceasta va crede că oamenii sunt buni la bază. De aceea va avea încredere în cei pe care îi întâlnește.
Însă trebuie să ai grijă să nu îi trădezi încrederea. Odată ce ai pierdut-o, este aproape imposibil să o recâștigi.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod