O femeie ar trebui să aibă aceste 6 calități pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de ea

O femeie ar trebui să aibă aceste 6 calități pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de ea

Te-ai întrebat vreodată de ce unele femei atrag mai mulți bărbați și îi fac să se îndrăgostească nebunește de ele? Frumusețea este importantă, fără doar și poate, dar nu este singurul atu al unei femei.
Sunt persoane care nu au un chip ieșit din comun, dar pot face o mulțime de tipi să suspine după ele.

Secretul pentru a face bărbații să se îndrăgostească de tine stă în capacitatea ta de a le trezi simțurile, de a le stimula imaginația și a le activa fluxul emoțional. 

Pentru aceasta, ai nevoie de câteva trăsături esențiale, care te pot face să fii cea mai dorită dintre femei. 

Descoperă calitățile care îl vor face pe bărbatul visat să-ți așeze lumea la picioare!

Fii stilată, nu vulgară


Aspectul elegant, rafinamentul, senzația de strălucire și prestigiu, toate acestea activează o anumită parte din creierul social al unui bărbat și îl pot face să se îndrăgostescă de tine.
Statutul social înalt semnalează bărbaților că ești o femeie alfa, dotată cu inteligență și maturitate emoțională, pe care este cu atât mai meritoriu să o cucerească. Odată ce creezi această senzație că ești dorită, bărbații se vor lupta pentru inima ta. 

Fii autentică, lasă-l să vadă adevăratul tău chip


Nu este ușor să lași un bărbat să vadă partea ta sensibilă, uneori vulnerabilă. Dar, pentru a te conecta mai profund cu el, este necesar să-i arăți ceea ce nu ai împărtășit altora.
Atunci când vrei să creezi o legătură emoțională cu un tip, este necesar să-l lași să pătrundă, încetul cu încetul, în sufletul tău. În timp, poți să-i mărturisești cele mai mari frici și cele mai ascunse visuri ale tale. Un bărbat care începe să se îndrăgostească se va simți de-a dreptul onorat că îi împărtășești cele mai secrete părți din tine. 

Învăluie-l cu feminitatea ta


Atunci când auzim cuvântul „feminitate” ne  gândim la tot felul de imagini stereotipe, precum femei îmbrăcate în rochițe înflorate, vorbind pe un ton răsfățat, povestind vrute și nevrute și comportându-se capricios.
Dar feminitatea înseamnă mai mult de atât. Este ceva ce trezește instinctele protectoare ale bărbaților. Un bărbat va fi mai mult decât fericit să aibă grijă de tine, dacă îi permiți asta. O altă trăsătură profund feminină este ca tu, la rândul tău, să-i porți de grijă, să-i hrănești spiritul, să-l ascuți și să-l accepți, mai ales în momentele dificile. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod