Nu toți oamenii își găsesc iubirea vieții, însă nu trebuie să-ți faci griji

Unii oameni cred în iubire, chiar dacă nu se poartă precum ar crede. Poate că nu te aștepți să ai o iubire ca în povești și nu vrei vreun prinț pe un cal alb.
Poate crezi în dragoste și crezi că există o persoană potrivită pentru toată lumea. Poate că deja ai întâlnit-o pe a ta. Este pasională, te consumă, este genul de iubire despre care se scriu poezii și romane. Este tipul de iubire care te învață cele mai importante lecții ale vieții și îți oferă mai mult decât îți ia. Însă nu toți oamenii își găsesc iubirea vieții. Însă aceștia nu sunt mai puțin fericiți.

Iubirea vieții nu este atât de ușor de găsit. Dar iată de ce nu ar trebui să îți faci griji!


Dacă ai noroc, îți vei întâlni iubirea vieții. Vei fi cu ea.
Vei învăța de la ea și o vei lăsa să te influențeze și să-ți schimbe viața în cel mai bun mod posibil. Te vei dedica cu totul și îți va oferi tot ce are. Va fi o conexiune și o experiență cum nu ai mai întâlnit înainte să fii cu ea. Vei simți că ți-ai găsit sufletul pereche și că nimic nu vă poate despărți. Și poate că aveți noroc și chiar veți ajunge să vă petreceți întreaga viață împreună.

Dar chiar și dacă îți vei întâlni iubirea vieții tale, s-ar putea să nu poți fi cu ea sau să nu o poți păstra în viața ta, oricâte sacrificii ai fi dispusă să faci.
Poate că nu poți să ai o familie cu sufletul tău pereche. Nu îți petreci restul vieții cu el pentru că dragostea nu poate trece peste orice. Câteodată, dragostea nu poate triumfa în fața diferențelor ireparabile. Nu vindecă boli. Nu ne salvează de la sine și de la gândurile noastre mai puțin fericite. 

S-ar putea să nu rămâi cu dragostea vieții tale, deoarece câteodată nu ai nevoie doar de dragoste.

 
vrei o casă, iar aceasta vrea o carieră strălucită. Câteodată vrei să vizitezi toată lumea cu ea, dar ea vrea să stea liniștită acasă.

Când se întâmplă asta, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să o lași să plece.
Pentru că adesea nu ai nicio variantă.

Cu toate acestea, amintește-ți că, și dacă nu rămâi cu iubirea vieții tale, semnificația ei și rolul crucial pe care l-a jucat în viața ta nu dispar. Unii oameni te pot iubi mai mult într-un an decât te pot iubi alții într-o viață. Există oameni care te învață mai multe despre tine într-o zi decât ar putea să o facă alții în ani de zile. Unii oameni intră în viața ta și lasă influențe pe care nimeni altcineva nu le poate înlocui sau depăși. Însă este important să înveți lecțiile pe care ți le oferă orice om care trece prin viața ta sau care ajunge să rămână, pentru că întâlnirile cu diferite persoane în viața ta nu sunt întâmplătoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod