Nu te lăsa surprinsă de iubitul tău. Află totul despre el la prima întâlnire

Te pregăteşti de prima întâlnire cu un tip de care eşti cu adevărat interesată? Ei bine, acest prim rendez-vous te poate ajuta să afli mai multe informaţii preţioase decât ţi-ai fi putut imagina despre potenţialul tău viitor iubit.
Iată cum îi "descifrezi" misterul de la bun început pentru a nu fi luată prin surprindere!

Fii deschisă şi prietenoasă


Presupunând că, până în acest moment, nu aţi comunicat decât în mediul virtual, iar aceasta este prima voastră întâlnire autentică, este lesne de înţeles că informaţiile pe care le ai despre el au fost suficient de numeroase - şi de relevante - pentru a te convinge să îi acorzi o şansă. Dar ce te faci dacă vrei să ştii chiar mai mult de atât?

Începe prin a fi deschisă şi prietenoasă şi a crea, astfel, premisele pentru o primă întâlnire reuşită.
Esenţa este ca amândoi să vă simţiţi în largul vostru, astfel încât să povestiţi vrute şi nevrute. Iar dacă asta se întâmplă, poţi descoperi o mulţime de poveşti interesante despre bărbatul din faţa ta şi, odată cu el, o puzderie de detalii preţioase care te vor ajuta să îţi formezi o impresie cât mai clară despre el.

Atenţie la limbajul nonverbal

Însă comunicarea orală nu transmite adesea nici măcar jumătate din informaţiile pe care le procesează creierul nostru! Te întrebi de ce, uneori, îţi displace cineva din prima sau, dimpotrivă, de ce te simţi atrasă de un El fără aparent niciun motiv? De multe ori, răspunsul stă în limbajul nonverbal.

Iar dacă vrei să îţi "descoşi" partenerul la prima întâlnire, fără a-l supune unui interogatoriu care să îl pună rapid pe fugă, n-ar strica să acorzi atenţie gesturilor, mimicii, tonalităţii vocii etc.
Iată şi câteva repere:
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod